Kundomdömen om Muthu Raga Madeira

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-11-22


7 av 10

+
Frukosten, läget i Lido, Tyst och lugnt, Poolen, Personalen, Balkongen med havsutsikt var magiskt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-22


3 av 10

+
Läget.
-
Dålig frukost, dålig säng, Ingen öppen bar på kvällen trots många gäster. 50 % av personalen halvsura. Men städpersonalen trevliga. Ingen minibar, ingen vattenkokare på rummet. Kranen i handfatet felplacerad vilket gjorde att vatten hamnade fel och blötte ner.

Bekräftad gäst: 2022-11-15


3 av 10

+
Att det ligger i lido området.
-
Fruktansvärd frukost. Av våra 67 hotell frukostar under 2022 var denna den sämsta. Hur hotellet kan vara 4 stjärna är obegripligt. Vi bodde på hotellet för ca 5 år sedan och inget har blivit bättre.

Bekräftad gäst: 2022-11-15


1 av 10

+
Läget, utsikten.
-
Slitet, behöver renoveras. Frukost och middagsbuffén var bedrövliga. Personalproblem? Incheckning från klockan 14.00 står det på hotellets hemsida, jag fick tillgång till rummet efter 17.00 på grund av att rummet inte var städat. Vid restaurangen arbetade både en glad och effektiv dam och en äldre långsam sur herre. Fick säga till om att dom glömt glasen till juicen och även servetterna. Blev matförgiftad på hotellet och fick uppsöka öns sjukhus, en upplevelse jag hoppas att andra gäster ska slippa. Duvor inne i matsalen är inte ok. Vid uteserveringen var personalen beväpnade med blomsprutor chanslösa mot duvorna.

Bekräftad gäst: 2022-11-15


7 av 10

+
Läge o frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-11-15


7 av 10

+
Utsikten från balkong
-

Bekräftad gäst: 2022-11-15


5 av 10

+
Personalen
-
Inga aktiviteter (mycket trist på kvällarna), baren stängde mycket tidigt eller var inte öppet alls, finns ingen gym som det står på webben och det inte 100m utan 2,8km till Funchal centrum.

Bekräftad gäst: 2022-11-08


8 av 10

+
Utsikten mot havet. Närheten till kollektivtrafik
-

Bekräftad gäst: 2022-11-07


6 av 10

+
Nära till centrum o strand
-

Bekräftad gäst: 2022-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

1114 omdömen
Utmärkt
 
212
Väldigt bra
 
441
Bra
 
280
Mindre bra
 
127
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2022-10-22

av 19andersc

Duvor i matsalen varje morgon

Levande duvor - 6 - 8 st - pickade runt borden VARJE frukost - riktigt ofräscht. Rum med utsikt HAR bra utsikt mot pristillägg - i övrigt finns inget bra att säga om hotellet som enligt min mening har MINST en stjärna dör mycket.

 
2019-04-07

av hjolena

För fjärde året i rad

Ett hotell beläget i stadsdelen Lido i Funchal. Nära till promenadstråk och restauranger. Tillmötesgående och trevlig personal. Rent och snyggt. God frukostbuffe med rikligt med färsk frukt. En läshörna med böcker som tidigare gäster lämnat kvar. Havsutsikten är enastående från våning fem och uppåt (totalt 11 våningar). Poolområdet helt ok, med ett glasat vindskydd och bar. Enda nackdelen är att sängarna är ganska hårda och att det saknas krokar för ytterkläder, skohylla samt tillräckligt med galgar i garderoben.

 
2018-02-15

av CarstenC74

defenitivt inte 4 stjernor värdigt

Eltavle larmede.....dush funkade inte odentligt.....tråkigt personal i receptionen/ bar.. mycket lite service.....mycket "tråkig" lunch.... I restaurantens fanns to väldigt snälla tjenare, han som tog imot ock en kvinna, som bestemt reddade hotellets omdömme från katastrof

 
2018-01-17

av Anna B

Fint hotel

Vi är jättenöjda med detta hotell.Rent och fräscht, bra service/ trevlig personal. God Continental frukost. Hotellet ligger bra med promenadavstånd till det mesta. Vi valde ett rum med havsutsikt, jättefint.

 
2017-12-26

av Bo S Uddevalla, Sverige

Hotel Raga

Bra placerat hotell i Lido-området. Är stora nivåskillnader i om det och därför mindre lämpat för personer med funktionsnedsättning. Personalen är mycket trevlig och tillmötesgående. En negativ faktor är städningen.