1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Bella Vista (Hurghada)

  • Direkt på stranden
  • I centrala Hurghada

Hotell Bella Vista har ett idealiskt läge på stranden i centrala Hurghada. På dagarna kan du välja mellan poolen och stranden och på kvällarna mellan att promenera i Sekalla eller stanna kvar på hotellet och dansa in natten på klubben.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Nära till allt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 567 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Bella Vista är ett trevligt hotell som ligger på stranden i Hurghada mitt i centrala Sekalla. På hotellet finns ett poolområde med separat barnpool. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolbar. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Tre restauranger, varav bufférestaurangen Sultana Restaurant som serverar egyptiska och internationella rätter samt à la carte-restaurangerna Caribbean Bar och La Luna som serverar italienska rätter. Fem barer, varav en swim up-bar och en strandbar.

Sportaktiviteter som biljard och bordtennis, vissa mot avgift. Tillgång till gym mot avgift. Gratis beach volley och dart. Dag- och kvällsunderhållning. Gratis wifi i lobbyn. Bastu, jacuzzi och massage mot avgift. Det finns möjlighet att dyka och att utöva vattensporter mot avgift. På hotellet finns också en souvenirbutik. Strand med strandbar, solstolar och parasoller. Tvättservice och room service. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Julmiddag (24/12) mot tillägg.

Säsongsinformation

Vintern 16/17 går det inte att boka All Inclusive.