Kundomdömen om Intercontinental Doha

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

1544 omdömen
Utmärkt
 
1040
Väldigt bra
 
319
Bra
 
102
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2020-01-08

Inlägg av mallpans

Fint hotell med egen strand, bra mat och gym!

+ gym, god frukost, privat strand, solstolar.youtube på tv +++ god mat på hotellets resturanger - otrevlig lokalbefolkning, inte så mycket att göra utanför hotellet . Tex. Lokalbefolkningen behövde inte gå igenom metalldetektor i burka men jag i kjol och linne ska ”visiteras”

 
2019-12-07

Inlägg av LouiseO771 Göteborg, Sverige

Fenomenalt!

Hotellet är fantastiskt! Utmärkt läge vid havet och kort taxiresa till olika delar av Doha. Hotellets personal är i särklass de vänligaste och mest tillmötesgående hotellpersonal jag mött. Service utöver det vanliga. Snyggt och rent på hotellet. Extra guldkanter såsom val av kuddar, stort gym och superb frukost gjorde vistelsen ännu lite bättre. Rekommenderas varmt!

 
2019-11-18

Inlägg av joneva0314 Chiang Mai, Thailand

trivsamt hotel som har allt

Vi väljer alltid detta hotel i Doha för det har bästa stranden. Det är dessutom ett superfint hotel som har allt, som tex. flera val av restauranger även med underhållning. Rummen är perfekta. Man möts alltid av glada miner och stor hjälpsamhet. Coral heter restaurangen för frukost och ev. inkluderad mat, där bla. Sandun, Probath och Jajo gjort våra vistelser särskilt trivsamma. Det ligger bra till med ny metro intill hotellet och taxi är väldigt billigt (en 10 -del av i sverige)

 
2017-11-30

Inlägg av hdahlberg2017 Borås, Sverige

Toppenhotell

Clubrum var fantastiskt de hjälpte till med tidig incheckning och vi kunde även lämna rummet lite senare.supertrevlig personal som hjälpte till på alla sätt. Ett särskilt stort TACK till Panadda Sinsathitroje.

 
2015-12-09

Inlägg av 436ullac Vejbystrand, Sverige

Weekend på Intercontinental hotel, West Bay, Doha

Rummet var stort, trevligt och ganska mysigt. Rent och snyggt. Personalen var tillmötesgående och alltid glada och hjälpsamma. Frukosten var väl tilltagen med många valmöjligheter. Enda nackdelen som jag ser det är avsaknaden av balkonger.