Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 168 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Thomas,
Alingsås

+
Rent och snyggt över allt +poolerna
-
Oftast samma mat inte så mycket att välja på

Bekräftad gäst: 2019-11-13


8 av 10

Therése,
Nossebro

+
Poolerna
-
Bättre snacks, mer för barn typ milkshake i snacksbaren. Även nuggets, popcorn donut. Mer fina drinkar. Kändes som det bara skulle gå fort utan tanke. Smakade inget vidare. Mer variation i maten, speciellt frukost. Stranden kallades sandstrand men va mer grus med många stenar.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


8 av 10

Per Arne,
Vadstena

+
Pooler och barnvänligt.
-
Maten och alla små affärer som försöker lura en på pengar.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


8 av 10

Nils Robert Joakim,
Ljungbyholm

+
Bra pooler. Helt okej mat. Stort hotellområde samt möjlighet att utnyttja även vissa delar på grannhotellet.
-
Samma show flera kvällar i veckan på stora scenen kändes lite enformigt. Ljudet på olika språk på läktarna verkade först som en bra idé. Ljudet (åtminstone i den engelska delen) var dock så undermåligt att det var omöjligt att höra vad de sa. Underhållningen i övrigt ganska enformig. Väldigt många snarlika eldshower. Lite dålig info ibland. En kväll var ena buffén stängd (ingen förklaring varför). Någon dag senare var nästa buffé abbonerad hela kvällen och stängd för övriga. Ingen info i förväg utan meddelades i dörren. Hade ju underlättat om man meddelat. Vi fick till oss att vi inte fick komma till denna restaurang förrän nästa dag. Annan grupp svenskar som kom dit samma kväll fick helt annat besked. Då sa man plötsligt att restaurangen var abbonerad men bara till 22.00 och att övriga var välkomna samma kväll mellan 22.00-24.00. Tråkigt att inte vi fick den infon.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


10 av 10

Caroline,
Ljungbyholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-30


10 av 10

Maja,
Oskarström

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-10-30


9 av 10

Mi,
Gävle

+
Hotellet var långt över vår förväntan. Det var otroligt fint och fräscht!
-
Fruktansvärda dyra priser i supermarketen. 50 kr för lite chips! Personalen där var oxå otroligt otrevlig!

Bekräftad gäst: 2019-10-23


9 av 10

Saga Leyla,
Tullinge

+
Stort hotell med trevlig personal
-
Mer varierande mat på vissa restauranger, fler glass smaker och färre säljare som går runt på hotellområdet

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

Lena Margaretha Kristina,
Gullringen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

Gerd Anita Maria,
STRÄNGNÄS

+
Restaurangerna, valmöjligheter
-
Helt ok

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1947 omdömen
Utmärkt
 
1134
Väldigt bra
 
545
Bra
 
155
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2017-07-09

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

Inlägg av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

Inlägg av 638christiank

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.

 
2017-06-01

Inlägg av Anna P

Barnvänligt

Barnvänligt, mysigt och trevligt. Dock en bit ifrån centrum och affärer men inget som stör särskilt. God mat med flera restauranger som ingår i allinclusive. Rekommenderas! Rekommenderar dock inte vinet. Smakar gammalt och vattnigt.

 
2017-04-11

Inlägg av Anna E

Familjesemester

Rent och fräscht hotell samt rummen. Personalen är väldigt trevliga. Maten/dryck är sisådär. Billigt att äta ute. Många pooler att välja på samt solsängar. Vid stranden finns det gott om solsängar men maten var sisådär. Strandbussen gick hel och halvtimme. Deras internet är värdelöst. När man handlar på hotellet så får man oftast ingen växel tillbaka, man får tex chokladbit eller någonting annat. Se till att ha någorlunda jämna pengar samt att inte visa sedelbunten. Använd handsprit. Var inte rädd för att pruta, börja på 70% på priset. Vattenlandet var bra.