Pousada Vila Real de Santo António

Pousada Vila Real de Santa António ligger vid torget, mitt i Vila Real de Santa Antonio och här bor du i fina och bekväma rum. Koppla av i någon av hotellets pooler, ta en promenad längs hamnen eller njut av den långa stranden vid Atlantens kust. Här finns också möjlighet att utforska naturen med ett rikt djurliv.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Familjerum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 104 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pousada Vila Real de Santo Antonio har varit ett gammalt tullhus och ligger vid torget Praça Marquês de Pombal, mitt i Vila Real Santo António. På torget finns en fin obelisk och kyrkan Nossa Senhora da Encarnação. På promenadavstånd hittar du floden Guadiana som bildar gräns mellan Portugal och Spanien, småbåtshamnen och strandpromenaden.

En av hotellets pooler hittar du på taket där det finns solstolar, parasoller och en bar som serverar dryck och lättare måltider. På hotellets innergård hittar du en pool med solstolar.

Frukost, lunch och middag serveras i restaurang So Fresh & So Good.

Wifi ingår över hela hotellet. Stadstrafik. Söder om Vila Real de Santo António ligger Atlanten med en lång kustremsa med sandstränder. Till stranden Praia de Santo António är det ca 3 kilometer, men stranden närmast hotellet, Playa de San Bruno, ligger på den spanska sidan av gränsen och dit är det ca 1,5 kilometer. Till Faros flygplats tar det ca 1 timme (66 kilometer) och till Sevilla i Spanien tar det ca 2 timmar att köra (ca 150 kilometer).

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé