Kundomdömen om Four Views Monumental Lido

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Att det var praktiskt och höll vad det utlovade.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


7 av 10

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
Frukost och bassänganläggningen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
Frukost. Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
Städerskorna och städningen. Vaktmästare som hjälpte oss med bagaget.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


10 av 10

+
Bra standard och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-04-05


6 av 10

+
Poolområdet
-
Rummet vätte ut mot lokalgata med mycket trafik. Ingen info vid val av rum. Mycket väsen från fläktanläggningar och andra fastighetsanläggningar gjorde det omöjligt att vistas på balkongen. Oljudet upphörde kl 23.00 varje kväll.

Bekräftad gäst: 2022-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1602 omdömen
Utmärkt
 
618
Väldigt bra
 
705
Bra
 
198
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2022-03-19

av LenaSMU Dalarnas län, Sverige

Bra hotell i Lidoområdet

Ett bra hotell men fint rum. Flera har skrivit om hårda sängar, men vi tyckte att dom var sköna. Vi hade havsutsikt och balkong mot poolen. Det fanns ett litet kylskåp på rummet. Bra städning. Frukostbuffén var bra med massor att välja på. Poolområdet var helt okej och det var lätt att hitta lediga solsängar.

 
2022-01-23

av annikahV9453FH

Del av familj, 55,26&23 år.

Vi bodde i den gamla delen i en lägenhet, 3 personer. Rent och fräscht och bra städning. Sängarnas madrasser var väldig hårda även extra sängen. Poolområdet är fint och rent trevlig personal där, personal i receptionen pratar vid tilltal men hade uppskattat att när man går förbi och försöker få ögonkontakt att de tittar upp och hälsar. Supermarket precis utanför där man kan handla enklare frukost att ta med sig upp till lägenheten. Närhet till restauranger och barer. Lite längre att gå till Funchal mittcentrum men en trevlig promenad på ca 30-35 min. Såg några stycken som inte hade ansiktsmask inne på hotellet, personal borde påpeka detta till dem. Handsprit finns vid entrén och utanför hissar.

 
2021-12-07

av Carina Ö

Madeira december 2021

Vi stannade en vecka och var så nöjda med detta hotell. Nyttjade inomhuspoolen, jacuzzin och poolen. Allt mycket bra. Finfin frukost med härligt fruktbord. Rummet mot poolen med utsikt mot havet och balkong var lagom stort. Allt rent och snyggt.

 
2019-12-13

av pirozm

Inte riktigt som förväntan

Hade googlat mycket och läst på mycket här på TripAdvisor innan jag bestämde mig för vad jag trodde var ett bra hotell till ett rättvist pris. Priset för vår resan via Apollo var mycket bra. Vi betalade ca 5300kr totalt för två personer. Då ink väskor, mat på flyg, transfer och självklart hotellet. Vi går igenom lite bit för bit. Hotellet i sin helhet: Poolerna var fräscha och fina. Lite kalla, dock åkte vi i december så förmodligen mycket bättre under sommaren. Jaccuzin var trasig. Hotellet är stort men upplevs som väldigt lite. Fokusen här har legat på att trycka in så många rum som möjligt. Utsikten var OK. Hotellet ligger bakom ett par andra hotell så man ser inte kusten eller havet. Inte jätte nära till centrum men det finns några små butiker i närheten. Efter att ha läst på om hotellet så blev jag besviken helt ärligt. Rummen: Första rummet vi fick var otroligt slitet men ett väldigt äckligt och snuskigt kylskåp. Inget som hör hemma alls på ett 4 stjärnigt hotell. Vi pratade direkt med receptionen och så fort jag sa att vi inte var nöjda så började dem leta efter en lösning. Dem frågade inte ens vad med rummet vi inte var nöjda med utan fokuserade istället på att hitta en lösning. Väldigt positivt. Dem erbjöd oss två andra rum och gav oss även möjligheten att själv kolla på rummen i lugn och ro innan vi bestämde oss. Detta var otroligt positivt och vi fick ett rum vi kände oss nöjda med. Dock la vi märkte till att alla rum upplevdes som små. Stora sängar och dåligt planerade resulterar i att rummen känns mindre än vad dem är. AC är gratis. Dock otroligt värdelös då den inte ger några som helst resultat även efter flera timmar. Kassaskåpet fungerade inte på rummet (stort minus) Om vi går över till frukosten så satsade dem mer på kvantitet än kvalitet. Dem hade väldigt mycket på buffén men väldigt smaklöst. Vi käkade inte för att njuta utan bara för att få i oss något. Personalen var mer fokuserade på att prata med varandra istället för att ens säga god morgon till gästerna. Lite mysigt är dock att man även får mousserande vin till maten utan kostnad. Baren var okej. Varken mer eller mindre. Pool baren serverade enklare drinkar och bartendern var hyfsat trevlig. Cocktail baren var väldigt fräsch och det märks på bartendern att han hade gedigen erfarenhet. Lite otrevlig på ett artigt sätt. Fick blandade känslor. Väldigt dyra priser. Finns en bättre bar på andra sidan gatan. "momental bar" Sammanfattningsvis: För priset är det OK. Dock är 4 stjärnor för mycket. 3 stjärnor hade varit mer lämpligt. Hade dock inte velat betala mer än 2500kr för allt detta.

 
2019-11-28

av Pioneer737969

Semester

Rent och trivsamt lägenhetshotell med bra läge nära liten strandpromenad, restauranger och affärer. Bodde på tredje våningen med stor solaltan, visserligen lite inne i en vrå men hade fin havsutsikt ändå. Nära buss och taxi och ca 4 km in till Funchals centrum. Uppvärmd pool, fanns flera pooler, gratis poolhandduk och gott om domsänglar. Handdukarna på rummet byttes var och varannan dag, städ varje dag.