1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Beach Albatros Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Larssa,
Sweden

+
Everything!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


8 av 10

Tarek,
Stockholm

+
Servicen och personalen
-
Bättre mat och mer barnaktiviteter

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Christina ,
Järfälla

+
Det stod 0 m till stranden vilket inte stämde snarare 300 m-400 m vilket ni bör ändra i beskrivningen av hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Nicolina,
Göteborg

+
Rummen poolerna
-
Säg till servitörerna att inte vara så sliskiga mot kvinnor. Bättre mat.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Hanna,
Kullavik

+
Att man kunde få gott kaffe! Servicen. Städningen.
-
Öppna frukosten för Apollos gäster tidigare. 09.00 är alldeles för sent för alla barnfamiljer men även många andra. Visst kunde man gå ned till stora restaurangen men det ville vi undvika då det röktes så mycket där och det var så trevligt uppe på Apollodelen. En till cykel till gymmet. Spinningcykel var det enda som vi saknade bland konditionsmaskinerna

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Eva,
Landskrona

+
Fin strand, mondo delen fantastisk både pool, bar, mat service och fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


9 av 10

Aner,
Kristianstad

+
Uppvärmda pooler och närheten till havet
-
Kanske att man värmer upp alla pooler med hjälp av solceller eller dylikt, då blir det mer fart på barn och andra gäster.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Lisbeth,
Hammenhög

+
Att det var lite uppdelat var man bodde, beroende på nationalitet. Vi har alldeles för många dåliga erfarenheter av tyska och engelska semesterfirare, detta var toppen. Allra bäst var dock den fantastiska personalen, duktiga, skojfriska och alltid glada och trevliga. Rummen var också fantastiskt fina.
-
En lite mjukare resårbotten i sängarna, eller en bäddmadrass. Vi gillar normalt fasta sängar, men detta var väl fast. I övrigt kan vi inte komma på något som behöver förbättras.Allt var utmärkt!

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
Sköna sängar, väldigt rymliga rum och närmsta poolen var 33 grader varm!! Även bra AC - både för kyla och värme (var dåligt väder en dag och den värmde upp och tog bort fukten riktigt bra). Strand med servering och fint vatten!
-
Gör delar av hotellet helt rökfritt! Så att man kan vara på sin balkong, utan att kvävas av grannens rökande. Likadant på stranden, det vore fantastiskt!

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Jan,
Backaryd

+
Familiert-lagom stort-inte för mycket folk som på huvudbyggnaden.
-
Wi-fi var instabilt

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

880 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
306
Bra
 
100
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2019-01-27

Inlägg av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

Inlägg av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

Inlägg av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.

 
2019-02-02

Inlägg av Dreamer50601696273 Karlskrona, Sverige

Excellent family vacation

We enjoyed ever minut of our vacation at Beach Albatros Resort. I recommend this hotel for all types of vacation. They had also excellent mini klub for children from 3 years forward. Klara and Nina (our children) were so excited to be there.

 
2019-01-27

Inlägg av MetteogMartin Köpenhamn, Danmark

Perfect stay

Good food, good Pools (clean and nice temperature), nice staff.We was 8 people stay in 3 rooms. Also the rooms was clean, very big and very Nice.Can recommand this hotel in hurghada and we Will like to come back