1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

edelberto,
stockholm

+
sport möjligheter, fräsch, det fanns mycket att göra, strand nära, trevlig personal
-
skönt med att ha flera bowling banor då skulle jag ta med min bowling klubb på träningen och vila :)

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Stina ,
Stockholm

+
bra utrustning i aparthotel
-
fler tillfällen med lugn yoga och mindfulness

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Monica,
Stockholm

+
Läget! Skönt och vackert! Oftast goda och varierande maträtter. Trevliga rum.
-
Kaffe till middagen. Slamrig miljö, och stressad personal, mer personal. Bullervallar, tyg mm. Vatten bör ingå i måltiderna! Mer köksutrustning i lägenheten! Vi bryggde bara kaffe

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Barbro,
Stockholm

+
Vackert beläget. Välorganiserat. Imponerande anläggning.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

NIls,
Stockholm

+
Stort utbud av sportaktiviteter. Nära till allt.
-
Saknar padeltennis, squash och möjlighet att hyra rullskidor.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Maritza,
Stockholm

+
Bra träningsutbud
-
Bättre info

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

,

+
Det finns något för alla. Verkligen alla olika typer och åldrar. Behöver inte gå utanför området på hela veckan om man inte vill.
-
Något varmare pool även om det upplevdes varmare nu än vid tidigare besök.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

,

+
-
Bättre köksutrustning såsom brödrost frysfack och stekpanna som går att steka i m m.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


7 av 10

Mats,
Stockholm

+
Avskildheten och avsaknaden av trafikljud!
-
Bättre täckning på WIFI! Någorlunda täckning på rummet, men gick man ut för att gå till matsalen eller gymmet så ramlade man ur och fick logga in igen. Bäst täckning vid matsalen. Dålig kapacitet. I bland kunde man inte logga in!

Bekräftad gäst: 2019-01-17


10 av 10

,
Stockholm

+
Passade lika bra för vuxna som för barn.
-
Pannkakor varje dag till frukost. Min son är väldigt kräsen och det var en besvikelse varje dag det inte fanns pannkakor. Lördag & Söndag fanns varken pannkakor eller churros. Städningen på rummet var inte fantastisk. Vi fick svarta fötter av att gå på golvet och det verkade inte som att de dammsög. Det var ganska lyhört mellan rummen. Vi hörde ofta på nätterna ett barn som grät. Incheckningsprocessen borde kunna effektiviseras. Vi väntade nog i uppåt 1 timme. Inte så roligt med 3 små barn.

Bekräftad gäst: 2019-01-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

452 omdömen
Utmärkt
 
191
Väldigt bra
 
202
Bra
 
39
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-01-21

Inlägg av ebet1963 Huddinge, Sverige

Tillgång till mycket

En mycket stor anläggning där det mesta finns att tillgå. Ett stort urval på träningsaktiviteter. Gymmet bra, synd med siesta 13-15. Maten på hotellet var bra och personalen ansträngde sig för att hjälpa mig med att ordna extradessert och annat på grund av matallergi. Städning var sådär och endast vissa dagar. Vi är iallafall nöjda med helhetsintrycket och kan tänka oss återvända.

 
2019-01-16

Inlägg av PAMM67 Göteborg, Sverige

Bra hotell med träningsanläggning

Var här en vecka och bodde på Aparthotel. Rummet, en tvårumslägenhet var stor och rymlig med balkong mot havet. Rent, fräscht och kök med två plattors spis samt kylskåp. Träningsanläggningen har allt man behöver, många träningspass är gratis vissa kostar extra, allt mellan 2 - 4 euro. Simma i olympiska bassängen bokas då den är otroligt utnyttjad, kostar då 2 euro för en timme. Övrigt en fantastisk anläggning med allt inom räckhåll. Dock inte något för individer som vill ha party, det saknas mer eller mindre helt.

 
2018-12-04

Inlägg av Fannyoje

Semester för själen

Helt fantastiskt, här finns allt från chilla vid poolen till bergsvandring,yoga,stutsmatta fittnes,wod,cyckling,simning och all sorts tränining man kan tänka sig och mer. Man får bygga upp styrka och lära sig nya saker med professionella instruktörer och man kan göra alt efter sin egen förmåga, från morgon till kväll finns det saker att göra så man behöver inte vara uttråkad. Maten var bra och varierad något för alla, barn samt kräsna vuxna, frukosten var bäst något att längta till :). Lägenheterna är klasisk spansk stil rent o snyggt och har allt man behöver med gratis värde skåp och wifi, ett extra plus med utsikt mot havet om man vill luncha på rumet med fin utsikt. Bra pesonal och jag gillade att man kunde sätta upp kostnader på rummsnumret och betala med kort när man skulle resa hem för att slippa bära med sig plånboken om jag ville lucha eller gå till spa anlägningen m.m. har varit här nu två gånger och kommer obsolut åka fler för man mår fantastisk när man kommer hem och laddar redan för nåsta gång. p.s slutet på november och början på december är bäst tid att åka då det är bäst väder, lagom varmt för träning o sol hela veckan

 
2018-11-20

Inlägg av ibl59

Träningsresa

Bra boende, bra träningsmöjligheter, bra service, trevlig personal och god mat. Det finns också goda möjligheter till avkoppling. Det arrangeras även utflykter för shopping och till olika sevärdheter.

 
2018-11-01

Inlägg av Yazz678 Uppsala, Sverige

Bra träning - men lite för mycket extra kostnader som tillkommer på plats

Om man är träningsintresserat är det ett mycket bra ställe. Fuerteventura är ingen fantastiskt fin ö så man får inte ens dålig samvete att inte köra runt ön hela tiden.:) Anläggningen smälter in i omgivningen. Vi har varit nu 5 gånger på Playitas. Senaste åren har servicen och lokaler/träningsutrustning samt restauranger tappat lite i kvalitén men i år var det på uppgång igen. De satsar mycket på miljövänlighet vilket är bra! Mycket bra träningsprogram även för barn mellan 5 och 15, uppdelat på åldrarna. Det som var ett litet minus var att poolerna var mycket kalla, inte ens barnen (som verkar ha en annan temperatursinne än jag) kunde stannar i vatten mycket länge eftersom de frös snabbt. Finns ju både vind och sol där, så uppvärmingen borde inte vara ett problem. 2012 och 2013 var alla träningar inkluderat i prisen. Sedan 2014 tar de betalt för vissa träningspass (spinning, pump, mm). Det började på 2 € men nu ligger det på 4€. Detta tycker jag är en stor nackdel. Resan är ju inte gratis direkt och så tillkommer det en massa extrauppgifter. Till maten går dryckerna extra och om man inte har bokat halv- eller fullpension så är maten på restaurangerna inte billig heller (16€/vuxen, 8€/barn plus drycker). Rummen på apparthotellet är stora och bra. Villorna är mycket luxeriösare (med egen pool, tvättmaskin och torktumlare) men utan sjöutsikt och nära vägen samt långt att gå till restaurangen och sportanläggningen.