Rumstyper på Mövenpick Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum med ett bra läge och modern inredning. Dubbelsäng och bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar (gratis daglig påfyllning av mineralvatten). Te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi eller internet via kabel, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Fräscha och moderna dubbelrum med dubbelsäng och bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Wifi eller internet via kabel mot avgift. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Vissa rum är anpassade för funktionshinder. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1-2 barn.

Familjerum

Fräscha och moderna familjerummen med en dubbelsäng på entréplan och två separata sängar på ett sovloft. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi eller internet via kabel mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Mövenpick Resort & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Fräscha och moderna superiorrum med dubbelsäng och bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi eller internet via kabel mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Klinkergolv. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.