Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 8203 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Madelene,
Edsbro

+
Varierande träningspass samt mycket bra frukost.
-
Dåliga restauranger kvällstid. Inget för oss som är vegetarianer.Känns som en skolmatsal på kvällsbuffen.Dålig mat i dom 2 restaurangerna på området.tråkigt att äta vegetariskt pizza hela veckan så det är tur att man kan åka till Gran Tarajal och äta middag.

Bekräftad gäst: 2019-12-12


9 av 10

Britt Yvonne,
Stockholm

+
Kul med allt att göra
-
Danskt rågbröd eller motsvarande. Chiafrön till frukost. Grönmögelost till päron på kvällen hellre än till frukost/lunch. För att vara sporthotell bör de tänka på sockret, speciellt vad de erbjuder barn på barnbuffen

Bekräftad gäst: 2019-12-12


10 av 10

Anthony Lennart,
Stockholm

+
Tyst och lugnt på kvällarna.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-12


5 av 10

Kerstin,
Västerås

+
Närheten
-
Renovering av fuktskador och en allmän uppfräschning av rummen

Bekräftad gäst: 2019-12-12


7 av 10

Johan Ossian,
Kalmar

+
Den olympiska simbassängen
-
Öppettider. Allting stängt mitt på dagen, varför? Är inte direkt 40 grader varmt så finns ingen anledning till att stänga. Gymmet borde mer eller mindre kunnat vara öppet dygnet runt samt vara av fräschare sort. Ganska gamla maskiner och inte alls vad man förväntar sig av ett gym 2019. Man fick anpassa sin träning till efter öppettider på restauranger för att försöka optimera vilket borde vara tvärtom att det är så pass bra utbud att man kan sätta träningen i fokus. Maten var tyvärr inte något vidare roligt, här måste tiden stått stilla och det som serverades nu är av exakt samma utbud som när hotellet öppnade. Ta gärna studiebesök av moderna svenska hotell och se hur deras frukostutbud ser ut. Äggröran saknade all form av krämighet, baconet var stenhårt och det var inte något större utbud av grönsaker så frukosten behöver verkligen moderniseras. Pizza, pasta och "burgare" var i princip det som gällde och klassen på denna mat skulle jag inte ens ge betyg, det var inte bra på något sätt. Här behöver Playitas verkligen göra en uppdatering till modern mat och följa världens trender istället för att leva kvar i ett 90-tals koncept. Vi hade en toppenvecka på Playitas och det var bra pris på resan så för vad vi gav så är vi riktigt nöjda. Men för er skull och självbeaktning av att säga att man är Europas största sporthotell med fantastisk utbud så behöver ni verkligen uppdatera er till dagens mått.

Bekräftad gäst: 2019-12-12


7 av 10

Eva Barbro Elisabeth,
Ryd

+
Träningsmöjligheter. Trevlig städpersonal.
-
Lgh vi bodde hade en toadörr som var vattenskadad o var supertrött. Damen i SPA var inte servicemind.

Bekräftad gäst: 2019-12-12


9 av 10

Anette,
Lidköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-09


7 av 10

Agneta,
Farsta

+
Träningsmöjligheterna
-
Middagsbuffén var rörig och svårt att veta vad som var tänkt att höra ihop

Bekräftad gäst: 2019-12-09


6 av 10

Caroline,
Svärtinge

+
Träning
-
Step brädor

Bekräftad gäst: 2019-12-09


8 av 10

Monica,
Norrtälje

+
Träningwn
-
Skyltar för att hitta rätt. Tydligare schema. Man visste inte hur långa passen var

Bekräftad gäst: 2019-12-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

521 omdömen
Utmärkt
 
233
Väldigt bra
 
225
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-12-09

Inlägg av Josef M

Ett toppenställe som tyvärr blivit sämre

Playitas på Fuerteventura är en sportanläggning som saknar motstycke. Fantastiskt strandläge, perfekt klimat för träning året om och en mycket välskött anläggning. Tyvärr har den blivit klart sämre på senare år samtidigt som priset gått upp. Maten (halvpension) är mycket riklig men numera lite tråkig och slabbig, Antalet gruppträningspass har minskat kraftigt och varje pass kostar 4€ - inte så prisvärt

 
2019-11-17

Inlägg av charlottaf20

Mycket välfungerande anläggning

För andra gången här, förra gången 2016. Playitas är verkligen ett mycket välfungerande träningsmaskineri. Därtill trevlig personal vart man än vänder sig; servitörer, poolnissar, städare, butiksfolk, reception osv. Vi hade inga småbarn med oss, men vad vi kunde se verkade de många barnfamiljerna också komma väl tillrätta med faciliteterna. Maten - halvpension - utmärkt. Inte gourmet, såklart, men god variation och alltid fräscht.

 
2019-11-10

Inlägg av ernaalkic

Mångsidig semester, nått till alla

Detta var fjärde året i rad vi var på Playitas resort på Fuerteventura, utan att det blir tråkigt eller känns som en upprepning. Varit där under olika månader sep-nov och alltid varit lika nöjd. Mat och logi håller samma höga nivån, frukost och middagsbuffe håller lika hög nivå varje gång och täcker allas behov och smaker. Blev impneradn av deras miljöarbete med egen trädgård, gemensam plantering, återanvändbara plastmuggar osv. Träningsvariation och utbud för allas smaker, vacker natur, super trevlig personal oavsett vad man behöver hjälp med, inspirerande instruktörer. Nära till en lite större by,Grand Tarajal med massor med mysiga restauranger. En självklar semester om 10månader för mig igen👍

 
2019-11-10

Inlägg av andersb669 Stockholm, Sverige

Superbra

Vi var där höstlovsveckan. Kanonbra träningsmöjligheter för allt ifrån simning via fotboll till en massa lärarleddapass, fin pool, bra boende (inget lyx men rent och fräscht) och bra och varierad buffé. Inget partyställe men det är nog inte därför man ska åka dit.

 
2019-11-04

Inlägg av Aurora566

Super bra

Super bra hotell fräscha rum och lokaler. Super bra träning, bra instruktörer. Trevliga personer som jobbar i receptionen. Bra mat och matsal. Fräscha poller. Super bra för barn familjer, finns poller och spelrum och nära till havet. Finns även barnklubb.