Kundomdömen om Aqua Vista – Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 771 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Charlotte,
Lomma

+
Bra variation på mat.
-
Fler solsängar. Fanns inga lediga om man kom efter lunch. Hade varit bra om man kunde ätit på det andra hotellet på kvällen oxå. Fler ställe att hämta dricka på gärna något på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Josefine,
Eskilstuna

+
Fräscht och nytt, närheten till alla facicliteter. Bra med egen apollo pool utan försäljare. Träningsmöjligheterna, bra urval av pass.
-
Fler hälsosamma kost alternativ. Ta bort clara som är en oengagerad, osocial, inkompetent instruktör. Trist när Anneli och Alex har hög nivå att även ha Clara där som körde samma övningar på alla pass, mobility, core och functional training....

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Therese,
Stockholm

+
Den stora träningsanläggningen med alla facitliteter och simbassäng, den proffsiga träningspersonalen fr Apollo, alla passen med dem som var jättebra, renheten på alla ytor.
-
Maten kunde vara mer varierande då man har all inclusive. Det smakade nästan likadant varje kväll

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Peter ,
Stockholm

+
Apollos restaurang, trevliga kypare där.
-
Mera miljötänk, återvinning när det gäller engångsartiklar, handdukar mm. Vi saknade en sportshop för att kunna köpa ev. kläder, utrustning etc.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

,

+
Mat o dryck var super ,likaså service. Bra med handduksservice vid poolen och till stranden.
-
Bättre glass för barnen,den va inget vidare. Mer snacks vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

Carita,
Stockholm

+
Att det var ÖVER förväntan, hotellet och området är så mycket större än vad vi hade uppfattning om. Vi älskade det stora utbudet av bassänger, det bästa var att det fanns en egen bassäng bara för Apollo-kunder. Hotellet var så mysigt, bra rum och mat!
-
Allt var bra!

Bekräftad gäst: 2019-04-18


6 av 10

Emelie ,
Norrtälje

+
Vackert
-
Maten var inte nyttig eller god!

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Mikael,
Veberöd

+
Så mycket bra!! Tränings möjligheterna! T.o.m en crossfit box!!
-
Får leta efter negativt!! Kanske lite fler nyttiga mat i resturangen men inget o klaga på!

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

,

+
-
Kan man ställa ut vattenstarioner inom området så gästerna kan fylla på vattenflaskor istället för att kast la plastflaskor

Bekräftad gäst: 2019-04-11


10 av 10

Katrin,
Lidköping

+
white bar och muhammed var ju helt outstanding där kan man snacka om service och apollos pool, restaurang och träning sååå bra och daniel som jobbade i restaurangen och baren mera sånt folk tack han såg, man fick och han kom ihåg
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

767 omdömen
Utmärkt
 
472
Väldigt bra
 
190
Bra
 
64
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-04-21

Inlägg av 10Skippy Färjestaden, Sverige

Träningsvistelse

Bodde på det här hotellet under en vecka. Vi var en stor grupp som var på träningsvecka med eget träningsprogram. Apollo hade även egna instruktörer som vi kom i kontakt med och träningsutbudet som Apollo erbjöd verkade vara väldigt bra det också. Jättefina rum med bra storlek och städningen var bra. Det enda som var mindre bra var vattentrycket i duschen. Varmvatten fanns det hela tiden. Många pooler och vi var mest i den bortre delen som vi upplevde som lite lugnare. Gymmet var jättefint, crossfit-ytan likaså. 50-meters poolen var varm och höll bra klass. Sammantaget en väldigt fin träningsanläggning med superbra service. Maten var helt ok, har varit på sämre ställen. Skulle dock önska att det var lite mer hälsosam inriktning - lite mer likt Playitas. Servicenivån var överlag väldigt hög och vi mötte inte en enda otrevlig människa bland personalen. Väldigt stort hotell som sitter ihop med ett annat hotell där det finns en vattenpark. Det enda negativa är att det inte var strandläge, tar ca 10-15 att gå till stranden. Finns en shuttle-buss som går 2 ggr per timma. Kan mycket väl tänka mig att komma tillbaka till detta hotell.

 
2019-04-10

Inlägg av AnnicaJ73 Stockholm, Sverige

Träningsresa med sol och bad

Lyxigt och fint hotell. Vi hade familjerum och det var som en stor lägenhet. Men 2 stora sovrum. Underbart. Perfekt om ex två par ska åka eller familj ned barn. Området var snyggt och lyxigt med många pooler, allt ifrån lugna relax pooler till stora äventyrsbad. De hade flera restauranger med bra och varierande mat. Hjälpsam och trevlig personal. Massvis med bra träningsmöjligheter. Yoga,, crossfit, vattengympa m.m Fanns massor att välja på och alla instruktörerna var bra och trevliga. Gymmet var öppet till sent på kvällen och det var ett helt ok gym med det nödvändigaste maskinerna och fria vikter. Finns inget direkt att klaga på möjligtvis att vattentrycket i duschen var lite väl svagt. Men annars ett toppenhotell med lyxklass.

 
2019-03-29

Inlägg av kiimpaa Oslo, Norge

Jättebra resort

Detta kan hotellet kan verkligen rekommenderas. Var på träningsresa med Apollo. Helt genialt upplägg med massa olika träningspass. Många restauranger och pooler med all inclusive. Skön temperatur i mars.

 
2019-03-20

Inlägg av PernillaKaller

Kanonbra träningsresa

Vi var 8 tjejer som åkte hit på träningsresa med Apollo. Hotellet var fint och fräscht med flera pooler och restauranger. Servicevänlig personal och god mat. De var kunniga med specialkost(celiaki)Bra träningspass med kompetenta och mycket trevliga tränare. Rekommenderas!

 
2019-03-03

Inlägg av Jessica L

Bra hotell med tråkig mat.

Vi har varit i Egypten flera gånger tidigare. Hotellet och uppbyggnaden av hotell samt Apollos personal är jättebra. Maten är den sämsta vi ätit i Egypten. Dock trevligt att det går att få bra kaffe. Jag var orolig för vädret men det var bra. Bästa stället om man vill ha helt skydd för den lilla vind som ibland kom var stranden. Det var som svensk sommar fast solen sken varje dag. Stort plus för att poolerna verkligen höll 29-30 grader. Anledningen till betyget tre är maten, annars hade det varit en klar fyra.