Våra resmål – upplev hela världen!

Krabi, Thailand

Hos Apollo hittar du allt från klassiska solresor i Grekland, Spanien och Kroatien till härliga destinationer i Karibien, Dubai, Sri Lanka och Thailand! Vill du upptäcka storstadspuls erbjuder vi weekendresor till en mängd populära storstäder världen över.
Se en lista på alla våra resmål »

Sommarfavoriter

Grekland

Grekland

Apollo är störst på Grekland med över 100 resmål att välja bland. Njut av charmiga öar, härliga stränder och mysiga tavernor.

Resor till Grekland
Kroatien

Kroatien

Att resa till Kroatien är en oförglömlig upplevelse! Här möts du av kristallklart vatten och inbjudande stränder för sol och bad.

Resor till Kroatien
Spanien

Spanien

Spanien erbjuder allt från soldränkta stränder och vacker natur – till ett härligt cityliv med mängder av tapasrestauranger och sevärdheter. 

Resor till Spanien

Populära vinterdestinationer

Kanarieöarna

Kanarieöarna

Här hittar du vidsträckta stränder, vacker natur och ett skönt klimat. På våra fem utvalda favoritöar finns fina förutsättningar för din drömsemester!

Resor till Kanarieöarna
Dubai

Dubai och Förenade Arabemiraten

I Dubai och övriga emirat väntar ett överflöd av shopping, underbara stränder, ett solsäkert vinterväder och mat från världens alla hörn.

Resor till Dubai och Förenade Arabemiraten
Thailand

Thailand

Detta gästvänliga land bjuder på turkosblått hav, kritvita stränder och fantastiskt god mat. För att inte tala om shoppingen som är i världsklass!

Resor till Thailand

Alla resmål

Europa


 

 
 

Australien och Oceanien