1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lillemor,
Bålsta

+
Bra standard på lägenheten.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Karoline,
Eskilstuna

+
Det mesta var fab
-

Bekräftad gäst: 2019-06-11


6 av 10

Jonas,
Uppsala

+
Nära till träning
-
Bra om restaurangen och poolen var öppen. När vi var där dessa stängda. Skulle varit snällt om hotellet ställde en flaska vatten på rummet vid ankomst. Nu var allting stängt när vi anlände och fick gå och lägga sig törstig.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


8 av 10

,

+
Stora lägenheter och som alltid bra service. Däremot kan man undra om det verkligen var så mycket folk att man behövde placeras längst bort från anläggningen. Kändes som att det var väldigt lite med gäster just denna vecka.
-
Tallrikarna var ofta smutsiga, likaså glasen. Ställ inte fram porslin/glas med massa fett- och matrester. Ger ett ofräscht intryck. Gällande maten hade jag och mitt sällskap delade meningar. De tyckte den var smaklös medan jag uppskattar det delvis pga allergiintolerans så maten kan ätas av fler personer trots diverse allergier, delvis pga jag föredrar "ren" mat utan massa krusiduller. Jag vill att fisken ska smaka fisk, osv. Maten kunde dock vara alldeles för överstekt och torr.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


9 av 10

Sven,
Stockholm

+
Rymliga rum med många bekvämligheter
-
Jobbigt att behöva logga in på nytt när man skulle gå in på internet.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


7 av 10

Anders,
Kalmar

+
Den öppna, inbjudande planlösningen med träningen i mitten.
-
De behöver byta dansledare, de kunde inte hålla jämna åttor eller börja på rätt fot. Pass-utbudet är generellt mindre än för några år sedan. Hellre fler betal-pass än ett minskat utbud.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


8 av 10

Christian,
Hässleholm

+
Trevliga rum, stort gym, god mat
-
Sängarna och kuddarna var en katastrof, inför all inclusive ist för helpension så att all dryck mm ingår! Dåligt planerat att renovera både matsal och poolen samtidigt under hela vår vistelse så vi kunde bara bada 1 dag på hela veckan!! Enstaka i personalen ii hotellmatsalen var sura medans dom flesta var superba!

Bekräftad gäst: 2019-06-11


9 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Utsikten.
-
Bättre städning. Både frekvensen samt kvalitén.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Ann,
Östhammar

+
All sport som bedrivs. Mycket trevlig och bemötande personal.
-
Ha fler aktiviteter på svenska för ungdomar. Mer fiberrik frukost i picnicpåsen på vägen hem och kanske en yoghurt.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


7 av 10

Jose,
Växjö

+
personalen och maten
-
renovera lägenheterna allt är mycket gammalt och används och bättre luftkonditionering mycket bullriga.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

478 omdömen
Utmärkt
 
203
Väldigt bra
 
214
Bra
 
40
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Trevlig hotel även för oss som inte är så sportintresserade

Vi bodde där en vecka under lågsäsong i maj. Ettrumslägenhet/studio var rymlig och hade en stor balkong . Sängarna bekväma men lite krangliga, sänglinnet var bra kvalitet. Det finns ganska bra med husgeråd för självhushållning, vi saknade endast en stekspade och brödrost. Badrummet var stor, det finns både badkar och duschkabin. Städningen var mycket bra. I området finns det en supermarket, tyvärr är prisnivån ganska hög men det är ändå bekvämt att kunna köpa vatten och färskt bröd utan att behöva gå till närmaste byn varje gång för att handla. I apparthotel finns det restaurang som serverar både frukost- (17 euro) och middagsbuffe (21,50 euro). I området finns det även några andra restauranger. Det finns ett stort sportutbud för dom som är intresserade, en del gratis en del får du betala. Vi deltog i vattengympa i det stora poolen dagligen.

 
2019-05-07

Inlägg av Anna R

Något för alla

Detta var första gången för vår familj. En mycket bra upplevelse. Roliga saker att göra för alla när man är en familj som gillar att träna allt från styrketräning till innebandy. Fanns också tid till återhämtning vid poolen.

 
2019-05-03

Inlägg av X2165TRsandraw Stockholm, Sverige

Mysigt och roliga aktiviteter

Vi va endast här för att vi tog ospecificerat med sista minuten på Apollo och hamnade här. Men det är vi superglada för eftersom det va bra rum och härlig stor pool där vi hängde hela veckan. Vi va t om med på nåt pass vattengympa. Däremot kunde områdets supermarket vara lite bättre påser mesta. Då det är en bit att ta sig för ett större. Det ligger en aning isolerat från andra byar. Kan starkt rekommendera aparthotellets egen middagsbuffe som är både nyttig och god med mycket att välja mellan.

 
2019-04-26

Inlägg av 8004hannae

Den bästa träningsresan

Enkel men trevlig lägenhet, med det mesta man kan behöva. Här finns alla möjligheter till träning med ett brett utbud av olika träningsformer med fantastiskt inspirerande instruktörer. Maten är god men inte så varierande, lite smaklöst. Trevlig personal i restaurangen och i barerna, städerskan som hade hand om vår lägenhet var mindre trevlig, det var mycket suck och stön när hon städade vår lägenhet. Det är ett lugnt hotell, så är man ute efter underhållning kvällstid så skulle jag inte välja detta hotell, men jag och min vän var här för träningen, så det passade oss perfekt.

 
2019-04-18

Inlägg av annapH5659PI Taby, Sverige

Träning och aktiviteter för alla

Besöker Playitas för andra gången under påsken. Vädret är toppen, soligt och lagom med värme och vind. Här finns träning för alla: vuxna, barn, atleter, motionärer, elit och livsnjutare. Det finns offroadvägar för löpning och vandring i bergen, ”röda vägen” för cykling och löpning, möjlighet till simning i öppet vatten eller i den olympiska poolen som kan bokas. Många träningspass som ingår, vissa kan bokas mot en kostnad. Mini-triathlontävling för barnen och aquathlon för vuxna bland annat. På spa kan man få bra behandlingar, exempelvis sportmassage. Maten är helt ok, bäst är frukosten. Rummen är fräscha och städningen bra. Inte så mycket till nattliv, klientelet är här främst för träningen. Vi kommer tillbaka igen!