Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

3374 omdömen
Utmärkt
 
2616
Väldigt bra
 
631
Bra
 
96
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2020-03-28

av pia-ingegerd Näsum, Sverige

Fantastiskt hotell.

Ett av de trevligaste hotell vi har bott på. Trevlig personal. Bra frukost. Rent och snyggt överallt. Fantastisk välskött trädgård. Mycket bra, stort poolområde med gott om solsängar. Även inomhusbassäng (som fortsatte ut). Badrock och poolhanddukar. Rummen rymliga med fin utsikt. Breda, sköna sängar med flera kuddar att välja på. Liten sittgrupp med 2 fåtöljer. Vattenkokare, kaffe och te. Ett litet minus för heltäckningsmatta. Kan annars ösa på med positiva omdömen hur mycket som helst. Busshållplats utanför entrén. Hotellets buss gick tur och retur till centrum flera ggr/dag. Tyvärr kom restriktioner p.g.a. Corona och förstörde lite av trivseln i slutet, men även det skötte hotellet mycket bra. Två fina veckor blev det på detta fina hotell.

 
2020-03-14

av Z927PQkristinam

Fantastiskt

Ett hotell jag verkligen kan rekommendera. Lugnt läge nära havet med fantastisk utsikt. Trevlig och professionell personal. Trädgården inspirerande och poolerna välskötta. Rena och fräscha rum med fantastiskt sköna stora sängar.

 
2020-02-09

av CLSWED

Födelsedagsresa

Underbart hotell med mycket bra service. Bra rum med terass, frukosten passade oss perfekt. Service med buss till stan utnyttjades flera gånger. Några av restaurangerna fick besök. Bubbelflaskan på rummet på födelsedagen var lite extra. Blir gärna detta ställe om det blir återbesök på ön.

 
2019-11-06

av culinder Västerhaninge, Sverige

Ett underbart hotell på vackra Madeira

Fantastiskt bra och trevligt hotell. Fin trädgård med gott om solstolar. En underbar frukostbuffe med allt man kan önska sig! Trevlig personal som ser till att man stormtrivs och inte vill åka hem. Sängarna är dessutom underbara! Läget är helt ok, en bit att gå in till stan men det finns gratis parkering till hyrbilen på hotellet. Kommer absolut att komma tillbaka hit! Helt enkelt ett toppenhotell!

 
2019-03-28

av LenaG626

Underbart

Bra hotell med fina rum och sköna sängar. Bra att man fick låna badrock & pool-handduk Bra frukost Fint område runt hotellet och poolerna. Gratis bussar in till centrum, fast inte längre än att man kunde gå. Trevliga restauranger i närområdet