Kundomdömen om Jungle Aqua Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till pooler och restauranger.
-
Bättre kvalitet på wifi på rummen. Redan uppbokade solstolar tidigt på morgonen.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


10 av 10

+
Personer
-
...

Bekräftad gäst: 2020-01-08


9 av 10

+
Generous opening hours regarding food and drinks, have been on other all inclusive hotels in different countries where the hours where very limited and strict
-
Designated smoking areas should be implemented, gala dinners should be optional and not mandatory (dinner was not served anywhere else then the tent)

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Väldigt fräscht och bra säkerthet
-
För dem som vill ha tillgång till närverk så borde nätverket förbättras. Bättre vattentryck i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Fint område
-
Servicen var inget vidare, safeboxen fungerade inte och vi fick ingen hjälp med den trots många påtryck. Aktiviteterna för barnen var sena och inte heller bra planerade. Oangagerade killar i dräkter och bartenderna visste inte vad en irish coffee var. Fick vänta på service så länge att man gick för att hämta själv då kom de och ville böra till bordet endast för att få dricks.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


10 av 10

+
Lugnt, rymligt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

+
Handikappvänligt, lätt att ta sig runt hotellområdet.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


9 av 10

+
Enormt stort men ändå mysigt! Kändes lyxigt med alla villor och egna pooler. Mycket att göra för alla åldrar. Inte så påflugna säljare som vi är vana vid.
-
Tråkigt att vissa i personalen är sura tills de får dricks, sedan vänder humöret och de springer benen av sig för att vara till lags.

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

+
-
Vi saknar snacks typ chips/nötter. Skulle enkelt kunna säljas vid bardiskarna om de inte ska ingå. Hade varit trevligt med lite tilltugg.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


7 av 10

+
>Mat variation >Bussar till stranden
-
>mer Info om hotellt av Apollo i bussen, lite kort. >iskall pool >städningen borde ske på förmiddag inte på eftermiddag 16:30 då ville man gå till rummet och vila osv. > vi hörde råttor på vinden. Vi sa till de på receptionen, dagen efter hörde vi råttorna igen. De sa dt vAr fåglar. >flyget blev försenat i mer än tre timmar på vägen tillbaka. > bra att man fick vänta på hotellt än åka till flygplatsen. >service/ ingen hälsningar. >säljarna var extrem jobbiga och luriga. >på flygplatsen Hurghada vid den första kontrollen, när de kontrollerade vår väskor var allting klart. Vi skulle ta vår väskor och gå vidare från ingenstans ropade en man på oss han satt där med en bok och bad oss öppna våra ryggsäckar. Vi hade köpt kakor, han bara tog ut de och tog de till sig själv. Det var inte alls okej. Plus jag tyckte det var konstigt att han fick oss skriva våra namn, pass nummer och namn på flyget. Jätte konstigt! Han stoppade bara de han ville stoppa inte alla. Då anser vi att det var konstigt och vill ta reda på vad ville han med vår pass nummer hela den situationen är otroligt orimligt.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4556 omdömen
Utmärkt
 
3158
Väldigt bra
 
937
Bra
 
284
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2020-02-19

Inlägg av sigge_2020 Rimforsa, Sverige

Semester

Jättebra, det är välstädat och glad personal poolen är bra, vatten parken är jätte bra med roliga vetten rutschkanor maten är god, det är lika på många ställen och inte så mycket variasion, jag kan tänka mig att åka tillbaka hit många gånger

 
2020-02-17

Inlägg av 722doriny Tibro, Sverige

Allt var toppen!

Ett underbart hotell med allt som man behöver under resan. Jättebra service och trevlig och hjälpsam personal. Vi kommer att åka tillbaka till detta underbara hotell och Hurgada. Det fanns mycket att välja på när det gällde mat och dryck. Fräscht på hotellet i övrigt, de städade dygnet runt. Så nöjd med allt!

 
2020-02-17

Inlägg av r0bbans Vetlanda, Sverige

Barnens hotell

Stort fint hotellsamhälle med all-inclusive. Byggnaderna var i en- och två-plan uppdelade i små byar runt egna pooler. Bra städning 7 dagar i veckan. Tillgång till eget område på stranden dit hotellets gratisbuss gick varje halvtimme. Vattenland med 37 vattenrutschbanor. Barer med alla typer av drycker och restauranger i överflöd med bra men lite smaklös buffé-mat som passade barnfamiljer. 2 uppvärmda pooler plus vattenlandet höll godkänd temperatur. När det blev över 22 grader i luften så fungerade alla poolerna. Lite jobbigt med alla försäljare som gick runt men man kunde be badvakterna om små röda tygstycken att sätta upp vid solsängarna som tackade nej till försäljare. Badvakterna var på alerten hela tiden och höll vakande ögon över de badande. Jättebra familjeunderhållning varje kväll. Hjälpsam personal överallt. Det som saknades för toppbetyg var några lugna restauranger med bordsservering, mindre antal med tjatiga säljare, mjukare sängar och att det dukades på alla platser runt matborden istället för att alltid lämna en plats tom med bestick.

 
2020-02-12

Inlägg av Lena H Örebro, Sverige

Trevligt hotell med mycket att göra

Jungle aqua park är ett enormt stort hotell, som ändå aldrig känns opersonligt. Rummen är fina och välhållna med sköna sängar och allt fungerade väl. Personalen i reception, restauranger och städning är trevliga och hjälpsamma, de tog en titt på min lätt handikappade mamma och ordnade direkt ett rum nära reception och restauranger. Inget tjatande om dricks, även om det förstås uppskattas. Maten var som på de flesta all inclusive hotell förstås en aning smaklös, men fräsch och mycket att välja på . Älskade jordgubbsbuffén som var på måndagar och fredagar. Ingen i vår familj hade det minsta magbesvär under resan. Vattenparken är stor och har många roliga rutschbanor, men åkandet i badringar och på mattor , gör att det är lite svårt att kontrollera sin färd och det finns viss risk att göra sig illa vid nedslaget på vissa rutschbanor. Man behöver också vara rätt stark för att orka bära upp speciellt de större ringarna. Det fanns ett aktivitetsprogram på dagarna som såg kul ut , men vi hade inte tid att delta . Kvällsunderhållningen varn og främst riktad till familjer med mindre barn. det går att få gratis biljetter till grannhotellet Alf Leilas Fantasia show - rekommenderas! Buss varje halvtimme dagtid till en strand på ett hotell en bit bort , bussen stannade också vid bazarområdet på vägen. Annars inte mycket att se precis utanför hotellet, men gångavstånd ( sådär em kvart )till Senzo Mall , ett relativt stort shoppingcenter. På det hela ett suveränt hotel, med några förbättringsområden; Wifi behöver förbättras,,fruktansvärt segt och hoppar ofta ur Rökning inomhus på Jazz gör att allergiker kan inte ta del av kvällsunderhållningen där då cigarettröken ligger tjock ilkalen Il gelato- snälla en hel restaurang för en kille som skopar upp kulglass (fyra fasta smaker) i en mugg? Går det att bygga en ramp på broarna över vattnet? ,Svårt om man ska över det ganska höga trappsteget i början och slutet med hjälpmedel. Shuttlebuss till andra delar av Hurghada dagligen skulle vara ett stort plus!

 
2020-01-01

Inlägg av hesselanna Uppsala, Sverige

Jättebra ställe!

Jättebra hotell, trevlig och hjälpsam personal och riktigt bra mat! Vattenrutschbanorna var välskötta och området var rent och fräscht, det enda som man kunde klaga på var att det bara var några av poolerna som var uppvärmda, men det gjorde inte så mycket då det fanns fler att välja på, ett stort plus var att vattnet i vattenrutschbanorna var uppvärmt, vi åkte 2 vuxna och 4 barn och åker gärna hit igen!