Turim Santa Maria

Vill du bo med härligt läge i Funchal och njuta av storslagna vyer över Madeira är hotell Turim Santa Maria ett bra val. På hotellets takterrass finns en pool och en bar där du kan njuta av en drink till Funchals kvällsljus. En kort promenad bort väntar centrum med charmiga restauranger, gågator och sevärdheter.

Specialerbjudande

Boka senast 15/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/10 2021 - 1/5 2022. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 52 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 6 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Turim Santa Maria bjuder på ett toppenläge i Funchal med gångavstånd till allt det viktigaste. Poolområdet ligger på hotellets takterrass, där du har utsikt över Atlanten direkt från solstolen. På kvällen kan du ta en drink vid takterrassens bar. Frukostbuffé ingår under vistelsen och köper du till halvpension serveras även middag i bufférestaurangen.

Turim Santa Maria är beläget på södra Madeira, mitt bland blommande trädgårdar och bananplantager. Centrum i Funchal ligger inom promenadavstånd och här väntar ett stort utbud av charmiga restauranger, gågator, shopping och sevärdheter. Utforskar du Madeira med bil finns det en allmän parkering utanför hotellet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till halvpension under jul- och nyår ingår även julmiddag och nyårsmiddag.