Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 90 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Prisvärt alternativ mitt i centrala Funchal.
-
Middagarna på systerhotellet Windsor var torra och tråkiga. I princip ingen sås serverades och chefen för personalen där (en kvinna) hade en otrevlig attityd.

Bekräftad gäst: 2021-11-16


10 av 10

+
Frukosten och mitt rum. Även frukostpersonalen var mycket trevlig.
-
Inget utom möjligtvis gladare personal i receptionen.

Bekräftad gäst: 2021-11-16


9 av 10

+
Läget och synnerligen god service
-
Rikligare frukost

Bekräftad gäst: 2021-11-09


6 av 10

+
läget
-
Frukosten var urusel. Varm saftjuice, dåligt kaffe, mm

Bekräftad gäst: 2021-11-09


8 av 10

+
Fina rum
-
Vet ej.

Bekräftad gäst: 2021-11-02


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-02


6 av 10

+
Centralt beläget
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2020-03-17


7 av 10

+
Läget trevligt frukostutrymme vi fick ett stort rum högst upp
-
Frukosten och framförallt kaffekvaliteten. Begränsat utbud är OK, men det var samma varje dag. Och kaffet var riktigt dåligt, så mycket skum (konstigt skum) som skulle föreställa 'crema'.. Brödet var trist, borde kunnat ha färska frallor. Vi gick ut och åt frukost ett par ggr.

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Centralt Nära till allt för våra behov.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-17


8 av 10

+
Läget mitt i stan
-
Av någon anledning blev vi inte upphämtade på hotellet av minibussen för våra utflykter. Dock avlämnade efter utflykter??

Bekräftad gäst: 2020-03-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

88 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
38
Bra
 
32
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2020-01-29

av Bohok3 Ljungby, Sverige

Prisvärt i centrum

Mycket prisvärt hotell i centrala Funchal. Gångavstånd till allt i stadscentrum. Gratis Wifi och frukost ingår. Inte öppnare men man får ju vad man betalar för och det är verkligen prisvärt tycker jag och min fru.

 
2019-12-25

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Tillbaka ett år senare

Jag var så nöjd förra året att jag bokade samma hotell i år.. Fortfaran så är det en tråkig frukost med dåligt kaffe men numera finns det kylskåp på rummen vilket var en förbättring från föregående år....

 
2018-12-27

av Lillmorten Karlstad, Sverige

Mycket bra läge men tråkig frukost

Det bästa med hotellet är * Mycket bra läge (Älskar att vandra runt i gamla stads kärnan) * Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. * Snabb tvätt service. * Bra städning (Rent och snyggt varje dag) * Två st supermarket alldeles bredvid * Bra WIFI * Hotellet saknar takpool men det går att låna poolen på hotell Winstor som ligger bredvid.. Mindre bra. * Frukosten är fruktansvärd tråkig Med dåligt kaffe från automat och inga kokta eller stekta ägg detta borde vara enkelt att förbättra

 
2019-11-11

av Tuju71 Helsingfors, Finland

Simply nice!

I spent a week in this lovely hotel. I stayed on top floor, room was clean and spaciois. I always have ear plugs so I did not hear any noices, no traffic at least on my side of the hotel. A lot of storage space, always a plus. Hotel is old but well maintained. May be new pillows and blankets in the near future :) Location was absolutely perfect. Will come back if possible.

 
2019-07-21

av Steve M Skelmersdale, Storbritannien

July 2019 holiday

This hotel is perfectly situated in the centre of town. Check in was quick but we were only given information around breakfast times, the lady on reception in the evening Therese was much more helpful and informative. Room was spacious and clean with the shower always hot and powerful but the aircon was not quite cool enough. Breakfast was fine, cold buffet with juice and good coffee. As I had read reviews on here before the holiday I knew that there is a sister hotel only 50 yards away, The Windsor which has a roof top terrace with a lovely swimming pool that you can use. We would have struggled without the use of this due to the heat. There are hundreds of places to eat, good ones are Trigal, Opiano, Obravo and Sabores. Local drinks are Poncha(Sugar cane juice with different flavours added, Fisherman's Poncha is very strong and blew my socks off!) and Nikita, Vanilla ice cream, pineapple, sugar, white beer and white wine!). Yellow Hop on Hop off bus trips were 25 euro each for a 3 route 5 day ticket. public buses are cheaper but this option was flexible for us. Places to see among lots are Camara de Lobos, Pico de Lobos and Cabo de Girao(Skywalk over a 580 metre cliff). An obvious day out is to take the cable car up to Monte(11 euros for a single), Monte Palace gardens(12.50 each, took us 3.5 hours to see it all), Basket Toboggan ride halfway down the mountain(30 euros for 2 people, 2km ride), Taxi back into town (the drivers will ask for 15 euros but we bartered for 10).