Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 202 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Servicen var bäst och städningen.
-
Många katter som springer runt, inte så bra för allergiker. Måste informeras på nåt sätt.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


9 av 10

+
Mkt bra service. Personalen är så hjälpsamma, tillgängliga och mkt trevliga. Vi känner oss mkt trygga. Fina rum. God mat. Pool nästan vid varje rum. Bra aktiviter till barnen. Vi kommer definitivt åka igen. Rekommenderar stark.
-
Allt var perfekt.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-07


8 av 10

+
Allt var bra, rekomenderar detta för alla finns allt till alla åldrar.
-
Rummen behöver fräshas upp lite. Sen borde man inte ta för givet att man är tysk.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


8 av 10

+
Personalen var väldigt hjälpsamma och trevliga. Städningen var varje dag ibland glömde jag lägga lappen men ändå så kom de och städade*samma person* Said hette han . Altid lika trevlig... Olika tidersöpnnig på restauranger var bra, man behövde inte stressa inför det. Tryggt var det på hotellet. 10 av 10 får de av mig
-
Nätet var sämst. Dåligt mottagning Köp simkort med surf kanske är bästa alternativet.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Fin miljö, som tusen o en natt. Rent.
-
Att det skulle finnas zoner för rökare. Vi påpekade detta även för personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2020-01-31


10 av 10

+
Trevlig personal, barnen älskade barnpoolen och maten var väldigt bra!
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


7 av 10

+
utbudet
-
wifi och värme

Bekräftad gäst: 2020-01-29


9 av 10

+
Trevlig personal
-
Maten var lite tråkig. Hade önskat mer smak. Mer kryddor, äkta mat som lokalbefolkningen äter.

Bekräftad gäst: 2020-01-24


8 av 10

+
Stort hotell men trots detta upplevdes det inte som stökigt utan lugnt och skönt! Trevlig och hjälpsam personal
-
Personalen måste bli medvetna om att alla som inte bor där är tyskar. Vi hade ett fantastiskt rum vid den stora poolen men hade önskat en kvällsöppen bar/kaffe i närheten. Långa avstånd

Bekräftad gäst: 2020-01-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

2051 omdömen
Utmärkt
 
1207
Väldigt bra
 
569
Bra
 
160
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-12-04

Inlägg av Mikael A

Hurghada alf leila wa leila

Bodde på alf leila wa leila i början av november 2019 och hotellet va fantastiskt, stort, flertal pooler och flertal restauranger med olika teman. All inklusiven överraskade då det mesta va bara o hämta utan att behöva visa något eller liknande vilket va väldigt skönt! Shoppingcentret som ligger en liten promenad bort är modernt o fint, va mycket "äkta" saker som kostar som hemma men fanns lite butiker som hade vettiga priser. Stranden är närmare 1.5km bort men va väldigt lätt o smidigt att gå och vill man inte det så går det strandbussar hela tiden. Stranden ser inte så märkvärdig ut när man kommer ner men simmar man ut en liten bit så kommer man till ett sandrev där man bottnar och är fantastiskt snorkelvatten! Tips: HANDSPRIT! Egypten har dom smutsigaste pengarna i världen och det är ofta efter man har hanterat kontanter som man har risk att bli magsjuk. Så använd handsprit när ni hanterat pengar direkt! Så är det inga problem. Finns mycket handsprit dispensers lite överallt på hotellet.

 
2017-07-09

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

Inlägg av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

Inlägg av 638christiank

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.

 
2017-06-01

Inlägg av Anna P

Barnvänligt

Barnvänligt, mysigt och trevligt. Dock en bit ifrån centrum och affärer men inget som stör särskilt. God mat med flera restauranger som ingår i allinclusive. Rekommenderas! Rekommenderar dock inte vinet. Smakar gammalt och vattnigt.