1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Egen pool. Avskildhet. Rymligt.
-
Skulle uppskatta om det fanns 2-3 diskmaskins tabletter. Frågade i receptionen men de sa de inte hade det. Otrevligt med illaluktande disk en hel vecka från kvällsmaten kvällen vi anlände.. I affären fanns endast storpack mask diskmedel.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


10 av 10

Göran,
Ekolsund

+
Bådde i villa. Helt underbart.
-
För mig behövs inga förbättringar.

Bekräftad gäst: 2019-06-25


8 av 10

Katarina,
Uhlin

+
Stort utbud. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-18


10 av 10

Maj,
Hellebæk, DK

+
MADEN
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Christer,
Hudiksvall

+
Stor Villa med egen pol.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-29


10 av 10

Jenny,
Västerås

+
Känslan att det var a home away from home
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Börje,
Vällingby

+
Bra mat och hälsosam mat. Trevlig personal, en trevlig servitris kan förhöja stämning vid bordet.- Hotellet kompenserade oss för vårt att komma in i rummet.
-
Bättre kontroll på vid utlämnade av kortnycklar. Efter en lång resdag vill gästen komma in på rummet snarast-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


10 av 10

Magnus,
Växjö

+
Mångfalden av utbud i allt från mat till aktiviteter. Gemytlig stämning. Rent, snyggt och välskött.
-
Vi har rest en hel del och nästan aldrig till samma plats, men hit kommer vi att återvända. Hade hört mycket positivt om anläggningen från vänner som har varit gäster och aktiva ledare. Vi är allmänmotionärer och håller på med det mesta. Vi var fem vuxna och fyra spelar padel med lite olika intervall. Detta var något som vi saknade på området. Padel har växt enormt i Växjö precis som överallt. Alla kan spela tillsammans, gammal som ung och oavsett nivå. Tror att det skull öka attraktivitetrn med några banor.

Bekräftad gäst: 2019-03-25


10 av 10

Georg,
Beddingestrand

+
Vi bodde i villa som överträffade våra förväntningar
-
2 solbäddar kunde varit av bättre kvalitet, dvs samma som de två andra.

Bekräftad gäst: 2019-03-25


10 av 10

Margareta ,
Monte Estoril, Portugal

+
Generösa utrymmen med härlig uteplats och pool
-
Bokningssystemet för träningspass var oförsvarligt gammaldags. Att man måste gå till sportcenter och fysiskt boka. Inför snarast ett digitaliserat system där man kan klicka och betala via en hemsida!

Bekräftad gäst: 2019-03-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

197 omdömen
Utmärkt
 
81
Väldigt bra
 
87
Bra
 
19
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-12-26

Inlägg av Ingemar51 Fuerteventura, Spanien

Supernöjda för tredje gången

Bodde på Las Playitas för tredje gången. Alldeles utmärkt villa och bra service. Jag hade ett problem med att det kom upprepade knastrande ljud från garderoben nattetid. Jag rapporterade det tre gånger till Apollos personal. Både Apollo och ägarna tog det mycket seriöst och kom och sprayade garderoben två gånger. Ljudet försvann inte men jag började använda hörselskydd. Fortfarande ett mysterium vad det var men jag är ändå mycket nöjd med den service jag fick. Maten i buffén är dock urusel så den vill jag inte rekommendera. Gillar att promenera i bergen, trippen till Gran Tarajal är alldeles lagom. Golfbanan är mycket intressant, men gräset är inte bättre än att lägesföbättring behövs på nästan varje hål. Ett kanonställe för den som gillar att hålla sig i form.

 
2018-09-26

Inlägg av KaysaS

Mycket trevliga hus med gott om plats och en fantastisk terass md egen pool.

Underbart boende med tillgång till alla träningsmöjligheter. Bra frukost och middag. Det blir även en massa "gratismotion" att gå till dessa måltider då vi bodde längst bort vilket gjorde att det var helt ostört. Städning sker varannan dag vilket är helt ok. Det borde dock finnas maskindiskmedel då städningen inte innefattade diskning, vilket är märkligt kan jag tycka. Vi kommer att komma tillbaka<3

 
2018-09-16

Inlägg av Unn75 Frederiksberg, Danmark

Sportig familjevecka

Uppskattad vecka för hela familjen (8, 13 och vuxna) där vi främst använde den olympiska poolen där vi tog lektioner varje dag hela veckan. Vi var också på spridda pass som spinning, fotboll och coreträning. Sund matval på restaurangerna. Enkelt men fräscht generellt, bemärkte att utrustning (spinning sko tex) var i riktigt fint skick. Området runt om ganska trist men finns lite fina stigar i bergen runtomkring som var lagom utmanande. Vi bodde i en poolvilla strax utanför det stora resort, det trivdes vi med - så fick vi lite stillhet när vi inte var aktiva. Om vi kommer tillbaks så tror jag vi droppar all-inclusive och äter mer i villan eller på valfria restauranger. Främst för mängden av människor.

 
2017-10-17

Inlägg av BrorB59 Lübeck, Tyskland

Sol och träning

För andra året i rad tillbringar vi en vecka i Playitas Villas. Damerna hann med 21 olika träningspass, alla ingick i boendet. Herrarna valde att för 1500 sek spela obegränsat med golf på knixig och varierande golfbana. Kuperat så golfbil är nästan ett måste. Boendet är helt perfekt med egen pool. Det enda dåliga var bristen på köksredskap eftersom man gärna vill fixa till lite egna måltider.

 
2017-10-01

Inlägg av MetaS45

perfekt semester för kombo träning/semester

En perfekt semester om man vill kombinera träning med avslappnande semester. Det finns väldigt många träningsformer att välja bland. Allt från simning, cykling till gemensamma klasser med högt tempo. Mysigt att starta dagen med solhälsning och sedan en underbar frukost där det fanns mängder av färska frukter, nygjorda smothisar och mycket, mycket mer! Sedan fanns det barer och vanliga restauranger att välja på till kvällen.