Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 291 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Mer varierad mat. Nu var inte allt öppet pga corona, varken restauranger eller faciliteter.

Bekräftad gäst: 2021-10-12


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Det var lyhört från korridoren Det var för hårda kuddar Kala stora ytor som gav ett sterilt intryck

Bekräftad gäst: 2021-10-12


8 av 10

+
Poolen och utsikten
-
Maten blev lite enformigt

Bekräftad gäst: 2021-10-12


8 av 10

+
Luftigt fräscht hotell, stor reception (med kunnig och tillmötesgående personal), stort rum med stort badrum, trevlig liten park, härligt poolområde och enkelt tillgång till bad i havet. Ligger nära/vid en större gata så det är går också snabbt att ta sig till andra ställen, ner på stan, restaurang med mera.
-
Kan bara komma på tre saker - Wifi behöver förbättras/förstärkas, då det fungerar hyfsat på rummen men väldigt dåligt i allmänna utrymmen (matsal) och nästan inte alls vid poolområdet. Tycker rimligen att Wifi ska fungera OK inom hela hotellområdet. Sen vore önskvärt om matsalen öppnar för frukost kl 07 och inte som nu 07:30, då det är många som bokat vandringresor och blir hämtade kl 08 och att då få slänga i sig frukost och sen hinna upp på rummet igen för att hämta ryggsäck och kanske göra toalettbestyr är inte helt optimalt. Det tredje är att kaffet inte smakar gott...jag är ingen stordrickare av sagda dryck men vill gärna ha en stor mugg på morgonen och då ska det smaka bra. Detta smakade tyvärr som Nescafé trots att det kom från en automat, blä.

Bekräftad gäst: 2021-10-12


6 av 10

+
Utsikt över havet
-
Apollo personalen i Madiera icke hjälpsamma!!! Vi ville uppgradera vårt rum och bad om hjälp när hon var på mötet men hon hänvisade oss till apollo appen. Jag tycker att det är icke acceptabelt om en representant från Apollo befinner sig i hotellet och undviker hjälpa apollogästerna. Personalen i hotellet var arg ibland framförallt i restorangen och icke trevliga om du inte köpt dricka till middagen.

Bekräftad gäst: 2021-10-12


9 av 10

+
Läget
-
Bättre mat. Kan göras mysigare. Nu väldigt steril miljö

Bekräftad gäst: 2021-10-12


10 av 10

+
Läget
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2020-03-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Bra läge, vänlig personal, bra mat
-
Luftvärmepumpen var inte igång, skulle ha vara bra om det går att starta och stänga den själv, då det var ganska kallt den period vi var där. Alternativ till madrasserna som upplevs som mycket hårda varför man inte sov så bra.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


9 av 10

+
Rent snyggt, bra läge, fina rum och matsal
-
Någon kvällsaktivitet. Lite ödsligt med stora utrymmen, kunde fyllas med något.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3597 omdömen
Utmärkt
 
2184
Väldigt bra
 
1076
Bra
 
242
Mindre bra
 
60
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2020-03-16

av 74margit14 Stockholm, Sverige

En otrolig utsikt

Beroende på ett illa fall veckan innan höll resan på att inte bli av men som tur av åkte vi. Det blev en underbar vecka. Utsikten från vårt rum på 8e våningen var outstanding. Den finns kvar när jag blundar. Underbara pooler och även havet njöt vi av. Maten var toppen mycket variationsrik både till frukost och middag. Vi hade tur med högsommarvärme i början av februari. En nackdel var att gymmet låg i en separat byggnad.

 
2020-02-16

av Juhani Göteborg

Fint hotell med medioker halvpension.

Fina rum. Perfekt läge. Frukosten är toppen men den kvällsmat som ingår i priset är sådär. Ljumma varmrätter smakar gårdagens rester. Man kan få äta på någon av à la carte restaurangerna i mån av plats. Upplevelsen där är inte så mycket bättre. Men gott om bra krogar i området. Öronproppar rekommenderas då även detta hotell saknar trösklar så alla ljud hörs in till alla rum. Helöppen planlösning mellan 4:e och tionde våningen gör sitt till.

 
2019-11-27

av 445tiinar Hudiksvall, Sverige

Trevlig hotell!

Fint hotell. Kan varmt rekommendera detta hotell som gjorde också det lilla extra och mer personligt och bjöd på champagne och tårta när min vänninna fyllde år. Trevliga receptionister, bra bemötande. Hotellet var bra på många sätt och vis och vi var mycket nöjda.

 
2019-11-19

av elisabetl440

Mycket bra hotell

Ett hotell med bästa läge för arbete och konferens. Bra mat, trevlig personal. Enda minus ett något slött WIfi på rummen. Vi var här på konferens . Nära till allt, fast utan störande nattliv. Pool och havsbad var toppen. Hann aldrig prova spa, men vänner sa att det var mkt bra.

 
2019-10-13

av agnetats Kiruna, Sverige

Träningshotell

På Apollos hemsida beskrivs detta som ett träningshotell. Visst kan man träna lite. Men utbudet är mycket sparsamt. Flera klasser endast kvällstid. Under helgen endast någon klass per dag. Jämfört tex. med La Santa och Fuerteventura som är fantastiska träningsresorter så kan man inte lansera Vidamar som träningshotell. Däremot som ett bra hotell med lite träningsmöjligheter. Den dom söker efter ett träningshotell, som vi gjorde, och som verkligen vill ha olika träningsalterativ blir rejält besvikna. Hotellet i sig är mycket bra. Fint beläget, fina rum, serviceminded personal, bra mat, härligt poolområde etc.