My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo ligger mitt i centrala Lissabon och från hotellet har du en vacker utsikt över stadens takåsar och borgen Sao Jorge. Här bor du i snygga och väldesignade rum.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 512 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

My Story Hotel Tejo är ett snyggt och väldesignat hotell mitt i stan och nära till torget Figueria Square. Från hotellet kan du gå eller ta den charmiga spårvagnen till nästan alla av stadens sevärdheter. Stanna till vid något mysigt kafé för en kaffe eller en långlunch och bara njut att du är i just Lissabon.

Hotellet har en bufférestaurang där du äter frukost innan dagens äventyr börjar och avslutar med en middag innan Lissabons nattliv tar över.

Stadstrafik. Närmaste tunnelbana Rossio (gröna linjen) och Restauradores (blå linje). Till Lissabons flygplats är det ca 7 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza är ett fint hotell som ligger i de äldre stadsdelarna av Lissabon och härifrån har du nära till de flesta av stadens sevärdheter. Här bor du i bekväma rum där frukost ingår.

PortoBay Liberdade

På en tvärgata till Avenida da Liberdade i Lissabon hittar du femsoliga hotell PortoBay Liberdade. Hotellet har allt du behöver för en lyxig semester i en storstad. Boosta lite energi i hotellets spa med inomhuspool och gym, drick något gott från hotellets vinkällare tillsammans med god mat och fyll upp resväskan med något från stadens lyxbutiker.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês är ett fint hotell mitt i Lissabons centrum. Hotellet ligger nära tunnelbanestationen Marquês de Pompal och ett kvarter bort ligger Avenida da Liberdade med sina träd som skuggar de många uteserveringarna och lyxbutikerna.