1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bella Vista (Hurghada)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Ronny,
Örebro

+
-
Wi-fi , bort med hysterik musik vid poolområdet, förbjud ockupering av solstolar som inte används!

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Ahmet,
Stockholm

+
Personal och mat
-
Boxs för pengar och pass ska vara grattis. Och andra när du ätter mat dem ta talrik från bordet De kan vänta lite. Mvh

Bekräftad gäst: 2019-03-14


7 av 10

Veronica,
FLYINGE

+
Nära staden och shopping. Nära strand . Fin pool. God mat. Trevlig personal.
-
Wifi är dåligt. Dålig information om var man kan utnyttja all inclusive eller inte.

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Anders,
Ånäset

+
Balkongen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


1 av 10

,

+
Sämst
-

Bekräftad gäst: 2019-03-07


5 av 10

Bertil,
Varberg

+
Trevlig personal Fint poolområde,bra städning.
-
Wi-fi. Bättre frukost Laluna var ingen höjdare.lite stökigt med showen vid poolområdet på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


10 av 10

Per,
Tystberga

+
Centralt beläget
-
God standard........kan inte se några brister

Bekräftad gäst: 2019-03-07


6 av 10

,

+
Närhet till havet
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-02-28


8 av 10

Janne,

+
Bra läge
-
Bättre mat Större badstrand Trevligare folk i barerna

Bekräftad gäst: 2019-02-28


2 av 10

Peter,
Helsingborg

+
Det vet jag inte
-
Renovera

Bekräftad gäst: 2019-02-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

61% av resenärerna rekommenderar

827 omdömen
Utmärkt
 
280
Väldigt bra
 
292
Bra
 
155
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2019-02-21

Inlägg av Misshotelbellavista

Bella vista

Mycket prisvärt. Bra läge. Trevlig personal. Rent och städat. Animation team stort plus, trevliga, bra underhållning och dagliga aktiviteter. Roliga tävlingar, jag vann miss hotel 😁Familjär stämning på hotellet☀☀☀☀☀

 
2018-12-24

Inlägg av janjoh74 Göteborg, Sverige

Prisvärt, rent, men slitet.

Jag valde detta hotell enbart för att det med råge var det billigaste paketet när jag gjorde en spontan dykvecka. (Flyg/visum/transfer/sju nätter halvpension för 2198kr) Precis som "alla" turisthotell i Egypten så är hotellet väldigt rent. Personalen är hjälpsam och priserna för room service och tvätt är väldigt låga. Hotellet är dock lite slitet, vilket syns på framförallt badrummen. Men, det är absolut inte "sunkigt". Restaurangen är väldigt oinspirerad, men det är inget fel på maten som sådan om man gillar tyskinspirerade bufféer. Jag skulle dock aldrig välja all inclusive när det finns så mycket bra mat för inga pengar alls överallt i staden. (Missa inte El Bar Barak ett par kvarter bort.) Internetmöjligheterna är direkt värdelösa. Jag rekommenderar att man går ut genom huvudentren, svänger höger och promenerar cirka 75 meter till Orange-butiken och skaffar ett lokalt SIM-kort för nån femtiolapp. Det finns även en Vodafon-butik tvärs över gatan sett från Orange.

 
2018-11-23

Inlägg av karo45 Stockholms län, Sverige

Bra hotell nära havet

Ett stort och trevligt hotell med allt inom räckhåll. Hög service och hjälpsam personal. Riklig frukost med egen omelettkock. Pool och strand alldeles vid hotellet. Alla rum har havsutsikt, tyvärr mycket mygg om kvällen.

 
2017-12-28

Inlägg av Ulla A

Härligt, fantastiskt som vanligt. Mitt "andra hem".

Mycket fina och välstädade rum. Härlig strand inom området. Rent och fint. Återkommer alltid och får samma vänliga mottagande. Planerar nästa resa när jag kommit hem. Kan verkligen rekommenderas. Ett avskskilt hotell mitt i centrum.

 
2017-11-16

Inlägg av diver123346 Narvik, Norge

Why Not !

Bellavista har det jag vill ha i hurghada. På dagen solar vi på hotel bechen. Visserligen är den inte så stor. Kvällen går vi ut och äter en god middag. Så på ena sidan har vi stranden andra sidan mitt i staden.mperfekt för oss. Det kan vara lite hög musik ifrån baren på stranden