1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Fredrik,
Skärlund

+
Bar- och restaurangservice
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Calle,
Malmö

+
Serviceminded personal & flera restauranger.
-
WIFI är under all kritik, kom och gick som det själv ville och flera gånger var det komplett omöjligt att ens komma in. Ett hemmabyggt system som bl.a. byggde på hemmarepeatrar från netgear. Hemmaprodukter klarar inte den kapaciteten och genomströmning som krävs. Nu var det lågsäsong jag vill inte ens tänka mig hur det skulle varit på högsäsong.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


9 av 10

Thomas,
Hyltebruk

+
Bra överlag mycket bra med de pooler som var extra uppvärmda kunde varit fler.
-
Lite mer rökfria områden en del ställen gick ej att vistas på då röklukten var hemsk. Skulle varit trevligt om poolerna varit öppna lite längre på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Marie,
Borlänge

+
Otroligt vackert, bra läge med nära till Senzo mall ( köpcentra), Junglepark vattenland och till stranden med transferbussen. Stora rymliga rum. Trevlig personal och många restauranger. En fantastisk fin kvällsshow på arenan som speglade Egyptens historia. Ett komplett hotell som hade det mesta.
-
1. Att ha snacksbarenöppen till 18-19 istället för till 17. Befinner man sig på standen eller Junglepark så får man stressa tillbaka för att hinna med om man vill äta något litet för att ta en senare middag. 2. Att servicen fick lite lägre betyg grundar sig helt och hållet på att det var svårt att få glasen påfyllda vid middagarna. All dryck serveras vid bordet vilket gjorde att man alltid var törstig. Vi som dessutom drack vin fick väldigt små glas och sedan fylldes de inte på. Så förslagsvis ska man till att börja med ha större glas och antingen bättre service vid borden eller att man har möjlighet att själv hämta det man önskar. Man känner sig otroligt dum när man behöver göra väsen av sig 3-4 gånger per middag för att få något att dricka. 3. Vi fick information att vår all inclusive även gällde på Jungle Park, det visade sig att det inte innefattade alkohol så för den som önskade en öl eller ett glas vin till lunchen fick gå tillbaka till Alf Leila för detta.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


10 av 10

Bashar ,
Stockholm

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Monica,
Sollentuna

+
Service
-
Värme på rummet

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Karrar,
Stockholm

+
Mat och service och trevlig personal
-
Bättre mat på flyget och ut chekning från hotellet ska vara efter lunch så att vi hinner äta .

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Rawaa,
Lund

+
Stora och fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


7 av 10

Helen ,
Hässleholm

+
Varma pooler. Härlig amphitheater. God mat
-
Musik vid poolerna. Bättre skyltat när det är aktiviteter typ vattengympa

Bekräftad gäst: 2018-12-23


10 av 10

Catharina,
Eslöv

+
-
Variation på maten

Bekräftad gäst: 2018-12-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1811 omdömen
Utmärkt
 
1050
Väldigt bra
 
511
Bra
 
144
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2017-07-09

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

Inlägg av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

Inlägg av Christian K

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.

 
2017-06-01

Inlägg av Anna P

Barnvänligt

Barnvänligt, mysigt och trevligt. Dock en bit ifrån centrum och affärer men inget som stör särskilt. God mat med flera restauranger som ingår i allinclusive. Rekommenderas! Rekommenderar dock inte vinet. Smakar gammalt och vattnigt.

 
2017-04-11

Inlägg av Anna E

Familjesemester

Rent och fräscht hotell samt rummen. Personalen är väldigt trevliga. Maten/dryck är sisådär. Billigt att äta ute. Många pooler att välja på samt solsängar. Vid stranden finns det gott om solsängar men maten var sisådär. Strandbussen gick hel och halvtimme. Deras internet är värdelöst. När man handlar på hotellet så får man oftast ingen växel tillbaka, man får tex chokladbit eller någonting annat. Se till att ha någorlunda jämna pengar samt att inte visa sedelbunten. Använd handsprit. Var inte rädd för att pruta, börja på 70% på priset. Vattenlandet var bra.