Kundomdömen om Aqua Vista – Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 980 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Anna Charlotta,
Märsta

+
Träningspassen och frukosten.
-
Trevligare miljö att äta i. Samt kvällsunderhållningen.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


10 av 10

Ellen Maria Terese,
Arvika

+
Maten var otroligt bra! Jag är gluten-& laktosintolerant & har lökallergi. Fick specialkost hela veckan! Inga problem!
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Maria,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-04


7 av 10

Maria,
Sollefteå

+
Rummet var väldigt bra. Fick familjerum som var två stora sovrum inkl 2 balkonger. Träningsmöjlligheterna var väldigt stora. Stort o fint gym där det mesta fanns. Tydligt schema på alla träningar under dagen. Playitas restaurangen var lagom stor.
-
Det fanns ingenting att göra på kvällarna efter man ätit middag. Hade önskat någon slags underhållning. Större variation på maten men är som vilket annat all incl hotell. Eftersom det är ett träningshotell så önskas tex smoothies som kan hämtas i poolbaren mellan diverse pass. Playitas poolbaren skulle även kunna ha betydligt större utbud med lite småsnacks, frukt mm.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Johan,

+
Rent snyggt ganska lugnt. Trevlig entusiastisk Apollo personal som var närvarande och inte kändes blasé. Absolut mest positiva ”reseledar gäng jag mött. Har vart på säker 15-20 tränings resor varav 4 gr på Playitas Furteventura
-
Myggnät, stol till skrivbord. Att få välja på fler resturanger. Blev mycket samma samma. Att några gånger få gå över till syster hotellet eller åka till syster hotellet i Sahla Hassish. Inte köra vatten gympa vid lilla poolen där kan det gå vara lugnt

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Robert,

+
Träningsmöjligheterna, bastu och pool (se till att dessa i fortsättningen är fritt att använda annars kommer de bara stå tomma likt 50 m bassängen som hade ett alldeles för högt pris/h. Plus för priset för cykelhyra, mkt träning för den pengen :)
-
1 - Se till att ha spinningcyklarna tillgängliga och uppkopplade ( mer moderna med watt/pils m.m) så man slipper stå på kö för de två som fanns på gymmet. 2 - Ta bort vattengympapasset från Apollopoolen kl 12:00 då allt lugn försvann då man idiotiskt högt spelade musik som inte ens öronproppar kunde stänga ute. Bort, bort, bort. Smt se till att "försäljana håller sig borta därifrån, vilket de inte gjorde :( 3 - Informera att man ska ta med sig myggmedel då det under denna vecka var sjukt mkt mygg, över hundra bett fick jag. 4 - Saknade riktig bacon på frukosten. 5 - Cykelkartor och löpkartor behöver uppdateras och prov cyklas och löpas så man slipper bli stoppad i "gated Community och bära cykel för att man spärrat av vissa gator. Samt löpkolla sträckorna så man inte blir stoppad av lokal polis. Plus att formatera sträckorna i Garmin och Polar format så man kan ladda ner dessa i sina olika klockor och gps:er så man slipper vara uppkopplad på tfn med abonnemang via Strava.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


9 av 10

Anna Katarina,
Mullsjö

+
Närheten till alla träningsmöjligheter och att det var så mycke att välja på.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Ann-Lis Ingegerd,
Varberg

+
Stort gym
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-12-04


10 av 10

Christina,
Karlshamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-01


8 av 10

Monica,
Uppsala

+
Alla sportaktiviteter och mest beachvolleyboll och padel.
-
Coca-cola (istället för Pepsi) och bättre och mysigare restauranger. I princip alla blev magsjuka (minst 50 rum) och även jag drabbades och är fortfarande orolig i magen efter fem dagar.

Bekräftad gäst: 2019-11-29

Svar från Apollo 2019-12-02
Hej Monica, Tack för dina synpunkter. Vi är medvetna om att det har förekommit maginfluensa på Aqua Vista under den föregående veckan. Lokala hälsomyndigheter har utfört tester i hotellets restauranger, både mat och dryck är testat. Även pooler, hotellrum och hotellpersonal har testats. Vi har nu fått svar på de allra flesta prover och hittills har inget provresultat visat på brister i hygienen på hotellet. Vi beklagar djupt att detta har inträffat och har arbetat intensivt ihop med hotelledningen för att säkra att problemen upphört. Vi har sedan i början av förra veckan inte kännedom om fler sjukdomsfall. Varma hälsningar Martina, Kundservice Apollo

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

803 omdömen
Utmärkt
 
501
Väldigt bra
 
191
Bra
 
68
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-11-24

Inlägg av Blueflames Stockholm Kista

Matförgiftningar förstör mycket

När vi var här i November förra året så var allt perfekt. Bra träning, mycket fint hotell, trevlig personal och god och variationsrik mat som då inte ledde till förstörda semesterdagar. Denna gång så var i princip allt som förra gången. Dock med 2 undantag. Träningen var bättre än förra gången med mycket inspirerande personal och fler pass och bra gästinstruktörer! Dock så verkar renligheten i köken dramatiskt förändrats då hema vårt sällskap blev magsjuka! Och när vi pratade med andra gäster så hade ALLA sällskap liknande problem! Just nu så finns det inget som helst intresse att åka hit igen och riskera ännu en förstörd semester beroende på dålig kökshygien. När vi påtalat problemet on site så verkar man helst ducka! Även resebyråns personal drabbades och hade en intravenös kanyl inkopplad någon dag eller 2! Mycket besviken då jag tidigare pratat mycket gott om hotellet som enda hotell i Egypten där vi sluppit magsjuka.

 
2019-11-17

Inlägg av malino210

Träningsresa 💪

Galet trevligt hotell, stort och superfräscht! Maten var riktigt bra med stor variation serverad av mycket trevlig personal. Vi var här på träningsresa, finns många olika varianter av träningspass. Första gången på ett Playitas-hotell men inte sista. Kommer säkerligen hit igen.

 
2019-11-04

Inlägg av nordinlonn

Sol- och badsemester.

Jag och min sambo letade länge efter en lugn solsemester som passade våra behov under oktobermånaden och vi hamnade till slut på detta hotell. * De olika hotellområdena samt rummen är väldigt välstädade. Fint och rent överallt. Rummet är stort och modernt med bra duschutrymme. Utsikten var obefintligt, men det gjorde ingenting för vår del. Tyst och lugnt på kvällar och nätter. Tycker inte att säljarna var störande. De frågade oss kanske 2-3 gånger på hela veckan och det var bara att vänligt avböja. Finns dessutom poolområden där säljarna inte får vistas, om detta upplevs som ett bekymmer. * Servicen på området är fantastisk, speciellt om man ger lite extra dricks. Grabbarna som jobbar kring speciellt takterassen/poolen kom och frågade om nya drinkar så fort man ställde ned sitt tomma glas. Toppen! Vi reste med Apollo och personalen som fanns på plats var jättetrevliga och kom med goda tips och råd om man frågade. * Maten är delvis varierande, men följer samma tema de flesta kvällar. Ganska smaklösa rätter överlag, även om några rätter sticker ut. Mycket sallad och grönsaker. Inte så mycket som lockade för mig och min sambo, så vi höll oss till pizza, pasta och eventuella grillbitar (kyckling ena kvällen, biffar någon annan kväll). Inga bekymmer att bli mätt, men det var inte mycket mer än så. Sportbaren serverade dock trevliga eftermiddagsmackor med fajitasfyllning (biff ibland, kyckling ibland), så magen var sällan tom. Frukosten var OK. De serverades äggröra efter eget tycke, som kocken tillagade på plats, vilket vi åt varje dag. Annars mest desserter och olika brödsorter. Yoghurt och flingor fanns också samt någon mer varm mat (någon korv, potatis, bönor). Tyvärr en liten besvikelse överlag, jämfört med andra all-inclusive hotell vi har bott på. * Hotellets läge är svårt att utvärdera, då vi inte gjorde så mycket runt omkring mer än att promenera ned till "stranden". Mest hotellkomplex i närheten. Hotellet har de mesta man kan tänkas behöva, så som småbutiker, växlingsautomater, läkare osv. Wi-fi fungerade helt okej, även om man fick logga in på nytt varje gång man förflyttade sig inom området. Men när man väl satt still, så fungerade det någorlunda bra. Strandområdet består av liten udde med gratis solsängar. Inte mycket till strand. Man kunde klättra ned till vattnet om man ville bada och snorkla lite. Lämpligt för en halvdags häng, inte mer än så. * Träningsfaciliteterna håller bra kvalité med välkända märken och bra utrustning. Vi körde totalt 4 st pass på deras gym och där finns gott om fria vikter, både skivstänger och hantlar (dock bara upp till 40kg). Även en hel del maskiner, men vi använde inte mycket av detta. Gott om plats. De arrangeras även en hel del olika träningspass med allt ifrån "crossfit" till relax/yoga/stretch. Olympisk pool för den som vill simma och utrustning att låna för den som vill exempelvis vill cykla utanför området. PLUS: Det vi gillade mest var personalens förmåga att hålla rent och snyggt överallt. Detta ihop med serviceglädjen uppskattades verkligen. Gott om plats överallt på hotellet. Vill tipsa om takterrassen där bara vuxna fick vistas. Sköna solsängar, lugnt och superb service. MINUS: Inga direkta minus, men maten var som sagt lite småtråkig. Inget man såg fram emot direkt, även om magen gick att fylla.

 
2019-04-21

Inlägg av 10Skippy Färjestaden, Sverige

Träningsvistelse

Bodde på det här hotellet under en vecka. Vi var en stor grupp som var på träningsvecka med eget träningsprogram. Apollo hade även egna instruktörer som vi kom i kontakt med och träningsutbudet som Apollo erbjöd verkade vara väldigt bra det också. Jättefina rum med bra storlek och städningen var bra. Det enda som var mindre bra var vattentrycket i duschen. Varmvatten fanns det hela tiden. Många pooler och vi var mest i den bortre delen som vi upplevde som lite lugnare. Gymmet var jättefint, crossfit-ytan likaså. 50-meters poolen var varm och höll bra klass. Sammantaget en väldigt fin träningsanläggning med superbra service. Maten var helt ok, har varit på sämre ställen. Skulle dock önska att det var lite mer hälsosam inriktning - lite mer likt Playitas. Servicenivån var överlag väldigt hög och vi mötte inte en enda otrevlig människa bland personalen. Väldigt stort hotell som sitter ihop med ett annat hotell där det finns en vattenpark. Det enda negativa är att det inte var strandläge, tar ca 10-15 att gå till stranden. Finns en shuttle-buss som går 2 ggr per timma. Kan mycket väl tänka mig att komma tillbaka till detta hotell.

 
2019-04-10

Inlägg av AnnicaJ73 Stockholm, Sverige

Träningsresa med sol och bad

Lyxigt och fint hotell. Vi hade familjerum och det var som en stor lägenhet. Men 2 stora sovrum. Underbart. Perfekt om ex två par ska åka eller familj ned barn. Området var snyggt och lyxigt med många pooler, allt ifrån lugna relax pooler till stora äventyrsbad. De hade flera restauranger med bra och varierande mat. Hjälpsam och trevlig personal. Massvis med bra träningsmöjligheter. Yoga,, crossfit, vattengympa m.m Fanns massor att välja på och alla instruktörerna var bra och trevliga. Gymmet var öppet till sent på kvällen och det var ett helt ok gym med det nödvändigaste maskinerna och fria vikter. Finns inget direkt att klaga på möjligtvis att vattentrycket i duschen var lite väl svagt. Men annars ett toppenhotell med lyxklass.