Kundomdömen om Sharq Village & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rent snyggt och fantastisk personal.
-
Löjligt hög prisnivå på mat och dryck. 90 kr för en Pepsi tex.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Gymet
-
Mer aktiviteter

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2020-02-04


8 av 10

+
Service
-
Information om allt bygge runtomkring

Bekräftad gäst: 2020-01-21


10 av 10

+
Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-14


10 av 10

+
rum
-
mat

Bekräftad gäst: 2019-12-10


10 av 10

+
Läget o standarden och fantastisk personal
-

Bekräftad gäst: 2019-11-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

2105 omdömen
Utmärkt
 
1704
Väldigt bra
 
237
Bra
 
77
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2019-11-16

Inlägg av toon8 Vetlanda, Sverige

Priset matcher ej kvalitén.

Låt oss börja med de positiva Utbudet på frukosten är fantastiskt och personalen är väldigt trevlig. Vidare till de negativa. Jag tror man ska passa sig för vissa recensioner då alla inte bor på hotellet. Utan vissa köper dagspass. Dagspass gör att man får komma in på hotellets område och utnyttja poolerna. Detta är en stor nackdel då vi upplevde att cirka 30-50% av de vid poolerna hade köpt dagspass. De gör att hotellet blir väldigt fullt på dagarna. 2/9 dagar lyckades vi inte få solstolar för de var fullt överallt. Riktigt tragiskt att de prioriterar folk som köper dagspass istället för de boende. Detta gjorde även att de var väldigt mycket folk överallt hela tiden. De har även en 18års gräns vid bubbelpoolen den följdes inte. Vi åkte i oktober vilket ska klassas som lågsäsong så jag kan tänka mig att detta blir ett ännu större problem på högsäsongen. Några andra saker som kan vara bra att känna till. De blir väldigt Snabbt djupt vid deras strand. Vattnet är ganska grumligt så man ser inte botten om du inte är precis vid de grunda. Hotellet ligger precis vid flygplatsen. Perfekt om du gillar att se flyg för de kommer cirka 5 i timmen. De är även ganska dyrt. Köpte en pepsi i en av deras restauranger för 79kr. Jag har bott på ett flertal hotell i Doha och detta är ett klassiskt turisthotell som passar bäst för barnfamiljer. Är du ute efter lugn och ro ska du inte bo på detta hotellet.

 
2016-03-14

Inlägg av Lennart W Sverige

Klassiskt turisthotell

Vi bokade för Six sence spa Ett trevligt turisthotell i traditionell arabisk stil. Stora fina rum Trevlig hjälpsam personal, helt ok prisnivå, direkt anslutning till stranden Lite störande med helikoptrar som startar och flyger över med jämna mellanrum.

 
2011-09-23

Inlägg av TravelbyLight Pretoria, Sydafrika

Vackert och med en autentisk, kulturell känsla

Arkitekturen av Sharq Village är fantastisk och passar in perfekt i sina naturliga havslandskapsomgivningar. Det är en välsignelse att besöka och bo på ett ställe som maximerar naturen & utomhusmiljön, samtidigt som det även är praktiskt & modernt. Rummet, med en distinkt arabisk atmosfär var alltid rent, kompletterat med nya handdukar och sängkläder, samt lyxiga toalettartiklar :) All hotellpersonal var vänlig & villig att hjälpa till. ... Jag älskade doften av nytänd rökelse som ständigt genomsyrade lobbyn :)

 
2010-11-06

Inlägg av vjanardhanan Sharjah, Förenade Arabemiraten

Bra – Doha har bättre hotell

Lobbyn är mycket trevlig och effektiv. Man måste gå till rummen eftersom de har villor. Bra, rymliga rum och badrum. Balkongen kan vara dammig och ibland hindrar duvspillning en från att njuta av kvällarna på balkongen. Kanaler tillgängliga via kabel-TV:n var begränsade. Åt lunch i 4 dagar på restaurangen Al-Liwan och menyn såg likadan ut alla 4 dagar, endast med mindre variation.

 
2020-11-25

Inlägg av ohsnapitstheo

Great hospitality

I had the best experience on my day visit to the pool. Mahabub made sure we enjoyed our visit, went the extra and made us feel welcome and at home. Thanks you for the great hospitality Mahabub you made the experience memorable will definitely be coming back.