Kundomdömen om Aqua Vista – Powered By Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 1201 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lennart,
Uppsala

+
Beläget nära flygplatsen. Stora ytor, rent och fint samt flera uppvärmda pooler. Många välorganiserade träningsaktiviteter med olika svårighetsgrad. Bra mat på trivsamma restauranger och med gott bemötande. Mycket prisvärt.
-
Drinkarna var inte drickbara. Den inhemska spriten smakade väldigt illa och det fanns ingen importerad sprit att köpa. Annars var det samma irriterande problem som på dom flesta hotellen. Det fanns anslag om att solstolarna inte fick markeras, men det gjordes ändå.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

Elisabet,
Sundbyberg

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

Mats,
Östersund

+
A
-
A

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

Emelie Katrin,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

Ahsan jaigerdar,
BROMMA

+
Det låg nära till allt.
-
Det var ibland lyhört. Vi hade en kyl som lät under natten vilket kunde vara lite jobbigt för sömnen.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


9 av 10

Anna Karin Maud Ebba Elsa,
Stockholm

+
Apollos guider var helt fantastiska. Och deras sportklasser var ännu bättre än på de olika SATS-center jag går på i Stockholm. Min resa var också väldigt prisvärd.
-
Jag är jättenöjd. JAg åkte med min pappa, 80 år och min son 18 år. Det var ett perfekt generations-resemål. Jag fick träna ganska mycket, övriga chillade - och vi åkte på två utflykter som vi alla 3 gav 5 solar var! De utflykter vi åkte på var Snorkling och öken/fyrhjuling/beduintur.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

Per,
Enskededalen

+
Träningen och den bra personalen.
-
Mer variation på maten. Dåligt med glutenfria alternativ och dåligt kryddat.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


9 av 10

Ann Maria,
Ludvika

+
God mat, många valmöjligheter. Rent och fint.
-
Något lyhört.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

Inhie,
Uppsala

+
Lugnet.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


8 av 10

Staffan,
Möja

+
Fri tillgång till olympiska bassängen. Skybaren var mkt trevlig.
-
Möjlighet att köpa bättre alkohol. Lägre ljudnivå i restaurangen. En finare restaurang, får kosta. Markerade löparbanor.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

828 omdömen
Utmärkt
 
519
Väldigt bra
 
197
Bra
 
69
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2020-01-18

Inlägg av Staffan L Stockholm, Sverige

Prisvärd jätteanläggning

Det är en jättestor anläggning med tre hotell som hänger ihop samt två på standen som vi hade tillgång till. Det är all inclusive som gäller vilket är både bra och dåligt. Kanonbra för plånboken givetvis men jag saknade att någon kväll kunna äta lite "finare" och lugnare (jag är beredd att betala extra för detta). Det gick inte heller att köpa bättre alkohol. Jag beställde sprit 2 gånger men orkade inte dricka upp rävgiftet. Rödvinet var heller inte någon höjdare, vitt vin och öl var OK. En del klagar på maten men det går att skapa omväxling själv, det finns mycket att välja på. Däremot så tycker jag miljön i samtliga matsalar var lite stressig, påminner lite om skolmatsal- Träningsutbudet var enormt och ledarna var bra. Själv simmade jag varje morgon i 50 meters basängen på egen bana, klart lyxigt. Vattenjympa testade jag också. Hustrun testade mkt annat och var också nöjd. Miljön för löpning var inte så kul, antingen längs trafikerad väg eller skräpiga omgivningar. Men platt! Vi tog en heldagsutflykt med snorkling m.m. med en firma nere vid "vår" strand. Kanonbra och seriösa. Vi betalade 55 euro per person och då ingick utrustning, lunch och drycker. Betydligt billigare än via Apollo. Rummet var jättefrächt och städningen sköttes väldigt bra. Totalt sett var vi väldigt näjda och återkommer troligtvis.

 
2020-01-03

Inlägg av therese19740918 Avesta, Sverige

Lyxigt tränings hotell

Fint och fräscht hotell i Hurghada. Olympisk pool, stort gym, pass hela dagarna, paddel och tennis. Bra mat, lite stimmigt i matsalen vid middag. Besök gärna sport baren för lite mellanmål. Hade dock önskat mer nyttig mat emellan måltiderna som smoothies, fruktsallad osv.

 
2019-11-24

Inlägg av Blueflames Stockholm Kista

Matförgiftningar förstör mycket

När vi var här i November förra året så var allt perfekt. Bra träning, mycket fint hotell, trevlig personal och god och variationsrik mat som då inte ledde till förstörda semesterdagar. Denna gång så var i princip allt som förra gången. Dock med 2 undantag. Träningen var bättre än förra gången med mycket inspirerande personal och fler pass och bra gästinstruktörer! Dock så verkar renligheten i köken dramatiskt förändrats då hema vårt sällskap blev magsjuka! Och när vi pratade med andra gäster så hade ALLA sällskap liknande problem! Just nu så finns det inget som helst intresse att åka hit igen och riskera ännu en förstörd semester beroende på dålig kökshygien. När vi påtalat problemet on site så verkar man helst ducka! Även resebyråns personal drabbades och hade en intravenös kanyl inkopplad någon dag eller 2! Mycket besviken då jag tidigare pratat mycket gott om hotellet som enda hotell i Egypten där vi sluppit magsjuka.

 
2019-11-17

Inlägg av malino210

Träningsresa 💪

Galet trevligt hotell, stort och superfräscht! Maten var riktigt bra med stor variation serverad av mycket trevlig personal. Vi var här på träningsresa, finns många olika varianter av träningspass. Första gången på ett Playitas-hotell men inte sista. Kommer säkerligen hit igen.

 
2019-11-04

Inlägg av nordinlonn

Sol- och badsemester.

Jag och min sambo letade länge efter en lugn solsemester som passade våra behov under oktobermånaden och vi hamnade till slut på detta hotell. * De olika hotellområdena samt rummen är väldigt välstädade. Fint och rent överallt. Rummet är stort och modernt med bra duschutrymme. Utsikten var obefintligt, men det gjorde ingenting för vår del. Tyst och lugnt på kvällar och nätter. Tycker inte att säljarna var störande. De frågade oss kanske 2-3 gånger på hela veckan och det var bara att vänligt avböja. Finns dessutom poolområden där säljarna inte får vistas, om detta upplevs som ett bekymmer. * Servicen på området är fantastisk, speciellt om man ger lite extra dricks. Grabbarna som jobbar kring speciellt takterassen/poolen kom och frågade om nya drinkar så fort man ställde ned sitt tomma glas. Toppen! Vi reste med Apollo och personalen som fanns på plats var jättetrevliga och kom med goda tips och råd om man frågade. * Maten är delvis varierande, men följer samma tema de flesta kvällar. Ganska smaklösa rätter överlag, även om några rätter sticker ut. Mycket sallad och grönsaker. Inte så mycket som lockade för mig och min sambo, så vi höll oss till pizza, pasta och eventuella grillbitar (kyckling ena kvällen, biffar någon annan kväll). Inga bekymmer att bli mätt, men det var inte mycket mer än så. Sportbaren serverade dock trevliga eftermiddagsmackor med fajitasfyllning (biff ibland, kyckling ibland), så magen var sällan tom. Frukosten var OK. De serverades äggröra efter eget tycke, som kocken tillagade på plats, vilket vi åt varje dag. Annars mest desserter och olika brödsorter. Yoghurt och flingor fanns också samt någon mer varm mat (någon korv, potatis, bönor). Tyvärr en liten besvikelse överlag, jämfört med andra all-inclusive hotell vi har bott på. * Hotellets läge är svårt att utvärdera, då vi inte gjorde så mycket runt omkring mer än att promenera ned till "stranden". Mest hotellkomplex i närheten. Hotellet har de mesta man kan tänkas behöva, så som småbutiker, växlingsautomater, läkare osv. Wi-fi fungerade helt okej, även om man fick logga in på nytt varje gång man förflyttade sig inom området. Men när man väl satt still, så fungerade det någorlunda bra. Strandområdet består av liten udde med gratis solsängar. Inte mycket till strand. Man kunde klättra ned till vattnet om man ville bada och snorkla lite. Lämpligt för en halvdags häng, inte mer än så. * Träningsfaciliteterna håller bra kvalité med välkända märken och bra utrustning. Vi körde totalt 4 st pass på deras gym och där finns gott om fria vikter, både skivstänger och hantlar (dock bara upp till 40kg). Även en hel del maskiner, men vi använde inte mycket av detta. Gott om plats. De arrangeras även en hel del olika träningspass med allt ifrån "crossfit" till relax/yoga/stretch. Olympisk pool för den som vill simma och utrustning att låna för den som vill exempelvis vill cykla utanför området. PLUS: Det vi gillade mest var personalens förmåga att hålla rent och snyggt överallt. Detta ihop med serviceglädjen uppskattades verkligen. Gott om plats överallt på hotellet. Vill tipsa om takterrassen där bara vuxna fick vistas. Sköna solsängar, lugnt och superb service. MINUS: Inga direkta minus, men maten var som sagt lite småtråkig. Inget man såg fram emot direkt, även om magen gick att fylla.