Kundomdömen om Four Views Monumental Lido

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 270 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


9 av 10

+
Bra läge i Lido, lagom promenadavstånd till Funchal. Rummen med havsutsikt jättebra. Frukosten utmärkt.
-
Gladare personal.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Bra läge i Lidoområdet. Utsikten. Tyst
-
Entre'planet är trist. Lite slamrigt i frukostmatsalen.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Mycket bra läge.
-
Handdukar borde bytas någon gång under vistelsen. (En vecka samma handdukar).

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
God mat, trevlig personal o centralt läge.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


9 av 10

+
Mycket trevligt rum med havsutsikt. Mycket bra städning.
-
Maten var rätt enformig (buffe).

Bekräftad gäst: 2020-03-17


10 av 10

+
Väldigt trevlig personal, fint poolområde, att inomhus pool + jacuzzi var gratis (detta stod inte med i beskrivningen av hotellet på hemsidan), fina rum, rent
-

Bekräftad gäst: 2020-03-10


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-10


7 av 10

+
Bra läge och bra boende.
-
Informationen.

Bekräftad gäst: 2020-03-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1509 omdömen
Utmärkt
 
574
Väldigt bra
 
672
Bra
 
188
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-12-13

Inlägg av pirozm

Inte riktigt som förväntan

Hade googlat mycket och läst på mycket här på TripAdvisor innan jag bestämde mig för vad jag trodde var ett bra hotell till ett rättvist pris. Priset för vår resan via Apollo var mycket bra. Vi betalade ca 5300kr totalt för två personer. Då ink väskor, mat på flyg, transfer och självklart hotellet. Vi går igenom lite bit för bit. Hotellet i sin helhet: Poolerna var fräscha och fina. Lite kalla, dock åkte vi i december så förmodligen mycket bättre under sommaren. Jaccuzin var trasig. Hotellet är stort men upplevs som väldigt lite. Fokusen här har legat på att trycka in så många rum som möjligt. Utsikten var OK. Hotellet ligger bakom ett par andra hotell så man ser inte kusten eller havet. Inte jätte nära till centrum men det finns några små butiker i närheten. Efter att ha läst på om hotellet så blev jag besviken helt ärligt. Rummen: Första rummet vi fick var otroligt slitet men ett väldigt äckligt och snuskigt kylskåp. Inget som hör hemma alls på ett 4 stjärnigt hotell. Vi pratade direkt med receptionen och så fort jag sa att vi inte var nöjda så började dem leta efter en lösning. Dem frågade inte ens vad med rummet vi inte var nöjda med utan fokuserade istället på att hitta en lösning. Väldigt positivt. Dem erbjöd oss två andra rum och gav oss även möjligheten att själv kolla på rummen i lugn och ro innan vi bestämde oss. Detta var otroligt positivt och vi fick ett rum vi kände oss nöjda med. Dock la vi märkte till att alla rum upplevdes som små. Stora sängar och dåligt planerade resulterar i att rummen känns mindre än vad dem är. AC är gratis. Dock otroligt värdelös då den inte ger några som helst resultat även efter flera timmar. Kassaskåpet fungerade inte på rummet (stort minus) Om vi går över till frukosten så satsade dem mer på kvantitet än kvalitet. Dem hade väldigt mycket på buffén men väldigt smaklöst. Vi käkade inte för att njuta utan bara för att få i oss något. Personalen var mer fokuserade på att prata med varandra istället för att ens säga god morgon till gästerna. Lite mysigt är dock att man även får mousserande vin till maten utan kostnad. Baren var okej. Varken mer eller mindre. Pool baren serverade enklare drinkar och bartendern var hyfsat trevlig. Cocktail baren var väldigt fräsch och det märks på bartendern att han hade gedigen erfarenhet. Lite otrevlig på ett artigt sätt. Fick blandade känslor. Väldigt dyra priser. Finns en bättre bar på andra sidan gatan. "momental bar" Sammanfattningsvis: För priset är det OK. Dock är 4 stjärnor för mycket. 3 stjärnor hade varit mer lämpligt. Hade dock inte velat betala mer än 2500kr för allt detta.

 
2019-11-28

Inlägg av Pioneer737969

Semester

Rent och trivsamt lägenhetshotell med bra läge nära liten strandpromenad, restauranger och affärer. Bodde på tredje våningen med stor solaltan, visserligen lite inne i en vrå men hade fin havsutsikt ändå. Nära buss och taxi och ca 4 km in till Funchals centrum. Uppvärmd pool, fanns flera pooler, gratis poolhandduk och gott om domsänglar. Handdukarna på rummet byttes var och varannan dag, städ varje dag.

 
2019-11-28

Inlägg av Yngve S Stockholm, Sverige

Ett fint hotell med ett bra läge

Jag kan bara instämma i de positiva kommentarer om hotellet som har skrivits här tidigare. Jag vill särskilt berömma den trevliga personalen på frukostbuffén och städerskan för rum 916. Personalen i receptionen bör anstränga sig lite bättre. Man såg tydligt att de var trötta på hotellets gäster och gjorde bara sitt arbete. Till skillnad mot den yngste av de anställda. Hon log och var hjälpsam på ett trevligt sätt. Hon hade förstått att man trivs bättre med sitt arbete om man ser det från den positiva sidan. Hon kommer kanske inte att arbeta där under hela sitt liv. Men om man anstränger sig för att vara trevlig så mår man bättre själv.

 
2019-11-25

Inlägg av janhS6153AN Hedemora, Sverige

Hotell med bra läge

Bodde en vecka på detta hotell. Läget är bra med busshållplatser i närheten, om man inte orkar gå de tre kilometrarna in till centrala Funchal. Hundratals restauranger i närområdet. Vill särskilt rekommendera La Vaca Några, som ligger på gatan bakom hotellet. Rena hyfsat stora rum med balkong, där sängarna är en aning hårda. Frukostbuffé som innehåller det mesta, både varm och kall mat. Välj gärna ett rum med balkong mot havet, den andra sidan har inte sol någon gång under dagen.

 
2019-11-11

Inlägg av 445carinaa Karlstad, Sverige

Ett helt ok boende

Inte den standard de utger sig för att ha. Förfärliga sängar, men ett ganska stort rum och badrum, med en härlig balkong. Swimmingpool och solsängar på utsidan. Pool och spa på insidan. Frukosten var bra de 2 första dagarna, men sen blev den fattigare och fattigare. Ett stort plus för omeletterna iaf.