Kundomdömen om Sheraton Grand Doha Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

3600 omdömen
Utmärkt
 
3052
Väldigt bra
 
358
Bra
 
95
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2019-12-02

Inlägg av KungsbackaSteve kungsbacka

Best hotel in Doha?

Sheraton är ett enastående hotell. Snabb incheckning, stora rum med havsutsikt, bekväma sängar, bra frukost, sandstrand, fina och bra restauranger på hotellområdet och en Club Lounge som hade bra mat. Det enda som inte var bra att vin/öl endast var tillgängligt mellan 18-20.00. En bra upplevelse som jag rekommenderar!

 
2019-03-08

Inlägg av Dejefors

Underbar vecka!

Vi bodde här för en veckas semester. Vi är fantastiskt nöjda med allt! Rummen: Sköna sängar, rymligt rum och fin service med bl.a. gratis vattenflaskor varje dag. Tyst och inte lyhört. Härligt att sitta på balkongen och titta ut över hav och Doha skyline. Vi hade rum med söderläge. Område: Fin strand och poolområde. Gott om solsängar så man behöver inte trängas. Gratis poolhanddukar och vatten i kylbox kändes verkligen lyxigt. Pool- och strandområde hölls rent och snyggt och ville man äta eller dricka något fixades det snabbt och enkelt. Läge: Bra läge med närheten till havet och city. Bra hjälp med att få taxi av personalen vid entrén. Mat: Vi hade halvpension, dvs frukost och middagsbuffé. Fantastisk mat! Mycket bra utbud på både frukost och middag. Varje dag kunde man välja på olika rätter, alla lika vällagade och välsmakande. Lite olika teman varje dag gjorde det ännu trevligare. Service: Väldigt fin service i receptionen, poolområdet, rummen och i restaurangen. Lobby/lounge: Trevlig och mycket rymlig lounge där man kunde sitta och ta en kopp kaffe och slappna av. Avkopplande livemusik med piano. Wifi: Väl fungerande wifi överallt, även vid strand- och poolområde.

 
2019-02-13

Inlägg av 109anettea Doha, Qatar

Recension av hotell Sheraton

Vi är jättenöjda med hotellet, toppen mat på buffén och fantastisk trevlig personal överallt. De är så vänliga och alltid ett vänligt ord och ett leende. Ett speciellt tack till servitören Soufinone Baenaji för hans fantastiska vänligheten. Stranden var mysig och jättefin. Vi tackar för våra dagar, Anette och Isabelle

 
2018-01-27

Inlägg av mrsanatolien Helsingborg, Sverige

Super

Toppenhotell med fantastisk service. Flera bra restauranger. En helt outstanding frukostbuffé. Fint poolområde och egen strand. Välhållet och bra renoverat trots att hotellet har en del år på nacken. Tack till Jasmina i receptionen för väldigt bra service.

 
2017-12-16

Inlägg av Gunnar F Upplands Väsby, Sverige

Vi bodde här 3 nätter i december 2017 på vägen hem till Sverige

Vi tog ett stopp i Doha på vägen hem till Sverige och fann detta hotell med egen strand, pool och ett stort gym. Väldigt bra service och fina rum. Frukosten kan vara den bästa vi ätit och ett fantastiskt utbud som passar alla, vi såg verkligen fram emot frukosten vilket vi inte brukar göra.