Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 2447 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-13


9 av 10

+
Träningsmöjligheterna, pool och solområderna, service vid buffén- alltid påfyllt och fräscht.
-
Jag hade betalat 1000kr extra för havsutsikt. Jo, jag såg havet men hade restaurangens Tak och brummande ventilation som närmsta utsikt. Hade förväntat mig bättre läge på rummet. Incheckningen kan effektiviseras. Vi som hade angettt passuppgifter via nätet fick stå i den längsta kön och fick vänta ca 30 min. Kändes då som ett medelmåttigt öststatshotell med bristande insikt i vad som var viktigt för kunden vid det tillfället.

Bekräftad gäst: 2020-02-13


7 av 10

+
Bredden av sporter och närheten till alla olika aktiviter! Riktigt bra cyklar att hyra. Nyttiga alternativ på buffén.
-
Generellt sett kvaliteten på olika träningspass, för ojämn kvalitet på instruktörer. Några helt oinspirerade. Dålig variation i smaker på maten. Väldigt mycket samma sak oavsett rätt.

Bekräftad gäst: 2020-02-13


10 av 10

+
Everything
-
The staff english skills.

Bekräftad gäst: 2020-02-13


10 av 10

+
Allt va verkligen skitbra
-
Nej jag tycker allt va perfekt bästa semestern

Bekräftad gäst: 2020-02-10


9 av 10

+
Läget,fräscht
-
Städning

Bekräftad gäst: 2020-02-10


6 av 10

+
Alla träningsmöjligheter samt närhet till hav och berg. Personalens bemötande och servicenivå är utmärkta. Frukosten var genomgående mycket god. Ordentligt med plats i lägenheten. Omgivningarna och trädgårdarna hålls i ett utmärkt och trevligt skick. Katterna ser välmående ut och störde inte alls i år.
-
Maten (lunch och middag) blir kanske lite enformig och i ärlighetens namn var köttet och kycklingen rejält segt och överlagat. Vi hade gärna sett att man kunde boka en viss lägenhet eller åtminstone block och plan, men det kan bara uttryckas ”som önskemål”. Kanske är det snart dags att börja fräscha upp rummen (lägenheterna)? Löpslingorna bör märkas ut mycket tydligare!

Bekräftad gäst: 2020-02-10


9 av 10

+
Maten läget rummet
-
Det stod i beskrivningen att det fanns uppvärmd pool men den va ganska kall

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
Allt, renlighet, service, närheten till allt, tillgången till träning, träningsutbudet.
-
Saknade frukostbrickor.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


5 av 10

+
Det är träningsmöjligheterna på anläggningen.
-
Rummen behöver en renovering nu. Det var tionde gången jag var på hotellet nu och det känns som det blir mer slitet för varje gång. Städarna gör så gott dem kan men när lister och skåp börjar svälla av allt vatten blir det svårt att hålla det snyggt. Det är också dax att bygga en till träningspool då det är svårt att simma i den olympiska poolen på grund av alla bokningar. Det fanns tider vid luncherna under veckan och det är kanske inte då man vill träna simning. Så länge det är vana simmare går det att samsas flera personer i en bana men så fort det är någon som inte är van är det svårt att få till träningen i bassängen då det blir trångt snabbt.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

543 omdömen
Utmärkt
 
249
Väldigt bra
 
230
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-02-05

Inlägg av yv0nne558 Göteborg, Sverige

Avkoppling

En vecka här med ett härligt stort rum egen uteplats inget att klaga på städningen helt ok sängen kuddarna riktigt sköna badrummet fräscht serveras mycket mat att välja på gott och smakfullt enda som jag kan tycka var litet fel då men jag älskar ju kaffe och det serveras inte vid middagen

 
2020-01-07

Inlägg av evawestingustafsson Nynashamn, Sverige

Fira jul med familjen

Fantastiskt ställe att umgås med familjen på! Alla kan få sina behov tillfredsställda. Det är tredje gången vi åker dit. Det är hög klass på träningen samt stor bredd. Klimatet är perfekt för träning.

 
2019-12-29

Inlägg av J6835JVtomk

Paradiset för en aktiv vintersemester

Playitas är hotellet som erbjuder det mesta för den som är ute efter en aktiv semester. Den badsugna har nära till en vidsträckt sandstrand, och skulle havet kännas kallt kan du välja mellan hotellpool och olympisk 50-meters pool. För löparen/vadraren finns en underbar bergsterräng runt husknuten, och skulle inte detta räcka för att stilla din träningshunger finns ett stort utbud av gruppträningspass med inspirerande instruktörer. Frukostbuffén är förstklassig och för den som vill söka sig utanför hotellet finns ett utbud av restauranger i den närbelägna fiskarbyn, Las Playitas. Ytterligare en bit bort ligger en liten genuin kanarisk stad, Gran Tarajal, med ett ännu större utbud av restauranger. Kort sagt, ett ställe som jag gärna kommer tillbaka till (är nu här för tredje gången).

 
2019-12-29

Inlägg av kristinah162

Rekommenderas varmt!

Är här för tredje gången, och vi är lika nöjda varje gång. Detta ställe passar lika bra för alla - allt från barnfamiljer till pensionärer, otränade till vältränade. Det finns gott om träningsmöjligheter, och alla typer av människor deltar i passen. Duktiga instruktörer, några dessutom väldigt underhållande personligheter. Goda möjligheter också till vandring (eller löpning om man så vill) i de närliggande bergen; mycket nära till en liten by med 4-5 restauranger och ett par små livsmedelsbutiker. Cirka en timmes promenad bort (eller 5-10 minuter med buss) finns också en genuin liten stad, Gran Tarajal, med flera restauranger, caféer och butiker. Rummen är helt okej fräscha och välutrustade; frukosten är fantastisk; all personal mycket trevlig och serviceinriktad.

 
2019-12-27

Inlägg av JohanF1036

Den Perfekta semestern!

Playitas är stället som levererar träning, sol o god samt nyttig mat. Jag o mina barn har varit där två gånger och det kommer att bli fler. Finns aktiviteter för alla oavsett ålder och fysisk form. Man blir lätt inspirerad till att testa nya saker och personalen på plats är trevliga och hjälpsamma. Det råder en avkopplad o skön stämning och har man tur kan få träffa riktiga elitidrottare och få njuta av deras träning. Ett toppenställe som jag helt klart rekommenderar för alla oavsett förutsättningar.