1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Kamaran ,
Stockholm

+
bäst service otrolig trevlig personal
-
maten kan göras bättra, de har alt mulligt varor och frukt, men maten inte så bra.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


5 av 10

Anita,
Norrtälje

+
Läget direkt på stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-01-17


7 av 10

Erland,
Karlshamn

+
Trevlig personal,bra mat,
-
Varmvatten i dusch.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Sabrina,
Borås

+
Korallrevet
-
En make-up-spegel i badrummet vore bra. Finns ju på alla hotell nuförtiden. Svårt att sminka sig.

Bekräftad gäst: 2019-01-10


2 av 10

,

+
personal
-
bättre mat, bättre städning, friskare och fräschare mat, obs (det var gammal mat under hela resan, de återvinna maten dagligen, bättre Wifi, (vi betalde 400 dinars för en vecka men det var dålig WIFI och tog slut efter 4 dagar. Bättre aktivitets i hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


7 av 10

Vesa,
Södertälje

+
Stränderna, möjligheten att snorkla bland korall från stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

Anton,
Degerfors

+
Maten
-
Fler rökfria zoner

Bekräftad gäst: 2019-01-03


9 av 10

Sara ,
Stockholm

+
Service och bemötande utmärkt. Maten långt över förväntan. Korallrevet i anslutning till hotellet.
-
Rökfritt i restaurangen vid jul och nyårsfirande. Rökfri del av uteserveringen. Förnya färg på väggar. Byta ut trasigt kakel och klinker.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


8 av 10

Karin ,
Sollentuna

+
Stora rum, vi lyckades byta från ett rum från noll utsikt.
-
Maten. Överkokt pasta och fettigt. Dag 2 ville ingen av oss äta. Därtill blev jag magsjuk. 1,5 dag av mina få dagar spydde jsg OCH kräkte. Jag skulle ALDRIG rekommendera stället till någon

Bekräftad gäst: 2018-12-27


1 av 10

Sun mee,
Stockholm

+
-
Servicen var under all kritik. Jag upplevde att jag blev totalt ignorerad. Jag reste själv som ensam kvinna.personalen var otrevliga och aggressiva. Maten var under all kritik.

Bekräftad gäst: 2018-12-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1175 omdömen
Utmärkt
 
591
Väldigt bra
 
421
Bra
 
105
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2018-12-28

Inlägg av piaf303 Sölvesborg, Sverige

Julsemester

Stort hotellområde, bra mat men dåligt kryddad, trevlig personal redo och hjälpa till hela tiden, lite manana mentalitet. Klar information från Apollo personalen. Synd att man stängde ner all inklusive restaurangerna helt på julaftonskvällen och att man var tvungen och köpa dyrt vin och gå på julbanketten när man åkt dit för och slippa ifrån julfirandet.

 
2018-12-15

Inlägg av peteraI4870IN

Sol, bad, snorkling i världsklass.

Förträffligt! Fantastisk personal och stor variation på den vällagade maten. Hotellet har några år på nacken, men underhålls på ett bra sätt. Det enda negativa är wi-fi täckningen, samt kvaliteten på kvällsunderhållningen. Den lämnar en del i övrigt att önska. Stort hotell, på gott och ont.

 
2018-11-08

Inlägg av Pia K

Perfekt för en veckas avkoppling

Bra och lagom stort hotell. Mycket god mat med stor variation. Olika ställen att bada på, men vi valde piren eftersom det gick att snorkla därifrån. Bra rev med vackert havsliv. Enda minus var tennisbanan. Knappt spelbar.

 
2018-11-06

Inlägg av LenaS3743 Linköping, Sverige

Fantastiskt korallrev och mycket bra hotell

Stooora rum! Bodde denna gång i sektion A, bottenplan med lagunen precis utanför balkongdörren. Bra med plats för kläder, kanske lite för få hängare. Många lådor för ”smått och gott” Städningen ok, inte helt perfekt

 
2018-11-03

Inlägg av idealisk Örkelljunga

Stort hotell med härliga bad

Vi bodde här en vecka i oktober. Vi fick ett rum väldigt långt från receptionen, så det var mycket gående för att komma till frukost och kvällsmat. Vi hade ingen havsutsikt och det var högt gräs vid vår altan, som tydligen drog till sig mygg. För övrigt var hotellet bra. Det var härligt att bada i lagunen och personalen var tjänstvillig och trevlig. Rummet städades varje dag och vi fick vatten och läsk. Sängarna är väldigt hårda och saknar bäddmadrasser. Om vi åker hit fler gånger ska vi be om ett rum mellan A 140 och 157. Då har man nära till både bad och restaurang.