Kundomdömen om Bella Vista (Hurghada)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 239 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Sabina,
Vaggeryd

+
Städning och renlighet
-
Bättre utbud på mat

Bekräftad gäst: 2019-04-18


7 av 10

Susanne,
Vimmerby

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-18


6 av 10

Johanna,
Sigtuna

+
Litet och familjärt. Lummigt och grönt.
-
Maten måste bli bättre. Buffén var i det närmaste oätlig, så även maten på restaurang La Luna. Fick handla mat på affären tvärs över gatan för att vi skulle få i oss nåt.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

,

+
Bra läge i centrum, lagom strand och bra storlek på poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Lena,
Härnösand

+
Renoveringen! Stor skillnad på rummen nu mot 2015 :)
-
WiFi uppkopplingen är under all kritik. Ett "upphottat" wifi skulle göra en enorm skillnad.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


6 av 10

,

+
-
Wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

,

+
Mysigt, både pool och strand
-
Ökad bar service, glass borde serveras vid pool lobbyn inte inne i hotellentren och inte bara en timme mellan, 16-17. Lite större variation av mat. Gärna gul lök någon gång i salladsbar. Servering vid bordet någon gång vore trevligt. Musik vid poolområdet borde finnas.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

,

+
Pool strand i centrum och bara frukost
-
Air condition fungerar inte vi var där 20 mars till 10 april det var 28 - 30g i rummet varje kväll och receptionen sa att det var vinter dom 3 sista dagarna satte dom på air con

Bekräftad gäst: 2019-04-10


5 av 10

Elisabeth,
Vellinge

+
Ligger centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

Rose-Marie,
Ludvigsborg

+
Nära till allt
-
Ska inte ta betalt för showerna vissa dagar

Bekräftad gäst: 2019-04-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

928 omdömen
Utmärkt
 
330
Väldigt bra
 
313
Bra
 
166
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av Cecilia S

Absolut helt okej

God frukost med rimligt utbud med hela och rena rum. Lite slitet men inget att lägga någon större vikt vid. Dykcentret Voodoo Divers som ligger inne på området är den stora anledningen till att vi åkte hit, proffsigt, fräsch båt och både besättning och Voodoo-teamet skötte utfärderna med bravur :) Behövs inte lägga pengar på all inclusive då en bra middag med mat och dricka landar på ca 50/60kr. Baren nere vid stranden rekommenderas!

 
2019-02-21

Inlägg av Misshotelbellavista

Bella vista

Mycket prisvärt. Bra läge. Trevlig personal. Rent och städat. Animation team stort plus, trevliga, bra underhållning och dagliga aktiviteter. Roliga tävlingar, jag vann miss hotel 😁Familjär stämning på hotellet☀☀☀☀☀

 
2018-12-24

Inlägg av janjoh74 Göteborg, Sverige

Prisvärt, rent, men slitet.

Jag valde detta hotell enbart för att det med råge var det billigaste paketet när jag gjorde en spontan dykvecka. (Flyg/visum/transfer/sju nätter halvpension för 2198kr) Precis som "alla" turisthotell i Egypten så är hotellet väldigt rent. Personalen är hjälpsam och priserna för room service och tvätt är väldigt låga. Hotellet är dock lite slitet, vilket syns på framförallt badrummen. Men, det är absolut inte "sunkigt". Restaurangen är väldigt oinspirerad, men det är inget fel på maten som sådan om man gillar tyskinspirerade bufféer. Jag skulle dock aldrig välja all inclusive när det finns så mycket bra mat för inga pengar alls överallt i staden. (Missa inte El Bar Barak ett par kvarter bort.) Internetmöjligheterna är direkt värdelösa. Jag rekommenderar att man går ut genom huvudentren, svänger höger och promenerar cirka 75 meter till Orange-butiken och skaffar ett lokalt SIM-kort för nån femtiolapp. Det finns även en Vodafon-butik tvärs över gatan sett från Orange.

 
2018-11-23

Inlägg av karo45 Stockholms län, Sverige

Bra hotell nära havet

Ett stort och trevligt hotell med allt inom räckhåll. Hög service och hjälpsam personal. Riklig frukost med egen omelettkock. Pool och strand alldeles vid hotellet. Alla rum har havsutsikt, tyvärr mycket mygg om kvällen.

 
2017-12-28

Inlägg av Ulla A

Härligt, fantastiskt som vanligt. Mitt "andra hem".

Mycket fina och välstädade rum. Härlig strand inom området. Rent och fint. Återkommer alltid och får samma vänliga mottagande. Planerar nästa resa när jag kommit hem. Kan verkligen rekommenderas. Ett avskskilt hotell mitt i centrum.