Kundomdömen om Alf Leila Wa Leila Waterpark

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 150 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Dick,
Göteborg

+
Det mesta är bra
-
Glassen är en konstig typ, på Jungle aqua park är det bra glass På stranden finns bara öl, alla i sällskapet gillar inte öl, önskas ex. gin å tonic

Bekräftad gäst: 2019-04-18


10 av 10

,

+
-
Det strulade väldigt mycket med incheckning. Vi var ett sällskap på 21 personer och hotellpersonalen hade inte förberett någonting. Vi fick vänta i 2 timmar på att de skulle ordna till att vi fick våra rum och när vi väl fick dom så stämde det inte i alla fall. Mycket dålig service av receptionspersonalen.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Johan,
Nora

+
Att det fanns så mycket för barnen att göra. Drycker och snacks fanns tillgängligt hela tiden. Det var bara mellan 12.00-12.30 som man inte serverade någonting ärbart. Det måste man säga är riktigt bra. Bra restaurang-personal. Man skall inte snåla med dricks då de verkligen uppskattar vår givmildhet. De är tydliga att tala om när de är glada samt varför. Lönerna är inte de bästa för dem. Har man råd att åka på All-inclusive så har man råda att ge dricks anser jag.
-
Kommer inte på någonting då vi verkligen tyckte om detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


9 av 10

Tessan,

+
Hotellet va som en liten stad lätt å gå vilse haha
-
Att få personalen att inse att alla inte är tyskar. Man blev i sido satt när det kom fram en tysk. Å många i personalen suckade när man bad dom prata engelska

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Linn ,
Stockholm

+
Alla var vänliga, hjälpsamma. De var rent och snyggt!
-
Tyvärr så var de tillåtet att man fick röka överallt. Vi som åkte med småbarn tyckte inte att de var så trevligt med rökare vid barndiscot. Vi kunde inte sitta ute vid nån uteservering då rökare satt där. Lite tråkigt.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

,

+
Maten, att det fanns olika att välja på. Blev inte enformigt och trist. Poolområdet vid vårt rum var perfekt för våra barn.
-
Att personal kan vara lite hårdare, man skäms över hur en del beter sig. Att kl 06 på morgonen lägga ut handdukar o ståplatser för att sen komma kl 14 och vara där till 16 för att sen gå. Vi var mycket där för barnen älskar att båda o därför såg man detta. Synd om barnfamiljer som kom o ville ha plats.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


7 av 10

,

+
Personalen
-
rummen behöver rustas upp

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Ehab,
Nacka

+
Personalen är jätte trevliga och hjälpsamma!
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


8 av 10

Mathias,
Sunnansjö

+
-
Bättre variation på maten

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Ayad ,
Stockholm - Huddinge

+
Allt
-
Värma stora poolen

Bekräftad gäst: 2019-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1898 omdömen
Utmärkt
 
1093
Väldigt bra
 
540
Bra
 
153
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2017-07-09

Inlägg av kattis1 Malmö, Sverige

Super härligt hotell

Hotellet var en stad i en stad. Här finns historia, affärer, god mat och härlig atmosfär. Personalen är trevliga och mycket serviceminded. En härlig semester för både små och stora. Det enda negativa var stranden.

 
2017-06-21

Inlägg av Milo79 sweden

Under all kritik

Vi har varit här ett par gånger tidigare, senast 2012. Vi åkte tillbaka i dec 16, och aldrig mer. Maten är usel. Samma mat i alla restauranger. Dålig variation på maten, en del mat så stark att det var oätligt. (särskilt för barnen) Jag åkte som ensam mamma med mina 2 barn och blev antastad av en ung kille på gångvägen mellan hotellet och köpcentrat. Dåligt upplyst väg! Detta rapporterade jag till Apollo, som kontaktade hotell managern. Jag fick titta på övervakningsfilmer från den aktuella kvällen för att identifiera killen men tyvärr utan resultat. Detta försökte sedan slätas över och tystas ner med bl.a. fruktkorg på rummet varje dag. En fin gest, men frukten var i stort sett rutten varje gång. Butiksägarna var också otroligt påträngande, till och med dom på hotellet. Även om man gick förbi flera gånger per dag tjatades dom, följde efter oss, och var nästan obehagligt påträngande. Nej, hit återvänder vi aldrig någonsin. Varken till alf leila wa leila, eller till Egypten!!

 
2017-06-14

Inlägg av 638christiank

Bra service

Fint hotell, allt var All inklusive. Fria drinkar, kaffe mat jag allt. De har flera restauranger men de påminner mig om samma sak. Bästa var huvud restaurangen. Jag har aldrig förr kört all inklusive, men jag blev imponerad. Det var inte samma sak varje dag, de varierade, ena dagen stod de ute å grilla fisk och andra dagen stek. Även varierades budet inomhus. Jag blev riktigt nöjd. En gäst stal min mobil på hotellet (vilket kan hända överallt), det som jag blev imponerad på är hotellets reaktion, de intervjuade mig, samt gå till "brottsplatsen". med en säkerhetschef. Dagen efter visste alla servitörer om detta och frågade hur det gått. De verkligen tog det seriöst. Jag blev till och med kallad att komma in bakom reception där jag fick fri kontakt med internet och spärra mobil och så. De gick verkligen den extra milen. Hade inte hänt i sverige. Jag blev imponerad. Fantastiskt hotell, Flera pooler, mycket underhållning. Dock mycket tyskar där så flera tror du pratar tyska, men de lär sig. Bra service, dock dricks hela tiden, men så är det i hela landet. Han som bär väskan vill ha, han som städar vill ha och så vidare, det var lite trist. Men ännu värre är Kairo.

 
2017-06-01

Inlägg av Anna P

Barnvänligt

Barnvänligt, mysigt och trevligt. Dock en bit ifrån centrum och affärer men inget som stör särskilt. God mat med flera restauranger som ingår i allinclusive. Rekommenderas! Rekommenderar dock inte vinet. Smakar gammalt och vattnigt.

 
2017-04-11

Inlägg av Anna E

Familjesemester

Rent och fräscht hotell samt rummen. Personalen är väldigt trevliga. Maten/dryck är sisådär. Billigt att äta ute. Många pooler att välja på samt solsängar. Vid stranden finns det gott om solsängar men maten var sisådär. Strandbussen gick hel och halvtimme. Deras internet är värdelöst. När man handlar på hotellet så får man oftast ingen växel tillbaka, man får tex chokladbit eller någonting annat. Se till att ha någorlunda jämna pengar samt att inte visa sedelbunten. Använd handsprit. Var inte rädd för att pruta, börja på 70% på priset. Vattenlandet var bra.