Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 2960 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Allt ligger nära
-

Bekräftad gäst: 2022-01-17


7 av 10

+
Att allt ligger så centrerat. Träningsutbudet och tillgängligheteten.
-
Det behöver upprustning och renovering men det är redan på gång. Slitet.

Bekräftad gäst: 2022-01-17


9 av 10

+
Bra personal , trevlig , servis inriktad .
-
Att man besikta rummet innan gäster kommer in , vi fick anmäla El kontakter som var trasiga ,det var stopp i duschavlopp, TvN fjärrkontroll funkade ej , batterier var gamla ,, vi fick använda våran egna så länge vi bodde där.

Bekräftad gäst: 2022-01-17


7 av 10

+
Frukosten och det fina poolområdet!
-
Renovera lägenheterna och byt ut möblerna och inredningen. Det är slitet- typ en 2-stjärnig standard. Servera middags buffé även i matsalen via Aparthotellet: speciellt nu i pandemi tider! Alldeles för mycket folk på kvälls buffén!

Bekräftad gäst: 2022-01-17


8 av 10

+
Träningsutbudet och maten!
-
När man har en träningsfri dag och/eller vädret är ”kass” alternativa sysselsättningar som kafé, shuffle boards, piltavlor, boule etc. kunde vara kul.

Bekräftad gäst: 2022-01-17


10 av 10

+
Städningen, träning och trevlig Apollopersonal, träningscenterpersonal och hotellpersonal.
-
Tyckte allt var över förväntan.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


10 av 10

+
All tillgänglig sport och träning
-
Renovering av lägenheterna

Bekräftad gäst: 2022-01-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-14


10 av 10

+
Det stora träningsutbudet
-
Glutenfria alternativ vid frukosten samt märkning av allergener på frukostbuffen

Bekräftad gäst: 2022-01-14


7 av 10

+
-
Tycker det är löjligt att man ska behöva betala för vissa träningsutrymmen som wodbox, där sakerna är i sämre skick än på gymmet men där man som kanske tränar mer funktionell träning hellre skulle befinna sig. 5 euro per timma när gymmet är gratis är patetiskt. För egen träning dessutom.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2021-11-16

av LouiseBhbg Sverige

Mycket bra!

Playitas är verkligen det perfekta resmålet om man vill må bra. Det är ingen plats att åka till om man inte vill träna och leva hälsosamt. För de som behöver komma igång med träningen eller för riktiga atleter är det paradiset. Jättekul och bra instruktörer. Lagom varmt året om. Det finns allt från yoga till stenhårda träningspass. Har varit på Playitas på Fuerte Ventura och även Sivota i Grekland, båda väldigt bra.

 
2019-12-28

av Helena N Bromma, Sverige

Valley of Well being - underbart

Vi har nu redan 2 ggr besökt Playitas med tonåriga barn och vi kommer alltid tillbaka som nya individer - efter mycket sport, fräsch miljö, nyttig mat och mycket kul. Vi rekommenderar även att hyra bil via hotellet och se litet mer av Fuerte Vendura. Vi har även tagit surflektioner och hyrt sup via Wellenkind - butik finns på stranden i Playitas, mycket kul. För att vågsurf skall bli bra krävs lektioner i minst 3 dagar, ändå är prova-på en dag värt det och ett oförglömligt äventyr. Vi hyrde även mountainbikes denna gång och cyklade till den gamla fyren - ett mycket uppskattat äventyr, dock ett helt gympapass i sig. Denna gång har vi varit här över jul - mycket bra, med härlig gala middag 25/12 och fina kvällar vid utebaren. Förra gången var vi här i juli - även det mycket lyckat. Alla årstider funkar här - vintertid är klimatet som en svensk sommar, sommartid litet varmare - dock aldrig för varmt pga konstant vind och fräscht Atlanthav.

 
2019-12-08

av MaryamRG Stockholm, Sverige

Väldigt bra organiserade tränings programmer.

Servicen var utmärkt rums läget var utmärkt med stor balkong. Gillade mest lägen och minst när jag fick syn på en kackerlacka. Maten var fantastisk gott med färska frukter och grönsaker och mycket hälsosamt och mycket varierande med jätte goda efterrätter och färska och nypressade fruktsafter. Jätte lätt och rora sig i området. Mycket trevliga personaler .

 
2019-04-14

av 477franke Enkoping, Sverige

Träning i topklass

Allting är så bra. Maten är god, vällagad och varierande. Träningsmöjligheterna är stora och coacherna duktiga och inspirerande. Det finns något för alla oavsett om du tränar eller inte. Första gången men inte sista. Syns igen!

 
2021-10-04

av Tracy M Tinajo, Spanien

If you are looking for an excellent sports resort in the sun go to Club La Santa in Lanzarote

arrived early, told couldn't get into room until 2pm. Went back at 2, told another 30 minutes, eventually got into room at 4pm! The resort is cashless, so you either have to pay by room card or credit card. Nothing is free, the pool is 3.50 per hour, you are charged for classes and bike hire. Room didn't have a hair dryer or kept. Reception staff were unhelpful and provided as little information as possible. Covid protocols were not followed or even reinforced by staff. The food in the restaurant was cold. Bike hire was extortionate. The cleaners were excellent, they were happy, very efficient and kept the rooms beautifully clean. Just for clarification, Club La Santa facilities are all included in the price, bike hire free, classes free, use of pool free, bike tours with group leader free, SUP free, kayaking free and most importantly food is hot.