1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Beach Albatros Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Natalia,
Stockholm

+
Rummet var lyxigt
-
Saknade skohorn

Bekräftad gäst: 2019-04-18


7 av 10

Patrik,
Bromolla

+
Uppvärmd pool. Jättebra med Apollos eget område.
-
Ölen smakade bra men vin och övrig alkohol smakade mycket sämre.

Bekräftad gäst: 2019-04-17


10 av 10

Soroosh,
Ulricehamn

+
-
WiFi kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Ulf,
Kareby

+
Personalen på hotellet samt Apollos egen personal Renlighet och service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Jill,
Aneby

+
Allt finns!
-
Maten är typ samma i tre olika matsalar. Mkt utspritt i matsalen. Man får gå massor! Samma med frukost. Dålig service med dryck till maten. De är för få servitörer.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

,

+
Allt! Servicen, boendet, maten. Mycket bra med Apollos egen servicedesk på hotellet och egen pool i Apollos område.
-
Dålig Wifi

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Jesper,
SKARA

+
Service och egen pool till Apollos gäster
-
Ta bort information om att det finns middag i Apollo-delen.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Jenny,
Mölndal

+
Personalen, fina rum, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Vahdet,
Helsingborg

+
Rummet var helt ok, städningen utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Jessica,
Göteborg

+
De allra flesta i personalen var mycket trevliga och serviceinriktade
-
Tydligare info om t ex samlingstid och plats för aktiviteter

Bekräftad gäst: 2019-03-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1078 omdömen
Utmärkt
 
575
Väldigt bra
 
336
Bra
 
105
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-01-27

Inlägg av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

Inlägg av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

Inlägg av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.

 
2019-08-08

Inlägg av Carlos V

Excellent Hotel

My partner and I had an amazing stay in Beach Albatros Resort. The facilities are very clean, the restaurants offer a variety of delicious food as well as the bars located all over the resort. Our room was fantastic,however, we had some issues with the aircon. A big shout to our tour guide Mido Bikham (Facebook) whom not only sorted out all our excursions to Cairo, Orange Bay, Safari, etc but made us feel very comfortable and secured. Mido offers free transport arrangements from your hotel to his office in Hurghada city where you can easily book all your excursions. Overall such a great experience in Hurghada and we will definitely come back in the near future.

 
2019-08-07

Inlägg av araycho Jerevan, Armenien

Very gooooood

We've spent fantastic 7 days in this hotel. It's perfect for family stay. All the pools, kitchen, cafes, service- very good. Very pleasant staff. Special thanks to kid's club staff. Some minuses - not the best quality for beach towels.