Kundomdömen om Playitas Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 124 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Erik,
Torslanda

+
villan med pool
-
matutbud

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

Christian ,
Nässjö

+
Utbudet av träningsmöjligheter Instruktörernas engagemang Matens kvalité Villan vi bodde i
-
Alldeles för många fordon som hade på tok för hög hastighet igenom villa området. Jag uppskattar att ett par bilar körde mellan 80-100 km/tim på den sträckan. Det är inte ok!! Jag tycker även att bufférestaurangens uteservering skall vara rökfri! Speciellt på en anläggning som profilerar sig som träning- och hälsomedveten.

Bekräftad gäst: 2019-10-01


10 av 10

Per-Åke,
Lomma

+
Avskilt, tyst, egen pool, superskön mjuk säng
-
Att ha möjlighet att digitalt boka dag och tid för städning/avboka städning

Bekräftad gäst: 2019-10-01


9 av 10

Ingegerd,
Mora

+
Lungt och enskilt
-
Polen alldeles för varm och för dålig AC på sovrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-24


10 av 10

Pia,
Göteborg

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Katarina,
Stockholm

+
Egen pool. Avskildhet. Rymligt.
-
Skulle uppskatta om det fanns 2-3 diskmaskins tabletter. Frågade i receptionen men de sa de inte hade det. Otrevligt med illaluktande disk en hel vecka från kvällsmaten kvällen vi anlände.. I affären fanns endast storpack mask diskmedel.

Bekräftad gäst: 2019-07-02


10 av 10

Göran,
Ekolsund

+
Bådde i villa. Helt underbart.
-
För mig behövs inga förbättringar.

Bekräftad gäst: 2019-06-25


8 av 10

Katarina,
Uhlin

+
Stort utbud. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-18


10 av 10

Maj,
Hellebæk, DK

+
MADEN
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


10 av 10

Christer,
Hudiksvall

+
Stor Villa med egen pol.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

203 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
87
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-11-05

Inlägg av L8252RYjessicam Lund, Sverige

Överträffade förväntningar

Vi hade en mycket bra vecka på Playitas. Det var första gången för oss men inte sista. Villan var jättefin. Mycket generösa ytor och välplanerad. Massor att välja på när det gäller träning. Välskött område. God mat på buffén (ovanligt) både frukost och middag.

 
2019-10-30

Inlägg av CattisL9

Underbart!

Vi blev fantastiskt glada och nöjda! Överaskade med att bli uppgraderade till en villa! Vi har varit på Playitas snart 10 gånger och bara älskar konceptet! Träning och ladda våra batterier!🌞🌞🌞🌞🌞 Återkommer nästa höst igen 100%!đŸ˜đŸƒâ€â™€ïž

 
2019-09-05

Inlägg av Cornelia W

kul men blivit sämre

Jag har varit där två gånger under min livstid. Första gången var det het underbart och jättevarmt, det kan ha varit för att det kom vindar från Sahara. Men andra gången upplever jag att stället blivit lite allmänt ofräschare. Poolen hade flagnat upp osv. Men det kan ju ha renoverats vid det här laget. Buffématen SÖG. Rekommenderar att köpa mat själv. Mmm.

 
2018-12-26

Inlägg av Ingemar51 Fuerteventura, Spanien

Supernöjda för tredje gången

Bodde på Las Playitas för tredje gången. Alldeles utmärkt villa och bra service. Jag hade ett problem med att det kom upprepade knastrande ljud från garderoben nattetid. Jag rapporterade det tre gånger till Apollos personal. Både Apollo och ägarna tog det mycket seriöst och kom och sprayade garderoben två gånger. Ljudet försvann inte men jag började använda hörselskydd. Fortfarande ett mysterium vad det var men jag är ändå mycket nöjd med den service jag fick. Maten i buffén är dock urusel så den vill jag inte rekommendera. Gillar att promenera i bergen, trippen till Gran Tarajal är alldeles lagom. Golfbanan är mycket intressant, men gräset är inte bättre än att lägesföbättring behövs på nästan varje hål. Ett kanonställe för den som gillar att hålla sig i form.

 
2018-09-26

Inlägg av KaysaS

Mycket trevliga hus med gott om plats och en fantastisk terass md egen pool.

Underbart boende med tillgång till alla träningsmöjligheter. Bra frukost och middag. Det blir även en massa "gratismotion" att gå till dessa måltider då vi bodde längst bort vilket gjorde att det var helt ostört. Städning sker varannan dag vilket är helt ok. Det borde dock finnas maskindiskmedel då städningen inte innefattade diskning, vilket är märkligt kan jag tycka. Vi kommer att komma tillbaka<3