1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Beach Albatros Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Soroosh,
Ulricehamn

+
-
WiFi kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Ulf,
Kareby

+
Personalen på hotellet samt Apollos egen personal Renlighet och service
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Jill,
Aneby

+
Allt finns!
-
Maten är typ samma i tre olika matsalar. Mkt utspritt i matsalen. Man får gå massor! Samma med frukost. Dålig service med dryck till maten. De är för få servitörer.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

,

+
Allt! Servicen, boendet, maten. Mycket bra med Apollos egen servicedesk på hotellet och egen pool i Apollos område.
-
Dålig Wifi

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Jesper,
SKARA

+
Service och egen pool till Apollos gäster
-
Ta bort information om att det finns middag i Apollo-delen.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Jenny,
Mölndal

+
Personalen, fina rum, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Vahdet,
Helsingborg

+
Rummet var helt ok, städningen utmärkt.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Jessica,
Göteborg

+
De allra flesta i personalen var mycket trevliga och serviceinriktade
-
Tydligare info om t ex samlingstid och plats för aktiviteter

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Susanne,
Kungälv

+
Rent och snyggt hotell. Lyxiga stora rum. Bra gym. Bra med att Apollo hade personal tillgänglig på hotellet varje dag.
-
Städningen på rummen var bra, men de fyllde inte på schampo, balsam, duschtvål eller toapapper så bra, vi fick vid något tillfälle gå ut och leta upp en städvagn och ta toalettpapper från den. Vet inte om det har med att göra att vi inte lämnade dricks?

Bekräftad gäst: 2019-03-28


7 av 10

Moa,
Nossebro

+
Appolo Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

942 omdömen
Utmärkt
 
462
Väldigt bra
 
317
Bra
 
102
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2019-01-27

Inlägg av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

Inlägg av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

Inlägg av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.

 
2019-04-14

Inlägg av 63karlheinz Berlin, Tyskland

Beach albatros Hotel is Tip Top

Beach albatros is really fantastic hotel with very friendly staff . The food is really 5 star . Thanks for the team of Beach albatros. They are very helpful and never hesitate to do their best in the work . With love from Germany Karlheinz and liza

 
2019-03-30

Inlägg av 657andra01 Crans-Montana, Schweiz

It was the first time

It was my first Time în Egypt for me, it was the first Time when i ve Discovered Aswan, Cairo, valley of Kings and their version of Carribians, Mahmya Beach. I remember well the hotel, we, me and a Friend had our room just above the spa, i remember the quiet mornings with the swimming pool view, the Coffee Shop just meters away, the white chairs on The beach, the calm waves, the hectic în The Reception at 6 pm and many other nice memories. For me Egypt îs freedom, îs summer, îs clear blue water, îs stunning sun ups, îs summer în The middle of december or november, and it is escaping reality. At that time i lived în Frankfurt and i ve never said no to any proposal to escape the City, especially în winter when the weather is a nightmare. No, things did not work out between me and my '' friend'', and ever șince i ve promised myself i shall return alone în this amazing part of the world. And i did it quite a few Times. Smile smile. I remember I took a small agency în Frankfurt, ENGELS REISEN every Time i ve escaped the City for its cheap deals, and, even if my hotel was not a 5 star, i ve booked almost every Day trips to the Islands around Hurghada. I shall look deep în my computer to find the pictures of this hotel, as it was more than 5 years ago, but i ll just post some pictures of the Islands i ve visited, and if there îs any question you have about how to book a trip, or about weather, or any curiosity that you have about Egypt, i ll be happy to help. Song, Adel Tawil-Yasmine, maybe you can find a concert version, where he sings together with Mohamed Mounir, a legend în Egypt.