Vila Baleira Funchal

Vila Baleira Funchal är ett nyrenoverat hotell med ett underbart läge i området Lido i Funchal på Madeira. Här bor du nära både havet, restauranger, shopping och nöjen - allt inom promenadavstånd! På hotellet finns en utomhuspool med solstolar, och i restaurangen serveras både portugisiska och internationella rätter.

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala
 

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nyrenoverade hotell Vila Baleira Funchal har ett bra läge i Lido i Funchal, nära strandpromenaden, restauranger och barer. Här finns en utomhuspool, solstolar och en terrass, samt en snackbar och bar som serverar enklare rätter och dryck. Halvpension finns mot tillägg och hotellets restaurang erbjuder en meny med både traditionella portugisiska och internationella rätter. För det som vill träna erbjuds gym utan kostnad.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul och nyår ingår också julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.