Tävlingen är avslutad men kika gärna in våra aktuella erbjudanden här!

Hon vann en resa för två till Gran Canaria!

Grattis till Instagramprofilen Coozit!
"Om kärlek och upplevelse får råda, står Apollo Sverige och Europride för båda". Med sin fina kärlekshälsning (se hela hälsningen på Instagraminlägget här bredvid) knep Intagramanvändaren Coozit resan för två till Gran Canaria i november. Stort grattis säger vi på Apollo. Hoppas att du och ditt resesällskap kommer att trivas på Suite Hotel Jardin Dorado, Gran Canaria under den fartfyllda Prideveckan där! 
 

Så här gick tävlingen till:

  •  Ta en bild framför Apollos fotovägg på Norrmalmstorg i Stockholm 30 juli-5 augusti 2018. 
  •  Lägg upp bilden på ditt Instagramkonto och skriv till en kärlekshälsning.
  • Tagga hashtag #apollosverige och #europride2018 (tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild).

En jury kommer sedan att välja ut en vinnare som får en resa för två med Apollo till Suite Hotel Jardin Dorado Gran Canaria (svit med markterrass) under Prideveckan vecka 45 (7-14 november).
Vinnaren kommer att kontaktas av Apollo via instagram och namn publiceras på hemsidan senast vecka 35. Läs mer i villkoren nedan.

Villkor:

Om tävlingen

Tävlingen arrangeras av Apollo under perioden 27/7-5/8 2018. Vinnarna meddelas via Instagram (PM).

Vinsten

Resa för två med All Inclusive till Suite Hotel Jardin Dorado (svit med markterrass) i Maspalomas, Gran Canaria med avresa från Arlanda 7 november 2018. Hemresa till Arlanda 14 november 2018. Värde ca 18 526 SEK. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


 Tävlingsvillkor


1.    För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.
2.    Tävlingen är inte öppen för anställda eller anhöriga inom DER Touristik Nordic AB. Apollo förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Apollo får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.
3.    Apollo tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Apollo. Apollo tar heller inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.
4.    I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Apollos beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.
5.    Vid misstanke om fusk i något avseende äger Apollo rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.
6.    Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Apollo. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
7.    Vinnaren kommer att kontaktas via personligt meddelande på Instagram. Apollo kommer att försöka nå vinnaren under veckan efter avslutad tävling. Om inte vinnaren gått att nå äger Apollo rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn samt motivering att publiceras på apollo.se.
8.    Vinnaren i tävlingen överlåter sin upphovsrätt avseende bidraget till Apollo. Detta innebär bland annat att rättigheter till vinnande bidraget upphör och att Apollo får använda bidraget, utan begräsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Apollos normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
9.     Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Apollo förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.
10.    Vinsten kan inte överlåtas.

11. Genom att delta i tävlingen accepterar den tävlande att tävlingsbidrag så som bilder får användas av Apollo i samband med den aktuella tävlingen.