1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bella Vista (Hurghada)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Generellt betyg
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Carina ,
Piteå

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2017-04-20


7 av 10

Nora,
Stockholm

+
Location
-
Frukosten måste förbättras .

Bekräftad gäst: 2017-04-20


9 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Närhet till allting
-
Ta bort katterna och försäljare

Bekräftad gäst: 2017-04-20


5 av 10

Lennart,
Rundvik

+
Läget. Nära till havet. sol uppgången. Personalen.
-
Bättre mat, ock hanteringen av mat. Maten var inte bra.

Bekräftad gäst: 2017-04-13


8 av 10

Saga,
Gustavsberg

+
Närheten till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2017-04-13


10 av 10

Marie-Louise,
uppsala

+
trevlig personal, centralt läge
-
Bättre städning av stranden och skräp i vattnet.

Bekräftad gäst: 2017-04-13


9 av 10

Mohammad ,
Awad

+
-
Öka resorna till hurghada.

Bekräftad gäst: 2017-03-30


10 av 10

Ulla ,
Jakobsberg

+
Läget, personalen , rummen,servicen mm mm (Priset)
-
aknar det förra Anumationteamet,

Bekräftad gäst: 2017-03-23


10 av 10

,

+
Bela vista
-

Bekräftad gäst: 2017-03-23


9 av 10

Adam ,
Malmö

+
Ett mycket prisvärt. Mitt i centrum. Tiptop
-
Maten, gäller generellt hela Egypten

Bekräftad gäst: 2017-03-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

567 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
215
Bra
 
113
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2017-10-14

Inlägg av MrsSunlover Alingsas

Mycket trevligt hotell

Bella Vista rekommenderas! Rent och snyggt, bra personal, mysig trädgård, bra liten strand med massor av fiskar en bit ut för den som gillar snorkling! Ta dock bara frukost, buffematen är ingen höjdare

 
2017-04-20

Inlägg av Viveca O

Hotellet

Hotellet i sin helhet var bra mycket stora och bekväma rum. Låg centralt. Mycket bra service. Det negativa var att parasollerna vid stranden var ända till vattenbrynet därför var det en hel del skugga. Städningen var bra.

 
2017-03-17

Inlägg av Madeleine F Linköping, Sverige

Okej hotell, se upp för oärliga taxichaufförer!

Helt okej hotell. Jobbiga försäljare på området som alltid försöker sälja dagsresor, massage, foton med mera som är på en så fort man kommer ner till poolen eller stranden. Tillhörande restaurangen, Caribbean Bar, är mysig men det tar otroligt lång tid att få maten. (Vilket i och för sig verkar vara standard för de flesta restaurangerna i Hurghada, förutom La Luna som ligger vid hotellet). Poolområdet är fint och det är bra botten vid det högra havsområdet. Bra frukost! Så fort man satte sin fot utanför hotellet var försäljare på en som vill att man ska komma in och titta i deras shop, de tjatade oavbrutet och kunde följa efter en ett kvarter bort trots att man ignorerade dem. Taxi är mycket billigt men akta er för att "växla pengar" med taxichaufförerna, särskilt utanför New Marina området. Om de vill växla mindre valörer mot en 100-sedel eller 200-sedel epg kommer de efter att du har gett dem sedeln snabbt byta mot en mycket mindre valör och påstå att du bara råkade ge dem en 10 epg sedel.

 
2017-02-12

Inlägg av Lava A

Blomma

Aktivitet gruppen var jätte bra. Trevliga personal. Maten : vi åt bara frukost, det var samma sak varje dag men var mycket att välja på. Det var god om solstolar och bra platser oavsett någon la handdukar över de flesta platserna mot solen. Inga problem bara man vända på solstolarna då och då.

 
2016-12-07

Inlägg av Ella L Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Det finns mycket bättre

Bella Vista är ett hotell för dig som inte har så höga krav. Lätt mögeldoft i vissa rum - som efter stark påstridighet kan få bytas mot betydligt bättre - högre upp. Förutom rummet - tunn dörr mot korridoren ut - å lätt glipa under dörren. Kände mig ändå trygg och sov bra. Slapp mygg inne i rummet - som ger hemska bett. Hotellet ligger mitt på Sheraton Road - huvudgatan som är i ständig rörelse med tutande taxibilar. Skittufft att sticka ut näsan utanför hotellet - aggressiva försäljare som inte låter dig gå många meter. Alla vill sälja - så klart. Å kom ihåg tålamodet för att pruta - på allt - hela tiden. Bella Vista vill ge en ton av hög standard - vilket jag inte upplever att det är. Receptionens alla män har olika roller och man vet inte vem som gör vad - och väntan är lång på service - ex. för ett litet plåster. WiFi - funkar endast i lobbyn - den som är free. Tips är att koppla upp sig till intilliggande restaurangs wi-fi - funkar bättre. Vill du ha solstol nere på stranden - var ute tidigt. Uppe på solterassen är det lättare få stol och funkar lika så bra att ligga där. Ingen av de samarbetsparter som hotellet har - som springer och vill sälja båtturer etc - kommer dit upp - som blir störande efter bara några dagar nere på stranden. Maten som erbjöds (buffé) är same same not different - du blir less till slut. Kryddning är inte en stark sida - inte heller att låta sina gäster äta ifred - du har knappt tagit sista tuggan förrän dom plockar tallriken och i nästa andetag är nästa man där och plockar glaset. Då man sa i från blev det sura miner. Det som var positivt var Caribbian bar - som ligger längst ned vid vattnet - trevlig underhållning, god mat från hotellets restaurang - tar tid - men ibland värd vänta på. Vidare tog jag en tur med lokal båt för snorkling - ligger även den nere vid hotellet - mkt bra dag - minus är den säljare som står på båten och erbjuder dryck - vilket man tror ingår - när man kommer tillbaka till båten efter snorklingen - och vips vill han så klart ha betalt... se upp! Detta förtog en övrigt mycket intressant tur - där vi även fick turen att se delfin. I det stora hela - Nej, välj ett bättre hotell med lite högre standard. Var på Arabia - som ligger 10-min bilresa från Bella Vista - betydligt trevligare, renare och roligare strand - utsikten är horisonten och inte en hamn. Kostar att besöka andra stränder - men absolut värt ett besök. Slutligen - jag reste ensam som kvinna. Tufft. Bara män som jobbade - på hotellet, receptionen, städ, baren tom manikyr/pedikyr var en man. I butikerna, på restaurangerna - en stor utmaning. Som många säger - det är för snorkling och dykning man åker dit - samt att det är solsäkert.