Playitas Resort – inspiration inför resan

Playitas Resort – inspiration & restips

På sportmeckat Playitas Resort på Fuerteventura spelar det ingen roll om du joggar någon gång i veckan, hänger på gymmet några dagar i veckan tillhör den absoluta eliten. Här väntar en miljon kvadratmeter fyllda med sportfaciliteter där alla kan träna på sin nivå. Ta del av våra tips, filmer och intervjuer från Playitas – och få inspiration till en hälsosammare semester!

Höj tempot tillsammans

På Playitas Resort finns träningsmöjligheter såväl vardagsmotionär som elit.  Res på en träningsvecka med fokus på just din favoritsport.

Slipa på din simteknik

Simträna på härliga Playitas Resort. Slipa på din simteknik eller gå en crawlkurs. På Playitas Resort finns även simskolor för alla nivåer.

Sveriges Olympiska Kommitté

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté, SOK, och den svenska OS-truppen. Vår högklassiga träningsanläggning Playitas Resort på Fuerteventura är officiell svensk olympisk camp.

Cykla på Fuerteventura

Fuerteventura är en oupptäckt pärla för cyklister, både på landsväg och med mountainbike. Det är begränsad trafik på de flesta vägarna och vägnätet är bland de bästa på Kanarieöarna. Från vår sportresort Playitas går många bra cykelvägar runt ön.

Gruppträning på Playitas

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Under vår mest populära träningsresa, Fitness & Funweek, kan du välja bland 130 klasser! Givetvis finns det ett brett gruppträningsprogram på Playitas resten av året också.

Mil med magiska vyer

På Playitas väntar mil efter mil med magiska vyer, antingen från cykelsadeln eller med snörade löpskor i ditt eget tempo.