Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 2371 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Dario,
Valparaiso

+
LA TRANQUILIDAD
-
NADA EN GENERAL

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

Lena,
Norrtälje

+
Allt utbud i träning. Rent o fint på området.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Helene,
Stockholm

+
Allt förutom maten i bufférestaurangen
-
De vill ha en hälsoprofil på maten i bufférestaurangen, men överkomplicerar det. Jag har varit på Playitas fem ggr nu och maten är det enda på destinationen som jag inte är förtjust i.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Kennet,
Stockholm

+
Städningen, hon är helt otroligt duktig,, den höga standarden på lägenheten för ett lågt pris.
-
Sluta med minimarketen, erbjud transport till SPAR i grannbyn för 1 eller 2 euro tur och retur med minibil som är eldriven, jag tänker på lägenheterna. Mjnimarketen är ett jävla skämt.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

,

+
Träningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Jan,
Falsterbo

+
Varma pooler
-
Solskydd över barnpool och uteservering.Slitna och söndriga plattor.Långt att gå till lunchserveringen.Börja kvällsmaten tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

,

+
Område
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

Anna,

+
alltid rent och fräscht överallt. Bra variation av mat på bufféerna
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

,

+
Funktionellt, närheten till alla aktiviteter.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

,

+
faciliteterna, läget.
-
bättre service!!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

508 omdömen
Utmärkt
 
222
Väldigt bra
 
224
Bra
 
41
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-25

Inlägg av X3323DCpeterw Stockholm, Sverige

Helt underbart

Helt fantastiskt ställe för att träna, mysa, bada och sola. Maten e fantastisk stort utbud. Massor av olika tränings utbud. Stort fräscht gym, stors träning salar, massor av bra löpar och cykel vägar. Bad finns både pool och havet. Trevlig personal på alla ställen.

 
2019-06-05

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Trevlig hotel även för oss som inte är så sportintresserade

Vi bodde där en vecka under lågsäsong i maj. Ettrumslägenhet/studio var rymlig och hade en stor balkong . Sängarna bekväma men lite krangliga, sänglinnet var bra kvalitet. Det finns ganska bra med husgeråd för självhushållning, vi saknade endast en stekspade och brödrost. Badrummet var stor, det finns både badkar och duschkabin. Städningen var mycket bra. I området finns det en supermarket, tyvärr är prisnivån ganska hög men det är ändå bekvämt att kunna köpa vatten och färskt bröd utan att behöva gå till närmaste byn varje gång för att handla. I apparthotel finns det restaurang som serverar både frukost- (17 euro) och middagsbuffe (21,50 euro). I området finns det även några andra restauranger. Det finns ett stort sportutbud för dom som är intresserade, en del gratis en del får du betala. Vi deltog i vattengympa i det stora poolen dagligen.

 
2019-05-07

Inlägg av Anna R

Något för alla

Detta var första gången för vår familj. En mycket bra upplevelse. Roliga saker att göra för alla när man är en familj som gillar att träna allt från styrketräning till innebandy. Fanns också tid till återhämtning vid poolen.

 
2019-05-03

Inlägg av X2165TRsandraw Stockholm, Sverige

Mysigt och roliga aktiviteter

Vi va endast här för att vi tog ospecificerat med sista minuten på Apollo och hamnade här. Men det är vi superglada för eftersom det va bra rum och härlig stor pool där vi hängde hela veckan. Vi va t om med på nåt pass vattengympa. Däremot kunde områdets supermarket vara lite bättre påser mesta. Då det är en bit att ta sig för ett större. Det ligger en aning isolerat från andra byar. Kan starkt rekommendera aparthotellets egen middagsbuffe som är både nyttig och god med mycket att välja mellan.

 
2019-04-26

Inlägg av 8004hannae

Den bästa träningsresan

Enkel men trevlig lägenhet, med det mesta man kan behöva. Här finns alla möjligheter till träning med ett brett utbud av olika träningsformer med fantastiskt inspirerande instruktörer. Maten är god men inte så varierande, lite smaklöst. Trevlig personal i restaurangen och i barerna, städerskan som hade hand om vår lägenhet var mindre trevlig, det var mycket suck och stön när hon städade vår lägenhet. Det är ett lugnt hotell, så är man ute efter underhållning kvällstid så skulle jag inte välja detta hotell, men jag och min vän var här för träningen, så det passade oss perfekt.