Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 2380 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Nina,
Valbo

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-16


8 av 10

Kristina,
Bromma

+
Utbudet av aktiviteter (om det nu räknas till hotellet).
-
Fungerande värme/kyla i lägenheterna beroende på årstid. Det var ca 17 grader i vår lägenhet (A2101). Vid förfrågan i receptionen meddelades att det inte gick att ändra och vi tilldelades extra täcken. Problemet var dock inte att sova; det gör man bra i kyla, utan att vistas i lägenheten. Inte roligt att komma ut ur duschen vid denna temp. Dessutom bullrig då den låg vid varuintaget. Bullrigt tidiga morgnar och en gång på natten, 73 decibel, kl 01.00- 01.15. inte acceptabelt. Saknar paddeltennis.

Bekräftad gäst: 2020-01-16


6 av 10

Annika Birgitta,
Kalmar

+
-
uppdatera lägenheterna

Bekräftad gäst: 2020-01-16


9 av 10

Bertil,
Åhus

+
Närhet till träning.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-16


7 av 10

Christer,
Uddevalla

+
Utbudet av aktiviteter.
-
Samordningen mellan de båda bufferestautangerna och receptionen kring specialkost. Missades och behövde påminnas om. Det borde räcka att anmäla specialkosten en gång på ett ställe och inte påminna på de olika ställena vid olika tillfällen.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


8 av 10

Mikael,
Farsta

+
Mycket aktiviteter på samma ställe
-
Dags att modernisera lägenheterna. Skaffa vuxenavdelning i restaurangen (alla reser inte med barn).

Bekräftad gäst: 2020-01-13


8 av 10

Kristina Merck,
Saltsjöbaden

+
Aktiviteterna
-

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

Irja,
Tynningö

+
Läget
-
Det är utmärkt som det är.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


8 av 10

Conny,
Bromma

+
Det är inte ett hotel det är ett aparment hotel, inte städning varje dag inte byte av handdukar varje dag, när det står hotel förutsätter jag att det ska vara den servicen
-

Bekräftad gäst: 2020-01-13


9 av 10

Jan,
Tyresö

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

537 omdömen
Utmärkt
 
245
Väldigt bra
 
228
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-01-07

Inlägg av evawestingustafsson Nynashamn, Sverige

Fira jul med familjen

Fantastiskt ställe att umgås med familjen på! Alla kan få sina behov tillfredsställda. Det är tredje gången vi åker dit. Det är hög klass på träningen samt stor bredd. Klimatet är perfekt för träning.

 
2019-12-29

Inlägg av J6835JVtomk

Paradiset för en aktiv vintersemester

Playitas är hotellet som erbjuder det mesta för den som är ute efter en aktiv semester. Den badsugna har nära till en vidsträckt sandstrand, och skulle havet kännas kallt kan du välja mellan hotellpool och olympisk 50-meters pool. För löparen/vadraren finns en underbar bergsterräng runt husknuten, och skulle inte detta räcka för att stilla din träningshunger finns ett stort utbud av gruppträningspass med inspirerande instruktörer. Frukostbuffén är förstklassig och för den som vill söka sig utanför hotellet finns ett utbud av restauranger i den närbelägna fiskarbyn, Las Playitas. Ytterligare en bit bort ligger en liten genuin kanarisk stad, Gran Tarajal, med ett ännu större utbud av restauranger. Kort sagt, ett ställe som jag gärna kommer tillbaka till (är nu här för tredje gången).

 
2019-12-29

Inlägg av kristinah162

Rekommenderas varmt!

Är här för tredje gången, och vi är lika nöjda varje gång. Detta ställe passar lika bra för alla - allt från barnfamiljer till pensionärer, otränade till vältränade. Det finns gott om träningsmöjligheter, och alla typer av människor deltar i passen. Duktiga instruktörer, några dessutom väldigt underhållande personligheter. Goda möjligheter också till vandring (eller löpning om man så vill) i de närliggande bergen; mycket nära till en liten by med 4-5 restauranger och ett par små livsmedelsbutiker. Cirka en timmes promenad bort (eller 5-10 minuter med buss) finns också en genuin liten stad, Gran Tarajal, med flera restauranger, caféer och butiker. Rummen är helt okej fräscha och välutrustade; frukosten är fantastisk; all personal mycket trevlig och serviceinriktad.

 
2019-12-27

Inlägg av JohanF1036

Den Perfekta semestern!

Playitas är stället som levererar träning, sol o god samt nyttig mat. Jag o mina barn har varit där två gånger och det kommer att bli fler. Finns aktiviteter för alla oavsett ålder och fysisk form. Man blir lätt inspirerad till att testa nya saker och personalen på plats är trevliga och hjälpsamma. Det råder en avkopplad o skön stämning och har man tur kan få träffa riktiga elitidrottare och få njuta av deras träning. Ett toppenställe som jag helt klart rekommenderar för alla oavsett förutsättningar.

 
2019-12-09

Inlägg av Josef M

Ett toppenställe som tyvärr blivit sämre

Playitas på Fuerteventura är en sportanläggning som saknar motstycke. Fantastiskt strandläge, perfekt klimat för träning året om och en mycket välskött anläggning. Tyvärr har den blivit klart sämre på senare år samtidigt som priset gått upp. Maten (halvpension) är mycket riklig men numera lite tråkig och slabbig, Antalet gruppträningspass har minskat kraftigt och varje pass kostar 4€ - inte så prisvärt