1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Pernilla,
Göteborg

+
Träningsutbudet
-
Bättre - mjukare-sängar Mer varierad mat på buffén Strandstolar

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Susanne,
Hallstavik

+
Fräscht, lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Kristina,
Stockholm

+
Möjligheten till träning, avslappnad stämning, fina lägenheter, bra sängar och sängkläder.
-
En app med möjlighet att boka och betala för pass, simbanor mm vore toppen och skulle underlätta hanteringen.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Dinka,
Stockholm

+
Maten och träning
-
Satsa på miljö/återvinningsarbetet.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Sara,
Stockholm

+
Stort och ngt för alla.
-
Nej,

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Niklas,
Stockholm

+
-
Att vatten kan ingå vid måltiderna.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Marita,
Gävle

+
All träning som in gick. att vi dessutom lyckades vara där under fitness and fun week. All personal på hotellet är jätte trevliga till och med katterna som bor på hotell området heja med ett glatt MJU när man kom och gick.
-
Gymmet kunde ha längre öppet tider, och inte ha stängt mitt på dagen.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


10 av 10

Sandra,
Lidköping

+
Träningsutbudet samtidigt som det är väldigt barnvänligt. Väldigt roligt för barnen att mino kom på besök varje morgon!
-
Gör det möjligt att välja våningsplan när man bokar. Öppna matsalen tidigare, både morgon och kväll. Hinner ej frukost innan sun salutation tex. Och efter är det svårt att hinna innan träningspass kl 9. Öppnar matsalen 7 vore detta möjligt. Även för oss som reser med små barn är det svårt att hålla dem vakna till 18:30. Mat 18 vore toppen!

Bekräftad gäst: 2019-03-11


10 av 10

Jessica,
STRÄNGNÄS

+
Sportfaciliteterna. Fina och välskötta områden på hotellet. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-
Vi tycker att man har börjat ta betalt för fler sportaktiviteter än tidigare. Varför inte se till att det ingår. I alla fall det mesta. Förstod inte heller riktigt logiken i vad man tar betalt för och inte. Första åren vi var där tror jag man tog en liten summa för de pass som det var begränsade platser till, som man var tvungen att boka in sig på, eller pass där man använde redskap. Kan väl kanske vara okej med en symbolisk summa. Men varför kostar i så fall Yoga klasserna 7,5 euro medans andra klasser bara 4 euro. och vissa klasser som man bokade in sig på kostade inget? t.ex. Power Training tog man inget betalt för, medans Fitness X Wod tog man 4 euro för? Lite samma typ av pass i samma lokal?

Bekräftad gäst: 2019-03-11


9 av 10

Helena,
Skurup

+
träningen och instruktörerna
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

460 omdömen
Utmärkt
 
195
Väldigt bra
 
205
Bra
 
40
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-02-05

Inlägg av 594cajv

Perfekt ställe för träningsvecka

Jag hade en suverän tränibgsvecka. Rummet var helt okej. Frukost och middag var bra för att vara buffe. Det jag tycker saknas är vanligt vatten och kaffe på middagen. Jag var på Playitas för att cykla och simma. Cyklingen var bra trots mycket vind. Backpass är till Betancuria ca 82 km från Playitas. Långpass till Corralejo ca 150 km. Simbassängen är fin och kunde bokas med kort varsel.

 
2019-01-21

Inlägg av ebet1963 Huddinge, Sverige

Tillgång till mycket

En mycket stor anläggning där det mesta finns att tillgå. Ett stort urval på träningsaktiviteter. Gymmet bra, synd med siesta 13-15. Maten på hotellet var bra och personalen ansträngde sig för att hjälpa mig med att ordna extradessert och annat på grund av matallergi. Städning var sådär och endast vissa dagar. Vi är iallafall nöjda med helhetsintrycket och kan tänka oss återvända.

 
2019-01-16

Inlägg av PAMM67 Göteborg, Sverige

Bra hotell med träningsanläggning

Var här en vecka och bodde på Aparthotel. Rummet, en tvårumslägenhet var stor och rymlig med balkong mot havet. Rent, fräscht och kök med två plattors spis samt kylskåp. Träningsanläggningen har allt man behöver, många träningspass är gratis vissa kostar extra, allt mellan 2 - 4 euro. Simma i olympiska bassängen bokas då den är otroligt utnyttjad, kostar då 2 euro för en timme. Övrigt en fantastisk anläggning med allt inom räckhåll. Dock inte något för individer som vill ha party, det saknas mer eller mindre helt.

 
2018-12-04

Inlägg av Fannyoje

Semester för själen

Helt fantastiskt, här finns allt från chilla vid poolen till bergsvandring,yoga,stutsmatta fittnes,wod,cyckling,simning och all sorts tränining man kan tänka sig och mer. Man får bygga upp styrka och lära sig nya saker med professionella instruktörer och man kan göra alt efter sin egen förmåga, från morgon till kväll finns det saker att göra så man behöver inte vara uttråkad. Maten var bra och varierad något för alla, barn samt kräsna vuxna, frukosten var bäst något att längta till :). Lägenheterna är klasisk spansk stil rent o snyggt och har allt man behöver med gratis värde skåp och wifi, ett extra plus med utsikt mot havet om man vill luncha på rumet med fin utsikt. Bra pesonal och jag gillade att man kunde sätta upp kostnader på rummsnumret och betala med kort när man skulle resa hem för att slippa bära med sig plånboken om jag ville lucha eller gå till spa anlägningen m.m. har varit här nu två gånger och kommer obsolut åka fler för man mår fantastisk när man kommer hem och laddar redan för nåsta gång. p.s slutet på november och början på december är bäst tid att åka då det är bäst väder, lagom varmt för träning o sol hela veckan

 
2018-11-20

Inlägg av ibl59

Träningsresa

Bra boende, bra träningsmöjligheter, bra service, trevlig personal och god mat. Det finns också goda möjligheter till avkoppling. Det arrangeras även utflykter för shopping och till olika sevärdheter.