1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 262 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Camilla,
Skutskär

+
Att det låg där det ligger, superfint.
-
Wifi var värdelöst och det vill alla ha idag för att föra över pengar och kommunicera, så fixa det så det är någorlunda iaf. Mer variation på maten och lite uppfräschning av rummen så är det kanon!

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Anette,
Bromma/Stockholm

+
Att det finns ett korallrev direkt och du kan kliva ner i Röda havet direkt från ditt rum.
-
Skulle önskat att det stod att kvällsmaten serverades inomhus fram till mitten av april och inte vid poolen som är en av anledningarna till att jag åker till detta hotell. Blev väldigt besviken då jag fick äta middag inomhus varje kväll i en stimmig och trång miljö och inte samma utomlandskänsla. Skulle även önska att det gick att åka till Egypten under perioden maj - september varje år. Det är den bästa tiden där nere - med varmt och skönt.....

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Ewa,
Bollnäs

+
Trevlig personal, god mat och underbar snorkling
-
Gärna bäddmadrasser i sängarna, dom är lite hårda.sen vore se trevligt om vi icke rökare också fick en plats så vi kunde få sitta ut å äta frukost( å middagen, vintertid) utan att riskera att hosta ihjäl sej.

Bekräftad gäst: 2019-04-11


7 av 10

Eva,
Lerum

+
Rummet och läget vid strand med pir och korallrev.
-
Wi-Fi behöver förbättras. Bättre info om vad den ”röda knappen” finns på säkerhetsskåpet. Allt för många försäljare på stranden som var för påstridiga och inte respekterade ett nej till deras vara/tjänst. Bort med dem!

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

Anton,
Degerfors

+
Maten
-
Förbättra starten av grillen eftersom det blir en del rökutveckling

Bekräftad gäst: 2019-04-11


8 av 10

Marie ,
Hässleholm

+
Underbar personal, otroligt serviceinriktad! Rent & fräscht på hela området!
-
Ett bredare urval på de alkoholutbud som ingår i all inklusive.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Jessica ,
Karlshamn

+
Läget, många platser att kunna sola och bada, revet med snorkling precis vid stranden, trevlig personal.
-
Lite musik vid poolen, maten lite tråkig efter en vecka med nästan samma varje dag. Dusch trycket var katastrof, fick tvätta hår i handfat.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


6 av 10

Stina,
Karlstad

+
Trevlig personal.
-
Rökrfia områden!!!

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

mari,
Edsbyn

+
närheten till lagunen och piren
-
börja köra till egypten sommartid igen det är skitkallt i havet vintertid

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Pia,
Källby

+
Snorklingen. Närheten till havet.
-
Göra lite mer för barnen. Minus att det mesta är på tyska. Städa upp vid lekplatsen. Mera frukt på måltiderna.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1275 omdömen
Utmärkt
 
653
Väldigt bra
 
447
Bra
 
115
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av Venture366879

Underbar snorkling

Ett väldigt välkomnande hotell med trevlig personal. Bra rev att snorkla vid, ligger vid piren. Bra mat med olika teman. Har varit här varje år sen 2008, kommet tillbaka i nov 2019. Älskar detta ställe.

 
2019-03-27

Inlägg av Uffe S Hudiksvall, Sverige

100% nöjd

mkt bra bemötande personal vid ankomst.Det är ett äldre hotell. men vi upplevde att allt var rent o fint .Personalen som skötte om vårt rum var helt otroligt duktiga på att serva oss med städning vatten/kaffe/mm.alltid ett vänligt bemötande från dom 2 killarna som skötte om oss vi bodde på B 163 den södra delen om lagunen lugnt område fin terrass några meter från havet. ANG Maten så var den det bästa vi har uppleft på våra 4 resor till Hurghada på 2 år med allink. Ang lobby baren öppen till 0200.Kanonpersonal servade oss till 100% alltid ett leende från dom. Ett extra plus alla toaletter var bemannad av städpersonal 24 t per dygn på detta hotell alltid rent vi återkommer i Dec 2019 till detta hotell ... Uffe slaaen/Carina olsson Hudiksvall

 
2018-12-28

Inlägg av piaf303 Sölvesborg, Sverige

Julsemester

Stort hotellområde, bra mat men dåligt kryddad, trevlig personal redo och hjälpa till hela tiden, lite manana mentalitet. Klar information från Apollo personalen. Synd att man stängde ner all inklusive restaurangerna helt på julaftonskvällen och att man var tvungen och köpa dyrt vin och gå på julbanketten när man åkt dit för och slippa ifrån julfirandet.

 
2018-12-15

Inlägg av peteraI4870IN

Sol, bad, snorkling i världsklass.

Förträffligt! Fantastisk personal och stor variation på den vällagade maten. Hotellet har några år på nacken, men underhålls på ett bra sätt. Det enda negativa är wi-fi täckningen, samt kvaliteten på kvällsunderhållningen. Den lämnar en del i övrigt att önska. Stort hotell, på gott och ont.

 
2018-11-08

Inlägg av Pia K

Perfekt för en veckas avkoppling

Bra och lagom stort hotell. Mycket god mat med stor variation. Olika ställen att bada på, men vi valde piren eftersom det gick att snorkla därifrån. Bra rev med vackert havsliv. Enda minus var tennisbanan. Knappt spelbar.