AP Adriana Beach Resort

  • Nära stranden
  • All Inclusive ingår
  • 5 pooler

AP Adriana Beach Resort är ett härligt All Inclusive-hotell som passar alla i familjen, liten som stor. Hotellet är stort och omringat av gräsmattor och träd. Två stora poolområden som är gjort för lata semesterdagar. Den fina stranden hittar du nedanför de vackra klipporna, några trappsteg bort.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Större dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Större superiorrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Kampanjrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3350 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet AP Adriana Beach Resort ligger direkt vid havet och stranden Praia da Falésia. De roströda klipporna som står emot havets krafter gör naturen till ett fantastiskt skådespel. Hotellet har fem pooler, varav två stora pooler, två barnpooler och en inomhuspool. Vill du röra på dig erbjuder hotellet flera sportaktiviteter och ett gym. Nere på stranden finns gratis solstolar och parasoller samt badvakt. Rummen är ljusa och fint inredda och perfekta att ha en avkopplande semester i.

Två stora och inbjudande poolområden, varav ett med en stor pool och en mindre barnpool samt ett med en stor pool. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition.

Hotellet har flera restauranger och barer. I huvudrestaurangen Al-Gharb äter du frukost, lunch och middag från de stora bufféerna. I de två à la carte-restaurangerna serveras du vällagade lokala rätter från havet och kött- och fiskrätter direkt från grillen. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel (långbyxor) krävs i alla restauranger kvällstid. À la carte-restaurangerna har öppet från slutet av juni till i slutet av september. Två barer som är öppna dag- och kvällstid. Diskotek under sommaren.

I hotellets spa har du fri tillgång till bastu, ångbastu och jacuzzi. Spabehandlingar, mot avgift.

Fotbollsplan, basket, bågskytte, strandvolleyboll, tennisbanor, minigolf och en boulebana. Vill du träna finns ett gym (från 16 år). Dagliga aktiviteter som till exempel vattengymnastik och yoga samt kvällsunderhållning med shower och livemusik. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal, för barn från 3 till 11 år.

Gratis wifi över hela hotellet. Hotellet erbjuder transport till Albufeira och Vilamoura, mot avgift.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i restaurangen Al-Gharb.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i restaurangen Al-Gharb.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30, i restaurangen Al-Gharb.
  • Snacks kl. 10.30-12.00 och kl. 15.00-18.00.
  • Hotellets aktiviteter och underhållning.
  • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar, kl. 10.30-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning till kl. 11.00 på hemresedagen.

Bra att veta

Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Trappor till stranden. Hotellet är stort och avståndet från rummet till hotellets faciliteter och strand kan variera beroende på var på hotellet du bor.

Säsongsinformation

Inomhuspoolen är stängd under 2022 för renovering.

Alla hotell, Albufeira

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia ligger högt över havet och här har du en underbar utsikt över Algarves röda klippor. Avkopplande poolområde, flera restauranger och du både träna på putten, spela tennis och njuta i hotellets spa.

Epic Sana Algarve

På det lyxiga hotellet Epic Sana Algarve kan hela familjen njuta av stora poolområden, välsmakande mat, spa och den fina sandstranden Praia da Falésia. Bo i en tvårumssvit och insup den lugna och sköna atmosfären.