AlvorMar

AlvorMar är ett modernt och fint designat lägenhetshotell i de lugnare delarna av den lilla fiskebyn Alvor. Här kan du promenera på smala gator med restauranger och barer som vattenhål. Den fina vita stranden ligger på bekvämt promenadavstånd.


Rumstyper

Tvårumslägenheter superior för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 387 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 750 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

AlvorMar ligger mitt bland Alvors smala gränder med restauranger, barer och en hamn där fiskebåtarna ligger och guppar. Inte långt från hotellet ligger en av Algarvekustens finaste stränder där klippor, grottor och restauranger insprängda i berget slåss med Atlantens vågor och tidvatten.

På hotellet hittar du ett litet fint poolområde med en pool, solstolar och parasoller. Under sommarmånaderna juni till september finns det en bar vid poolen som serverar dryck och snacks. På hotellets tak finns en trevlig terrass där du kan koppla av och njuta av utsikten mot havet.

Wifi ingår över hela hotellet. Det är ca 6 kilometer till Portimão, 25 kilometer till Lagos och flygplatsen i Faro ligger 75 kilometer bort. Vill du åka på lite längre utflykter är det 45 mil (ca 5 timmars körning) till Gibraltar och vägen dit går via Sevilla, ca 26 mil från hotellet.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Bra att veta

En nybyggnation bakom hotell AlvorMar kan uppfattas som störande.

Alla hotell, Alvor & Portimao

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach är ett snyggt designat hotell direkt vid den fina sandstranden Praia dos Três Irmão och en kortare promenad från Alvors centrum. Här känns det nästan som att befinna sig på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde och rum i modern design med små färgglada inslag. Här kan du ta morgonrundan längs stranden eller träna i hotellets utomhusgym.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II är ett familjevänligt hotell nära den fina stranden Praia dos Três Irmão. Hotellet har ett stort poolområde med en separat barnpool, gräsmatta för lek och ett spa för stillsam avkoppling. Strandpromenaden passar för power walks, romantiska solnedgångar och långa promenader för att upptäcka naturen med orörda stränder, flodmynningar och våtmarker.