Kundomdömen om Arabia Azur Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 315 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Nära till havet
-
Lite bättre mat och städning

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Poolen, stort och fint område.
-
Någon hiss för äldre rörelsebegränsade.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Att det låg vid havet
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2020-03-18


7 av 10

+
Servicen
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-03-13


7 av 10

+
Personalen!
-
Slitna rum, behöver rustas upp

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
Bra läge
-
Dåligt internet, solstolarna runt poolen var alltid upptagna, lite för stort hotell, vi hade svårt att hitta första dagen

Bekräftad gäst: 2020-03-11


9 av 10

+
Fantastiskt läge med stora möjligheter till olika badplatser. Fint rev.
-
Göra lite uppfräschningar av hotellet. Något slitet.

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-11


7 av 10

+
Maten
-
Bättre internet! Solstolar

Bekräftad gäst: 2020-03-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1546 omdömen
Utmärkt
 
871
Väldigt bra
 
481
Bra
 
126
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
29

5 senaste omdömen

2020-03-05

Inlägg av 57annikao

Hotell

Detta var första gången vi var i Egypten och fick bara positivt intryck, god mat, trevlig personal. Är inte rädd för att komma tillbaka. En nackdel för oss som var på charter med all inclosive för första gången var att informationen om var man kunde äta, göra var lite dålig. 👍👍

 
2020-02-26

Inlägg av 147elisabethj Hurghada, Egypten

Semester

Första gången vi besöker Hurghada och detta hotellet arabia azur resort. Personalen var utmärkt och hotellet hade precis allt man behövde för en toppen semester. Vi trivdes jätte bra och kommer definitivt komma tillbaka.

 
2020-02-26

Inlägg av 911fransd

Semester

Första gången vi besöker arabia azur resort, och vi kan bara säga att semestern varit magisk, hotellet har så mycket att erbjuda och allting var riktigt bra. Personalen hjälpsam och maten jätte god, rekommenderar detta hotell! Vi kommer att sakna er! 🏖Henda. Lilu. Panda. Leo. Vanessa. Loma.🏖

 
2020-02-16

Inlägg av LindaG3023 Varberg, Sverige

Stor resort/Big resort

POSITIVT: fanns det mesta för en veckas vistelse med affär att köpa snacks och annan öl. Bra variation och tillagad mat. Trevlig personal. Sängen något hårdare men vi sov skönt. Generösa med vatten på rummet, städat och bäddat varje dag. Bra och vällagad mat med variation. Trevlig och hjälpsam personal. Uppvärmd pool och rena och fräscha toaletter vid poolområdet. Givmild med is i drickan om man ville ha, enda goda drinken var rom och cola. Gott vin. Jag tog massage och betalade för 1,5 massage och fick 3 massage. Är man ute i god tid så går det bra att boka transfer till och från flygplatsen för ca 12 euro/resa från hotellservicen. Vi hade nära till havet från våra rum. Bibliotek med böcker på olika språk. NEGATIVT: Inga bra/goda och varierade drinkar, ölen var något blaskig. Vattnet i duschen var svårt att få det lagom varmt. Ett gym som var litet, hade mest vikter av olika de slag, förväntat mig en cykel, löparband och roddmaskin för att kallas modernt. Enda negativa med massagen var att den sista massagen så bytte de massör mitt i massagen och det gillar inte jag och hon kunde ingen engelska alls så jag kunde inte få någon förklaring men annars var det rätt så bra. Det var lite kallt i vattnet och på kvällarna men i solen var det perfekt. De sista dagarna var det kallt för det hade blåst upp och kommit in moln så det var kyligt i skuggan och även till viss del i solen speciellt om man hade badat innan. En del av personalen kunde tyska men ingen engelska.

 
2020-02-08

Inlägg av Swedentv Hurghada, Egypten

Härligt hotell något slitet med utmärkt personal

Hotellet är beläget direkt vid stranden med många möjligheter till aktiviteter så som snorkling utanför piren, tennis, biljard, bowling, mm Maten var till största del mycket god och vällagad. Dom tre mat sektionerna på hotellet erbjöd en trevlig inramad atmosfär. Det kan bli en smula trångt till frukost när många vill äta samtidigt vid 8:30:9:00 tiden på morgonen. Men personalen gjorde sitt bästa för att lösa det för oss som var att sällskap på 7 personer. Det var lite märkligt, kan jag tycka att ett bord för sex personer var bokat varje morgon utan att det nyttjades av någon. När jag frågade personalen sa dom att det alltid var reserverat för hotellets ledning?! Det hade varit smidigare om vi som gäster hade haft möjlighet att fylla våra glas med öl och vin själva i stället för att vänta, ibland upp till 30 minuter på att våra våra glas fyllda av personalen. poolområdet uppskattades av oss alla i vårt sällskap vi hade en ålder mellan 7 och 75 år, poolområdet är Stort och fräscht. Närområdet runt hotellet har mycket begränsat utbud av nöjen. Vi hade Lagunutsikt i sektion A, där var det lugnt och skönt det passade vårt sällskap bra, det tar några minuter att gå från sektion A till pool och restaurangerna då hotellområde är stort. Vill man ha lite mer liv och rörelse ska man bo i anslutning till Poolområdet. Det finns ingen möjlighet att gå en strandpromenad från hotellet då alla hotell har hägnat in sig med staket och dylikt ända nertill vattnet. I det stora hela är vi nöjda med vår vistelse på Arabia Azur. En vecka var lagom lång vistelse där. Transfern från/till flygplatsen tog ca 30 minuter. Barnen i vårt sällskap uppskattade att rida kamel på hotellet.