1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bella Vista (Hurghada)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Maj,
Växjö

+
Central läge , nära till centrum .
-
Kvalitee på mat , rena handdukar , bättre wifi

Bekräftad gäst: 2019-01-20


6 av 10

Anneli,
Uppsala

+
Att det ligger i stan och har egen strand
-
Städning

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Linda,
Gislaved

+
Personalen
-
Uppdatera era bilder på alla rums typer

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Annelee,
Skurup

+
Läget och trevlig personal. Bästa dykcentret Voodoodivers ligger på hotellet.
-
Frukosten borde ha bättre utbud. Hittade ingen mat för matallergiker.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


6 av 10

Mariette,
Helsingborg

+
Läget
-
Alla vinsorter var en katastrof Gymmets utrustning var undermålig Rutinen avseende bokning av restaurangerna

Bekräftad gäst: 2019-01-09


5 av 10

,

+
Jag fick byta rum
-
Tillgång till internet MÅSTE förbättras. Inte ens när man sitter i lobbyn funkar deras internet

Bekräftad gäst: 2019-01-03


5 av 10

Annika,
Ronneby

+
poolen, frukosten, varierad buffe.
-
förbjud alla säljare på strand och runt poolen. Oerhört jobbigt. Bättre dryck på all inklusive. boka stol vid poolen före kl 6 borde vara förbjudet.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


7 av 10

Eva,
Trelleborg

+
Personalen
-
Fällbara parasoller på vintern

Bekräftad gäst: 2019-01-02


4 av 10

Ann- sofi,
Lomma

+
Nära till stranden
-
Ge gärna info om att detta hotell är riktat för rökare!! För att få en solstol fick man gå upp 06.30 varje morgon, tog ett tag innan man blev klar över detta! Alla hade lagt sina handdukar på de få stolar som låg i området där sol fanns under dagen.

Bekräftad gäst: 2018-12-30


8 av 10

,

+
Läget
-
Maten (enformig)

Bekräftad gäst: 2018-12-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

814 omdömen
Utmärkt
 
276
Väldigt bra
 
286
Bra
 
152
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2018-12-24

Inlägg av janjoh74 Göteborg, Sverige

Prisvärt, rent, men slitet.

Jag valde detta hotell enbart för att det med råge var det billigaste paketet när jag gjorde en spontan dykvecka. (Flyg/visum/transfer/sju nätter halvpension för 2198kr) Precis som "alla" turisthotell i Egypten så är hotellet väldigt rent. Personalen är hjälpsam och priserna för room service och tvätt är väldigt låga. Hotellet är dock lite slitet, vilket syns på framförallt badrummen. Men, det är absolut inte "sunkigt". Restaurangen är väldigt oinspirerad, men det är inget fel på maten som sådan om man gillar tyskinspirerade bufféer. Jag skulle dock aldrig välja all inclusive när det finns så mycket bra mat för inga pengar alls överallt i staden. (Missa inte El Bar Barak ett par kvarter bort.) Internetmöjligheterna är direkt värdelösa. Jag rekommenderar att man går ut genom huvudentren, svänger höger och promenerar cirka 75 meter till Orange-butiken och skaffar ett lokalt SIM-kort för nån femtiolapp. Det finns även en Vodafon-butik tvärs över gatan sett från Orange.

 
2018-11-23

Inlägg av karo45 Stockholms län, Sverige

Bra hotell nära havet

Ett stort och trevligt hotell med allt inom räckhåll. Hög service och hjälpsam personal. Riklig frukost med egen omelettkock. Pool och strand alldeles vid hotellet. Alla rum har havsutsikt, tyvärr mycket mygg om kvällen.

 
2017-12-28

Inlägg av Ulla A

Härligt, fantastiskt som vanligt. Mitt "andra hem".

Mycket fina och välstädade rum. Härlig strand inom området. Rent och fint. Återkommer alltid och får samma vänliga mottagande. Planerar nästa resa när jag kommit hem. Kan verkligen rekommenderas. Ett avskskilt hotell mitt i centrum.

 
2017-11-16

Inlägg av diver123346 Narvik, Norge

Why Not !

Bellavista har det jag vill ha i hurghada. På dagen solar vi på hotel bechen. Visserligen är den inte så stor. Kvällen går vi ut och äter en god middag. Så på ena sidan har vi stranden andra sidan mitt i staden.mperfekt för oss. Det kan vara lite hög musik ifrån baren på stranden

 
2017-10-14

Inlägg av MrsSunlover Alingsas

Mycket trevligt hotell

Bella Vista rekommenderas! Rent och snyggt, bra personal, mysig trädgård, bra liten strand med massor av fiskar en bit ut för den som gillar snorkling! Ta dock bara frukost, buffematen är ingen höjdare