Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 175 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att allt var bra städat och bra service.
-
Roligare och mer varierad mat

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Allt är bra.
-
Det behövs renovera rum på hotellet.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


4 av 10

+
Uppvärmda poolen.
-
Maten!

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Rent fräscht o bra personal bra mat
-
Billigare massage

Bekräftad gäst: 2020-03-13


8 av 10

+
Området överlag.
-
Betalade för ett rum man trodde se på bilden men inte något stämde inte mysigt trevligt alls tyvärr va det min systers 50 års dag och första resa så för mig rn bedvilelse då jag reser mkt. Mvh Tina

Bekräftad gäst: 2020-03-11


7 av 10

+
Uppvärmd pool,rena handdukar varje dag,bra solsängar,flera restauranger,rent och snyggt,tillträde till grannresort med aquapark😀
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Service och personal.
-
Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2020-03-06


7 av 10

+
Många i personalen var väldigt serviceminded. Konceptet på hotellet med många pooler, barnshower, flera restauranger, glassbarer etc gjorde vistelsen mycket lättsam och trivsam.
-
Hotellet är gammalt och slitet, håller inte längre den 4-stjärniga klassificeringen på alla rum. Många rum behöver rustas upp. Samtidigt finns flera till synes nyrenoverade rum som håller 4/5-stjärnig standard, ojämnt. Inchekningspersonalen var katastrofalt dålig och ignorant, likaså några av kyparna i restaurangerna. Att som samkönat par bli flyttade till ett rum med enkelsängar istället för dubbelsäng är direkt kränkande och förstörde verkligen semestern. Busstransfern var också märklig. De flesta på bussen skulle av på Aqua Vista, bussens första stopp. Apollo-personalen tog god tid på sig att berätta om exakt hur de skulle göra för att checka in etc. Sen klev han av bussen på det hotellet och vi andra fick åka vidare utan guide eller information. Kändes som att vi blev helt nerprioriterade.

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Allt ingick
-
Tror ej de har avloppsrening till vattentoa då jag såg två stora avloppsrör som gick ut i röda havet.

Bekräftad gäst: 2020-02-28


8 av 10

+
-
värme i alla pooler

Bekräftad gäst: 2020-02-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

2069 omdömen
Utmärkt
 
1220
Väldigt bra
 
573
Bra
 
160
Mindre bra
 
62
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-12-04

Inlägg av Mikael A

Hurghada alf leila wa leila

Bodde på alf leila wa leila i början av november 2019 och hotellet va fantastiskt, stort, flertal pooler och flertal restauranger med olika teman. All inklusiven överraskade då det mesta va bara o hämta utan att behöva visa något eller liknande vilket va väldigt skönt! Shoppingcentret som ligger en liten promenad bort är modernt o fint, va mycket "äkta" saker som kostar som hemma men fanns lite butiker som hade vettiga priser. Stranden är närmare 1.5km bort men va väldigt lätt o smidigt att gå och vill man inte det så går det strandbussar hela tiden. Stranden ser inte så märkvärdig ut när man kommer ner men simmar man ut en liten bit så kommer man till ett sandrev där man bottnar och är fantastiskt snorkelvatten! Tips: HANDSPRIT! Egypten har dom smutsigaste pengarna i världen och det är ofta efter man har hanterat kontanter som man har risk att bli magsjuk. Så använd handsprit när ni hanterat pengar direkt! Så är det inga problem. Finns mycket handsprit dispensers lite överallt på hotellet.

 
2017-07-09

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

Inlägg av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

Inlägg av 638christiank

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.

 
2017-06-01

Inlägg av Anna P

Barnvänligt

Barnvänligt, mysigt och trevligt. Dock en bit ifrån centrum och affärer men inget som stör särskilt. God mat med flera restauranger som ingår i allinclusive. Rekommenderas! Rekommenderar dock inte vinet. Smakar gammalt och vattnigt.