Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 375 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fin ytor trevlig och tillmötesgående personal! Fina rum och härlig utsikt !
-
På grund av covid och nedstängning av viss restaurangverksamhet så fick vi inte det utbudet vi hade förväntat oss.

Bekräftad gäst: 2022-01-18


6 av 10

+
middag på hotellet var mycket bra.
-
hotell rum behöver verkligen fräschar upp, belysning i rummet behöver också förbättras.

Bekräftad gäst: 2022-01-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-18


8 av 10

+
Rent och snyggt.
-
Börjar bli lite slitet.

Bekräftad gäst: 2022-01-11


10 av 10

+
Maten, omgivningarna, utsikten från balkongen.
-
Eventuellt mer utemöbler i trädgården utanför huvudrestaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-01-04


3 av 10

+
Vet inte
-
Ni säljer hotellet som 5stjärnig men det motsvarar inte det. Det är mycket som saknas för att det ska nå dit. Ni är välkomna att ringa mig om ni vill veta mer. Mvh Mahssa Wiklund

Bekräftad gäst: 2021-12-28


8 av 10

+
Läget jättebra, städningen super. Generösa tider för frukost och middag.
-
Önskvärt med lite ”mysigare” ställen att sitta och typ samtala/spela spel tillsammans.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


9 av 10

+
Trevlig personal, fina rum, stora sällskapsytor.
-
Det var så stort, hade behövt en karta för att hitta enklare. Uppvärmd pool utomhus hade varit skönt. Fler soffgrupper att umgås i, i de allmänna utrymmena.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


6 av 10

+
Utsikten
-
Mat, dryck, incheckning, öppettider gym.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


8 av 10

+
Läget tyst och lugnt Rent och snyggt Skönt att kunna bada i havet
-
Wifi Vi fick gå till receptionen för att ladda ner innehåll Matsalen på kvällen lite dämpad belysning

Bekräftad gäst: 2021-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3616 omdömen
Utmärkt
 
2194
Väldigt bra
 
1079
Bra
 
245
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2020-03-16

av 74margit14 Stockholm, Sverige

En otrolig utsikt

Beroende på ett illa fall veckan innan höll resan på att inte bli av men som tur av åkte vi. Det blev en underbar vecka. Utsikten från vårt rum på 8e våningen var outstanding. Den finns kvar när jag blundar. Underbara pooler och även havet njöt vi av. Maten var toppen mycket variationsrik både till frukost och middag. Vi hade tur med högsommarvärme i början av februari. En nackdel var att gymmet låg i en separat byggnad.

 
2020-02-16

av Juhani Göteborg

Fint hotell med medioker halvpension.

Fina rum. Perfekt läge. Frukosten är toppen men den kvällsmat som ingår i priset är sådär. Ljumma varmrätter smakar gårdagens rester. Man kan få äta på någon av à la carte restaurangerna i mån av plats. Upplevelsen där är inte så mycket bättre. Men gott om bra krogar i området. Öronproppar rekommenderas då även detta hotell saknar trösklar så alla ljud hörs in till alla rum. Helöppen planlösning mellan 4:e och tionde våningen gör sitt till.

 
2019-11-27

av 445tiinar Hudiksvall, Sverige

Trevlig hotell!

Fint hotell. Kan varmt rekommendera detta hotell som gjorde också det lilla extra och mer personligt och bjöd på champagne och tårta när min vänninna fyllde år. Trevliga receptionister, bra bemötande. Hotellet var bra på många sätt och vis och vi var mycket nöjda.

 
2019-11-19

av elisabetl440

Mycket bra hotell

Ett hotell med bästa läge för arbete och konferens. Bra mat, trevlig personal. Enda minus ett något slött WIfi på rummen. Vi var här på konferens . Nära till allt, fast utan störande nattliv. Pool och havsbad var toppen. Hann aldrig prova spa, men vänner sa att det var mkt bra.

 
2019-10-13

av agnetats Kiruna, Sverige

Träningshotell

På Apollos hemsida beskrivs detta som ett träningshotell. Visst kan man träna lite. Men utbudet är mycket sparsamt. Flera klasser endast kvällstid. Under helgen endast någon klass per dag. Jämfört tex. med La Santa och Fuerteventura som är fantastiska träningsresorter så kan man inte lansera Vidamar som träningshotell. Däremot som ett bra hotell med lite träningsmöjligheter. Den dom söker efter ett träningshotell, som vi gjorde, och som verkligen vill ha olika träningsalterativ blir rejält besvikna. Hotellet i sig är mycket bra. Fint beläget, fina rum, serviceminded personal, bra mat, härligt poolområde etc.