1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Yulle,
Stockholm

+
Träningsmöjligheterna och barnklubben. Ända anledningen till att vi åker dit är på grund av hotellets träningsutbud.
-
Personalen måste lära sig vad service innebär i ett yrke som dom har. Maten är fräsch men variation saknas och dåligt kryddat. Restaurangerna borde satsa på att få in riktiga kockar som vet hur mat lagas till det klientel som finns på hotellet. Städningen på rummet var under all kritik. Vi stannade i två veckor och dom bytte hälften av sängkläderna dagen innan vi åkte. Städningen i övrigt var dåligt och rummet kändes inte rent trotts daglig städning. Poolbaren vid lägenheterna behöver utöka utbudet ovh servicen, glass fylldes på en gång i veckan tex. Allt där var riktigt dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Boris,
Täby

+
Rent
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Anna,
Västerås

+
Rent och lugnt.
-
Tydliggör att det tex kostar att använda simbassängen. Det var ganska dyrt.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Ida,
Uppsala

+
Fantastisk havsutsikt
-
Hemska sängar.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Eleonor,
Enskede

+
Möjlighet till olika typer av träning
-
Bättre information om aktiviteterna.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


9 av 10

Sofie,
Stockholm

+
Läget och aktiviteterna
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

Kristina,
Solna

+
Återvändare, alltid bra
-
Strul med kort, min sons betalningar kom på annat rum. Extra jobb med tid i reception o betalningar. Läckande ventilation i rum, tog 4 vändor av fix för att få stopp på. Den snabba incheckningen med förregistering tog längre tid än andra kön, böt kö o kom fram snabbare.

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

My,
Stockholm

+
Storleken på rummen, sängarna, täcke/kuddarna, badrummen och garderob är toppen. När det gäller hotellet så är omgivningarna fina med grönska och utrymme. Poolområdet är fint med mycket möjlighet till skugga. Personalen är trevlig. Bra ledare, speciellt Andreas
-

Bekräftad gäst: 2019-07-09


9 av 10

Thorir,
Solna

+
Olika aktiviteter till alla åldrar
-
Allt för dyr läsk

Bekräftad gäst: 2019-07-09


8 av 10

Älla,
Kvidinge

+
det alltid finns lediga solsängar
-
Mer aktiviteter som ingår i rumms pris

Bekräftad gäst: 2019-07-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

486 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
217
Bra
 
41
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Trevlig hotel även för oss som inte är så sportintresserade

Vi bodde där en vecka under lågsäsong i maj. Ettrumslägenhet/studio var rymlig och hade en stor balkong . Sängarna bekväma men lite krangliga, sänglinnet var bra kvalitet. Det finns ganska bra med husgeråd för självhushållning, vi saknade endast en stekspade och brödrost. Badrummet var stor, det finns både badkar och duschkabin. Städningen var mycket bra. I området finns det en supermarket, tyvärr är prisnivån ganska hög men det är ändå bekvämt att kunna köpa vatten och färskt bröd utan att behöva gå till närmaste byn varje gång för att handla. I apparthotel finns det restaurang som serverar både frukost- (17 euro) och middagsbuffe (21,50 euro). I området finns det även några andra restauranger. Det finns ett stort sportutbud för dom som är intresserade, en del gratis en del får du betala. Vi deltog i vattengympa i det stora poolen dagligen.

 
2019-05-07

Inlägg av Anna R

Något för alla

Detta var första gången för vår familj. En mycket bra upplevelse. Roliga saker att göra för alla när man är en familj som gillar att träna allt från styrketräning till innebandy. Fanns också tid till återhämtning vid poolen.

 
2019-05-03

Inlägg av X2165TRsandraw Stockholm, Sverige

Mysigt och roliga aktiviteter

Vi va endast här för att vi tog ospecificerat med sista minuten på Apollo och hamnade här. Men det är vi superglada för eftersom det va bra rum och härlig stor pool där vi hängde hela veckan. Vi va t om med på nåt pass vattengympa. Däremot kunde områdets supermarket vara lite bättre påser mesta. Då det är en bit att ta sig för ett större. Det ligger en aning isolerat från andra byar. Kan starkt rekommendera aparthotellets egen middagsbuffe som är både nyttig och god med mycket att välja mellan.

 
2019-04-26

Inlägg av 8004hannae

Den bästa träningsresan

Enkel men trevlig lägenhet, med det mesta man kan behöva. Här finns alla möjligheter till träning med ett brett utbud av olika träningsformer med fantastiskt inspirerande instruktörer. Maten är god men inte så varierande, lite smaklöst. Trevlig personal i restaurangen och i barerna, städerskan som hade hand om vår lägenhet var mindre trevlig, det var mycket suck och stön när hon städade vår lägenhet. Det är ett lugnt hotell, så är man ute efter underhållning kvällstid så skulle jag inte välja detta hotell, men jag och min vän var här för träningen, så det passade oss perfekt.

 
2019-04-18

Inlägg av annapH5659PI Taby, Sverige

Träning och aktiviteter för alla

Besöker Playitas för andra gången under påsken. Vädret är toppen, soligt och lagom med värme och vind. Här finns träning för alla: vuxna, barn, atleter, motionärer, elit och livsnjutare. Det finns offroadvägar för löpning och vandring i bergen, ”röda vägen” för cykling och löpning, möjlighet till simning i öppet vatten eller i den olympiska poolen som kan bokas. Många träningspass som ingår, vissa kan bokas mot en kostnad. Mini-triathlontävling för barnen och aquathlon för vuxna bland annat. På spa kan man få bra behandlingar, exempelvis sportmassage. Maten är helt ok, bäst är frukosten. Rummen är fräscha och städningen bra. Inte så mycket till nattliv, klientelet är här främst för träningen. Vi kommer tillbaka igen!