Kundomdömen om Beach Albatros Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 313 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Natalia,
Stockholm

+
Rummet var lyxigt
-
Saknade skohorn

Bekräftad gäst: 2019-04-18


7 av 10

Patrik,
Bromolla

+
Uppvärmd pool. Jättebra med Apollos eget område.
-
Ölen smakade bra men vin och övrig alkohol smakade mycket sämre.

Bekräftad gäst: 2019-04-17


10 av 10

Soroosh,
Ulricehamn

+
-
WiFi kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Ulf,
Kareby

+
Personalen på hotellet samt Apollos egen personal Renlighet och service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Jill,
Aneby

+
Allt finns!
-
Maten är typ samma i tre olika matsalar. Mkt utspritt i matsalen. Man får gå massor! Samma med frukost. Dålig service med dryck till maten. De är för få servitörer.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

,

+
Allt! Servicen, boendet, maten. Mycket bra med Apollos egen servicedesk på hotellet och egen pool i Apollos område.
-
Dålig Wifi

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Jesper,
SKARA

+
Service och egen pool till Apollos gäster
-
Ta bort information om att det finns middag i Apollo-delen.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Jenny,
Mölndal

+
Personalen, fina rum, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Vahdet,
Helsingborg

+
Rummet var helt ok, städningen utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Jessica,
Göteborg

+
De allra flesta i personalen var mycket trevliga och serviceinriktade
-
Tydligare info om t ex samlingstid och plats för aktiviteter

Bekräftad gäst: 2019-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1098 omdömen
Utmärkt
 
591
Väldigt bra
 
338
Bra
 
106
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-01-27

Inlägg av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

Inlägg av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

Inlägg av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.

 
2019-10-06

Inlägg av SeasonedSharmer Kent, UK

Fabulous hotel and a fantastic holiday

We stayed at the Beach Albatros from 12th September to 26th September 2019 and were allocated Room 7301. From the minute we arrived to the day we left, the whole experience was fantastic. We were nearly the only English on the resort but everyone we met were friendly and welcoming. Most of the German guests could speak fluent English and we had no problems making some lovely new friends. The room was superb! It was in a newly built block and seemed to be an apartment. Very plush with a luxurious water panel with body jets in a huge wetroom. Even though it wasnt in the main hotel block, near the beach. We had a nice refreshing walk to go for breakfast and dinner. There was no scramble for meals as the restaurants were huge with plenty of choice and an outside terrace that spread round the three main ground floor restaurants. The food was excellent! lots of variety, well cooked and well presented. I even had Sushi for the first time. There is a fun set of waterslides and some features for young children that we saw but the main pool by the beach was the preferred choice for our holiday. Our Apartment block had its own private pool and there was a relaxation pool very close by that we found we could get an extra hour of sun when the sun went down behind the main hotel and Acivity pool. The Animation team are a credit to this hotel and I want to specially thank Mohamed Ali. His energy and passion for his job was infectious! :D He made us feel extremely welcome from the very start and again being the only English, he helped us interact with the other guests. Thank you Mohamed Ali! You are an Egyptian Gentleman! x Also they put on some excellent evening entertainment and some of the shows were breathtaking. We stayed on site most nights and were never bored. Again, all creditto te Animation team. I would very much recomend this hotel and I have stayed in a few in Hurghada and this is one of my top two. I will also definitely go back to this hotel as it was a great base for a fabulous vacation. A big Thank you to all the hardworking staff at this resort, they are all a credit to the hotel. A big thumbs up from an English couple :D

 
2019-10-04

Inlägg av lubina Harwich, Storbritannien

Fab

Just returned from 10 days, we had a lovely relaxing time, lovely food. Alcohol ok if not to strong!!! We have no complaints about the hotel or fab staff, they all work so hard and always have a smile. Its such a shame though that we were the only brits in the hotel and i got a bit fed up with the animation and entertainment all in german, i ended up ordering my drinks in german in the end!! Not that i mind germans at all but i was in Egypt not Germany or so i thought haha!! We would come here again, we chose the hotel as we stayed in sister hotel in sharm, i think i prefer sharm to be honest. Had a lovely boat trip and saw some wonderful Dolphins swimming in the sea. Didn’t see any Camels not like in sharm. Had a good facial, bit expensive i thought but worth it. Bit far from the town, cost £10 each way. Also id forgotten how much they are on you in the shops to buy stuff!! Probably try a closer hotel next time. Think the aircon could be colder in the rooms. Very hard to get change for tipping, they take euro’s so bring some with u. Thank you all for a fabulous holiday.