Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 955 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Det mesta...
-
Bättre sängar(absolut),irriterande var att när man kom till restaurangen o det var typ 30-40 min inann stängning så var grejorna slut.. frågar man efter tex.frukt så visar personalen på klockan..typ det e bara 30 min kvar...jag ville ätta min frukost/middag under tiden det e öppet inte anpassa min dag att vara bland de första gäster..

Bekräftad gäst: 2021-02-28


9 av 10

+
Helhetskonceptet med träning, vila, sund mat i ett rikt utbud. Extra plus till personalen!
-
Pass :)

Bekräftad gäst: 2021-02-28


10 av 10

+
Allt
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-02-28


7 av 10

+
Vi gillar stämningen som är avslappnad och tillåtande vad gäller klädsel och barnens djärva tilltag. 😀 Härligt ställe att träna och slappna av.
-
Mycket som är trasigt, duschen, kylskåp och liknande. Kan behöva ses över.

Bekräftad gäst: 2021-02-28


8 av 10

+
Frukosten var bra samt träningspassen och träningsfaciliteterna.
-
Lunch och middag kan hålla en högre klass. Lägenhetsrummen skulle kunna få sig en uppfräschning. Digital bokning av pass i appen.

Bekräftad gäst: 2021-02-28


10 av 10

+
Läget och fantastisk tillgång på olika aktiviteter.
-

Bekräftad gäst: 2021-02-28


7 av 10

+
Aktiviteterna
-
Renovera, börjar bli slitet

Bekräftad gäst: 2021-02-22


7 av 10

+
-
Vi blev strandsatta på flygplatsen när vi kom då transferbussen åkte utan oss. Ingen vettig ursäkt eller kompensation för det heller. All mat var antingen överkokt eller så hade den stått ute alldeles för länge. Ingen variation på maten.

Bekräftad gäst: 2021-02-22


8 av 10

+
-
Lägenheteenas interiör är lite slitet. Har bott många gånger och det är ofta mågot som är trasigt. Men när man säger till så har vaktmästaten åtgärdat problemen direkt . Vore trevligt om deras kundkännedom kunde utökas så receptionspersonalen kan uppmärksamma återkommande gäster. Efter att ha bott årligen 2 veckor senaste 7 åren och 4 veckor i nov-dec 2020 får jag alltid frågan vid incheckning om jag varit där tidigare. Det känns opersonligt att de inte har koll på det. I övrigt är all personal supertrevliga och proffsiga. Imponerad av hur teamade och målmedvetna all personal är för att ge oss bästa service och upplevelse av anläggningen. Allt från trädgård och anläggning, städning, restauranger och instruktörer är toppen och det jobbas säkert mycket hårt på alla nivåer för att uppnå den nivån. 🙂💕

Bekräftad gäst: 2021-02-22


8 av 10

+
Läget
-
Bra om padelbanor byggs

Bekräftad gäst: 2021-02-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

573 omdömen
Utmärkt
 
271
Väldigt bra
 
235
Bra
 
42
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2021-02-26

Inlägg av MallanMange

Träningsresa

Toppen vegetarisk vällagad mat . Super service i restaurangen . Rent och fräscht . Duktiga instruktörer och bra träningspass . Bra städning på rummen . All personal så trevliga . Så nöjda med allt , kommer snart tillbaka .

 
2021-02-15

Inlägg av 570hanso

Mycket bra om man gillar aktivt liv blandat med lugn o ro

Kan bara sammanfatta att vi skulle bo 2 veckor slutet Jan början feb men kunde bara inte åka hem. Bokade på en ny vecka 3 och kunde stannat ännu längre. Vi blandat sol,bad, strand, vattengympa med 9 rundor golf på en alldeles utmärkt spännande och krävande 18 hål bana som innehåller allt. Utmärkt boende, rent o städat hela tiden. Jättefint poolområde och bara 75 m ner till km lång sandstrand. Vill man bryta av med lokal krog på kvällen så bara 1 km gå till lilla byn LAS Playas med 4 små bra lokala restauranger. Vi kommer till baka. Mycket trevlig personal från högsta chef till alla övriga som jobbar febrilt för att du ska trivas. Det finns säkert 30-40 olika sporter att utöva förutom golf som vi pysslade med.

 
2021-02-09

Inlägg av Maryam_Kpour Fuerteventura, Spanien

Wow är det enda ordet som passar in!

Första gången jag är här. Ett helt underbart ställe som får 10 av 10 poäng! Servicen är utmärkt alla är så trevliga och bemötande, maten är helt fantastisk, så mycket alternativ och så gott!! Vi skulle stanna en vecka men ändrade resan till 2. Kommer definitivt komma tillbaka fler gånger. Det viktigaste av allt, det är mycket mycket mer Corona säkert än vad det är hemma, speciellt vid maten då buffén serveras av personalen och man inte kan plocka själv. För mig som tränar är detta ett riktigt bra val! Men också passande för de som inte tränar och vill ha avkoppling. Flexibelt och passande för alla. Måste också nämna att Lasse är supertrevlig och bemötande som arbetar på playitas och får extra eloge!

 
2021-02-09

Inlägg av Inspiration745315

Underbar träningsvecka i solen

Jag är helt såld på detta stället och kommer försöka återkomma någon gång per år. Detta stället är perfekt om man vill ladda batterierna med bra träningsmöjligheter då dessa är oändliga. Även fina stränder om man vill sola och bada. Maten var otroligt bra med stor variation vare sig man gillar fisk, kött, vegetariskt. ALLA i personalen var supertrevliga och serviceminded. Rekommenderas starkt!!!

 
2021-02-08

Inlägg av stefansE4337WW Stockholm, Sverige

Träningsresa 2021

Åkte med min vän på en sista minuten. Magisk vecka med 3-4 pass om dagen. Gymmen är välutrustade och X fit träningen håller världsklass. Maten överträffade alla mina förväntningar. Och tränarna håll hög standard o Professionella. Otroligt väl skött med Corona och säkerhet. Hit vill jag igen varje år.