1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Albatros White Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


9 av 10

Gerd,

+
bra på alla sätt
-
förbättring av wifi så man slipper lolla in fler gånger dagligen

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Jacob,
Lund

+
God mat, fin service. Rent och prydligt. Bra rum. Bra värme i poolerna
-
Vi var lovade bra utbud av glutenfria produkter. Men det som fanns på hotellet var typ torra sockerkakor. Det begränsade frukostutbudet (= inget bröd) för min fru som är glutenintolerant. Hade förväntat mig bättre....

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Jennifer,
Lund

+
Hotellet var helt enastående!
-
Dock saknade jag info om affärer på hotellet eller i närheten när jag försökte ta reda på det. Fanns en minimarket på hotellet, det var allt. Men utanför fanns ju massor! Ingen big deal, men det hade varit kul att vetal.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

Sabina,
Stockholm

+
Hotellet i helhet gällande rum, service, säkerhet m m
-
Maten är under all kritik. Mycket att välja på men ingenting som går att äta. Konstiga blandningar och smaker. Sallader behöver inte blandas med massa kryddor och dressing, det kan man göra själv om man vill. Dåligt kvalite på pålägg och nästan alla varor. Att inte prata om smörgås baren. Fick serverad en varmsmörgås med kyckling i , när jag öppnade smörgåsen sp var den den äckligaste jag har varit med om. Det finns allt utom kyckling i. Det var enbart kyckling skin med långa fjädrar på. Det var så äckligt så att jag orkade inte ens ta en bild på som jag idag ångrar att jag inte fotograferadade detta. Sånt mat serveras unte till hundar ännu mindre till människor. Så maten som serveras där motsvarar inte hotellet i helhet och ännu mindre dem höga priser.

Bekräftad gäst: 2018-12-06


10 av 10

Riad,
Stockholm

+
Själva hotellet var jättefin och personalerna var vänliga och hjälpte alltid till när det behövdes
-
Allt var perfekt

Bekräftad gäst: 2018-11-22


10 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Hela miljön var helt fantastiskt och personalen underbar både mot oss vuxna pch barnen
-

Bekräftad gäst: 2018-11-22


10 av 10

Maria,

+
Fint o välstädat. Mkt bra service.
-
Maten enformig o snaklös

Bekräftad gäst: 2018-11-07


8 av 10

Frida,
Umeå

+
Rent och fint. Mycket bra service. Fint poolområde.
-
Mat och dryck lämnar en hel del att önska. Vinet var odrickbart och maten till största del smaklös. Efterrättsbuffén var fantastiskt vacker men smakade bara kokos eller ingenting.

Bekräftad gäst: 2018-11-01


10 av 10

Sofia,
Bjärred

+
Service, renlighet och mycket att göra för barnen.
-
Handsprit vid ingångar till restaurang, fanns bara 1 automat långt inne på en av restaurangerna som var svår att hitta.

Bekräftad gäst: 2018-11-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1090 omdömen
Utmärkt
 
895
Väldigt bra
 
135
Bra
 
35
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-01-17

Inlägg av Kateryna I

Tyst, barnvänligt hotell

Jag var på White Beach i slutet av januari 2018 med mina 2 barn, 5 och 7 år gamla. Jag valde hotellet för att det skulle finnas uppvärmda bassänger för barn och för att jag läste från andra resenärer att det är tyst miljö. Och mycket ricktigt blev vi aldrig störda av discomusiken på kvällarna, som det brukar vara på de flesta hotellen. All kvällsunderhållning med hög musik var inomhus och hördes inte. Vi hade vårt rum långt ifrån huvudbyggnaden med restauranger och receptionen, där kvällsundrhållningen ägde rum. För barnen höjdpunkten var varma bassänger. De var 4 stycken som såg ut som lekplatser i vattnet. Vattnet var inte så djupt och passar för alla barn, mina kunde leka själva där, utan att jag behövde ha koll på dem. Jag uppskatade mitt rum på bottenplan mitt emot poolarna. Jag kunde läsa bok och dricka kaffe på altanen medan barnen sprang till och från poolarna hur de ville. Därför rekomenderar jag starkt det här hotellet för barnfamiljer. Hotellets byggnad är U-formad och barnen kunde gå från rummet till och från stranden förbi lekplatsen, tenniskorten, minigolfen utan att gå vilse. Jag älskade också den biten när man fick kalla drinkar levererade direkt till solbänken utan att man behövde resa på sig. Fast ibland tog det väldigt lång tid att vänta på dessa drinkar, men ger man dricks så går det fort. Så vill man ha lungt barnvänligt hotell är White Beach ett mycket bra val.

 
2018-11-27

Inlägg av masa11 örnsköldsvik

Fantastisk semester med service av hög kvalite!!!

Har semestrat I Egypten tio ganger och vi har hittat vårt drömställe I Albatross white beach. Ett hotel som gör allt för att du ska få en så bra semester som möjligt. Från incheckning till utcheckning gör alla sitt yttersta för att du ska få en så bra service som du bara kan drömma om. Allt är rent och fräscht bade I allmänna utrymmen och på rummen.Sköna sängar, Sänglinne och handdukar byts varje dag Maten är riktigt bra och hotellet har tre olika temarestauranger plus en egen barnavdelning där det finns bra utbud. Maten håller en hög standard och temperatur och kvalitet kontrolleras till varje måltid. Även drycken håller en god kvalitet. Passa på att boka wow restaurangen under er semester och få bordsservering och njuta av en fyra ratters middag. Servicen på stranden är fantastisk.En stor eloge till Mohamed Hamdy som hela dagarna sprang omkring med ett leende på läpparna och såg till att vi hade allt vi behövde. Något tröttsamt med försäljarna som försökte sälja utflykter men det finns platser som är märkta med stör ej skyltar och där slipper man dom. Underhållningen på kvällarna var bra men höll lite bättre kvalitet när vi besökte hotellet 2017. Sammanfattningsvis ett Mycket bra hotel som vi verkligen kan rekommendera! Har bott här två veckor 2017 och två veckor nu I November och vi kommer definitivt att åka tillbaka. Vill ni ha ett hotel med God service är det hit ni ska åka :-)

 
2018-10-27

Inlägg av Anmar J

Stort, fräscht, trevlig personal men uppnår inte till 5 stjärnigt.

Hotellet är stor och fräsch med flera stora pooler och nära till havet. Personalen är jätte trevliga och tillmötesgående. Maten och alkoholen är däremot katastrofala som absolut inte uppnår till ett 5 stjärnigt hotell. Vodkan smakar T sprit (ölen är god) drinkarna på menyn överensstämmer inte med den verkliga smaken och som där emot serveras i coca cola pappers muggar ( ej ok för ett hotell som utger sig vara 5 stjärnigt) och alkohol serveras fram till klockan 24.00 vi accepterade alkoholens dåliga kvalité men maten var ännu värre. Det ända vi åt på hotellet var frukost på morgonen. istället för att ha 3 olika restauranger så tycker jag att dom borde satsa på en med kvalité och med kvalité menar jag inte som på en högklassig restaurang utan som på en helt vanlig restaurang. Vi har bott på flera all inclusive hotell tidigare men white beach är hittills det sämsta i förhållande till priset. Jag rekommenderar personligen inte hotellet till någon då dom tar överpris utan att leverera utan dom har enbart satsat på poolerna, byggnaden och inredningen.

 
2018-03-17

Inlägg av Sanna Ö Stockholm, Sverige

Fräscht trivsamt och härligt

Har aldrig bott på ett all inclusive innan så jag har inte så mycket att jämföra med, men tyckte det var jättebra. Rekommenderar att varva vistelsen med lite utflykter, då det inte finns så jättemycket mer än turistaffärer och resorts i närheten. Själv var jag i Luxor och bokade in både dykning och ridning! Rummen är stora och fräscha, vill man ha sol på rummet är det mest den ena flygeln som har det (där numren börjar på 3 tror jag). Ibland kan aktiviteterna i poolen, gymnastik och dans, vara störande med hög musik, men då drog jag mig ner mot stranden istället. Maten är helt ok, men jag äter inte kött så då blir utbudet kanske inte lika kul. All personal var supertrevlig, servicen hög och väldigt rent och fräscht. Kan varmt rekommendera White Beach!

 
2018-03-16

Inlägg av Exodus2000 Stockholm, Sverige

Superservice, underbart hotell - en 5:a

Rummen Stora, rymliga rum och rent med alla bekvämligheter. På rummet finns en minibar som dagligen fylls på med coca-cola, sprite och vatten (ingår). Ovanför återfinns vattenkokare och sedvanliga tillbehör såsom kaffe och te (även här ingår två vattenflaskor per dag). Badrummet hade både badkar och dusch, samt två handfat och olika accessoarer för den som missat att få med sig egna. Sängarna är stora och sköna, ac finns samt gratis WiFi (på rummet). Renlighet Det var extremt rent i hela hotellet. Dagligen skuras golv och flera gånger i veckan ses glaspartier putsas rena. Bad och sol 6 olika badbassänger, två stora främst för vuxna (men med grunda delar runtom som passar för barn under extra uppsikt) och fyra badbassänger för barn i mindre storlek men med en massa figurer, rutschkanor och vattenlek. Hotellet har en egen strand med finkornig sand och solstolar med vindskydd. Just solstolar var det gott om när vi var på plats, vi höll oftast till vid den stora poolen närmast huvudbyggnaden - den är uppvärmd. Efter frukosten, vid 9-10 någon gång kunde vi alltid välja ut två passande stolstolar. Även en dag med tidig ökensafari fick vi solstolar någon gång vid 12-tiden. Så ingen kaotisk morgonrusch som man ibland får uppleva på hotell (trots 4-5-stjärnig status). Solstolarna har även solskyddsfunktion och viss mån finns kuddar. Sedvanliga parasoller finns i poolområdet (förankrade i mark). Handdukar lånas i lättillgängliga bås, inte bara på en plats. Mat och dryck Som alltid med all inclusive kan det ibland kännas tjatigt med matvariationen. I detta fall var variationen bra och utbudet på restauranger ska man inte klaga på. Flera kök möts och man hittar ofta något som passar magen och munnen. Vi är mycket nöjda även på denna punkt, sett till dagens alla måltider. Dessvärre hann vi dock inte få till ett middagsbord i Milleniumrestaurangen som kräver bokning, det rekommenderas att boka denna 3-4 dagar i förväg. Dryckutbudet är godkänt, man snålar inte heller från hotellets sida. Öl serveras i flaska eller glas (oavsett så får man med sig en flaska). Inga små plastmuggar med andra ord. Man passas upp av personal runt poolen och vid stranden, så man behöver inte ta sig till en bar för beställning - men det är inte fel med en bensträckare. Gympa och underhållning För den som vill genomföra ett gympapass så sker dessa med jämna mellanrum vid den den uppvärmda poolen. Underhållningen på kvällen äger rum i Milleniumrestaurangen, den var godkänd. Jag har varit med om betydligt bättre, men jag tycker ändå det var ett bra sätt att fördriva kvällstiden på tillsammans med dryck. WiFi Återfinns i allmänna utrymmen och på rummet, gratis. Hastigheten kunde variera, den är bra som grund, 1-4 Mbit/s om jag inte minns fel. Täckning saknas i poolområdet, men vi såg att de installerade accesspunkter när vi var där. Själva hade vi även köpt ett SIM-kort från Vodafone strax efter bagageområdet i flygplatsen som vi använde i vår mobila 4G-router. Det var inte speciellt dyrt och bra när man skulle lämna hotellet eller ville ha Internet oavsett var i hotellet man var. Personal som stack ut All personal höll god servicenivå och var glad, men i vårt fall stack dessa ut och vi är extra nöjda med deras extremt goda service och glada bemötande. - Gergis (arbetade som servitör i huvudrestaurangen och vid poolen) - Hazim (arbetade som servitör vid poolbaren) - En smal och yngre servitör som arbetade vid poolen och i huvudrestaurangen. Han var otroligt energisk, snabb och glad. Vi gav honom dricks sista kvällen, men minns inte namnet trots att han berörde oss. - Utöver dessa arbetade en lång bartender i poolbaren samt som servitör i den italienska restaurangen, han var också extremt trevlig och glad. Sammanfattning Extremt trevlig och glad personal, bra matutbud, bra all-inclusive, härligt pool- och strandområde, rent... rent... rent och riktigt fräscht rum. Rekommenderas starkt om ni ska till Hurghada!