Kundomdömen om Albatros White Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 47 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
Bra pooler. Bra service. Fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

rosie,
halmstad

+
all personal var trevliga o vänliga verkligen hjälpsamma på alla sätt o vis
-
frukost buffen var lite tråkig det var alltid samma med äggen saknade lite variationer

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Elin,
Ytterby

+
Allt var bra! Fantastisk service och personal!! Rent och snyggt. Härliga rum. Mycket mat och dryck! Det blev strikt kost när vi kom hem
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Vjollca,
Trollhättan

+
Allting
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Lars-Åke,
Alvesta

+
Allt
-
Förstår inte vad som skulle vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

,

+
Väldigt serviceinriktad o trevlig personal. Maten suverän. Rent o fräscht hela tiden. Aldrig trångt, fanns alltid plats.
-
Kunde fyllt på kylskåpet med lite vin o öl. Nu fanns bara läsk. Men frågade man personalen fick man med sig öl o vin upp.

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
-
Ni måste förlänga tiden för transfer till flygplatsen, så man har mer tid på sig på flygplatsen. då det är så många kontroller och mycket folk. efter att vi var klar med sista säkerhetskontrollen hade vi 10 minuter på oss till Gate innan vi skulle gå ombord.

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

seija,
stockholm

+
service
-

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

Josefine ,
Malmö

+
Urvalet av aktiviteter, uppvärmd pool och den alternativa maten.
-
Endast att infon om utcheckningen inte gick fram. Vi skulle ta bussen 17.10 och vår utcheckning var kl 12. Inget vi fick reda på. Så kl 13.50 skulle vi bara gå till receptionen för att reka läget, då fick vi reda på att vi hade 10 min på oss att packa våra saker, annars blev vi debiterade. Så den infon hade varit bra att ha långt innan så vi kunde planera bättre.

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

,

+
Allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1538 omdömen
Utmärkt
 
1309
Väldigt bra
 
158
Bra
 
47
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-04-10

Inlägg av Istvan S

Ett fantastiskt hotell som överträffade alla förväntningar

Otroligt rent och fint hotell med fantastisk personal som erbjöd en service som överträffade alla förväntningar. Kan verkligen rekommendera hotellet. Bra läge i Hurghada, strandnära vid en härlig sandstrand. Fina och fräscha rum. Möjlighet att äta på flera restauranger med god mat och stort utbud. Man kände sig verkligen välkommen och omhändertagen.

 
2019-03-01

Inlägg av Exodus2000 Stockholm, Sverige

Favorit i repris

Det här är andra året i rad som vi besöker White Beach (se gärna min tidigare recension från förra året). Vi valde hotellet i år igen för att vi var så nöjda med vår vistelse förra året. I år har hotellet och personalen levt upp till alla våra förväntningar. Servicen, animation-teamet, alla har varit underbara och skapat en otroligt fin stämning. Ett extra tack till Hazem, Hamada, Amad i baren och Yana i animations-teamet.

 
2019-02-27

Inlägg av Eromwob

MB

Mycket bra hotell, trevlig personal. Bra underhållning på kvällarna och mycket bradykcenter. Rekommenderar absolut för den som vill dyka i Röda Havet. Bra restauranger med bra valmöjligheter om man är sugen på olika saker, tycker bäst om den asiatiska då den hade bäst service.

 
2019-01-17

Inlägg av Kateryna I

Tyst, barnvänligt hotell

Jag var på White Beach i slutet av januari 2018 med mina 2 barn, 5 och 7 år gamla. Jag valde hotellet för att det skulle finnas uppvärmda bassänger för barn och för att jag läste från andra resenärer att det är tyst miljö. Och mycket ricktigt blev vi aldrig störda av discomusiken på kvällarna, som det brukar vara på de flesta hotellen. All kvällsunderhållning med hög musik var inomhus och hördes inte. Vi hade vårt rum långt ifrån huvudbyggnaden med restauranger och receptionen, där kvällsundrhållningen ägde rum. För barnen höjdpunkten var varma bassänger. De var 4 stycken som såg ut som lekplatser i vattnet. Vattnet var inte så djupt och passar för alla barn, mina kunde leka själva där, utan att jag behövde ha koll på dem. Jag uppskatade mitt rum på bottenplan mitt emot poolarna. Jag kunde läsa bok och dricka kaffe på altanen medan barnen sprang till och från poolarna hur de ville. Därför rekomenderar jag starkt det här hotellet för barnfamiljer. Hotellets byggnad är U-formad och barnen kunde gå från rummet till och från stranden förbi lekplatsen, tenniskorten, minigolfen utan att gå vilse. Jag älskade också den biten när man fick kalla drinkar levererade direkt till solbänken utan att man behövde resa på sig. Fast ibland tog det väldigt lång tid att vänta på dessa drinkar, men ger man dricks så går det fort. Så vill man ha lungt barnvänligt hotell är White Beach ett mycket bra val.

 
2018-11-27

Inlägg av masa11 örnsköldsvik

Fantastisk semester med service av hög kvalite!!!

Har semestrat I Egypten tio ganger och vi har hittat vårt drömställe I Albatross white beach. Ett hotel som gör allt för att du ska få en så bra semester som möjligt. Från incheckning till utcheckning gör alla sitt yttersta för att du ska få en så bra service som du bara kan drömma om. Allt är rent och fräscht bade I allmänna utrymmen och på rummen.Sköna sängar, Sänglinne och handdukar byts varje dag Maten är riktigt bra och hotellet har tre olika temarestauranger plus en egen barnavdelning där det finns bra utbud. Maten håller en hög standard och temperatur och kvalitet kontrolleras till varje måltid. Även drycken håller en god kvalitet. Passa på att boka wow restaurangen under er semester och få bordsservering och njuta av en fyra ratters middag. Servicen på stranden är fantastisk.En stor eloge till Mohamed Hamdy som hela dagarna sprang omkring med ett leende på läpparna och såg till att vi hade allt vi behövde. Något tröttsamt med försäljarna som försökte sälja utflykter men det finns platser som är märkta med stör ej skyltar och där slipper man dom. Underhållningen på kvällarna var bra men höll lite bättre kvalitet när vi besökte hotellet 2017. Sammanfattningsvis ett Mycket bra hotel som vi verkligen kan rekommendera! Har bott här två veckor 2017 och två veckor nu I November och vi kommer definitivt att åka tillbaka. Vill ni ha ett hotel med God service är det hit ni ska åka :-)