Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 8170 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Pär,
Vallentuna

+
Mycket trevlig personal. God mat på på både frukost och middagsbuffen
-
Inte koka grönsaker så länge. Bör serveras kaffe till buffen. Gymmet bör vara öppet hela dagen

Bekräftad gäst: 2019-12-05


8 av 10

Ingvar,
Lund

+
skön stämning och trivs Apart m rum o kök
-
Sängar, kuddar o mat har blivit bättre senaste åren. Möjligen höja standarden på mat ytterligare

Bekräftad gäst: 2019-12-05


9 av 10

Petra,
Halmstad

+
Miljön, maten, utbudet trevlig personal
-
Mer utbud av, yoga, pilates, soma move Minigolf banan, var inte bra.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Maria,
Vänersborg

+
Träningsmöjligheterna. Gymmet. Lugnet.
-
Rökfritt vid poolen och restauranger.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


8 av 10

Anneli,
Ekerö

+
Möjlighet till att laga egen mat. Lugnt och bra läge.
-
Uppfräschning av väggar i rummet och vid sägarna var det 2 st väggurtag som var livsfarliga då de satt lösa. Fuktskadat i badrummet runt dörrlister borde vara lätt att åtgärda.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


8 av 10

Thomas,
Sollentuna

+
Det mesta var bra
-
rummet börjar bli slitet med färgflagor från väggen ner på golvet. Bör fräschas upp invändigt.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


8 av 10

Karin Björk,
Huddinge

+
Skön säng (har aldrig hänt på en Kanarieö tidigare :-) Fräscht (fast lite gammalt) Bra service då jag felanmälde ett par saker.
-
Gör vissa "studios" utan mellandörr, det var JÄTTELYHÖRT till grannen. Jag bodde själv och förde inte så mkt liv så jag hörde vart enda ord....... Förstår att det är praktiskt att ha vissa sådana lägenheter, men vore fint med lite mer "privacy" speciellt för oss som reser själva (vilket jag förstod att rätt många gör till Playitas). Vi får ju betala i princip lika mycket som om man vore 2 :-( så åtminstone lugn o ro. Lite gammalt o slitet så på sikt lite uppfräschning t ex bänkskiva i kök trasig.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


7 av 10

Carin Vilhelmina,
Stockholm

+
Aparthotell är trevligt, ligger fint. Vi hade bokat, och fick, med havsutsikt.
-
Några mindre skavanker som krokar i badrummet t ex.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


5 av 10

Eva,
Herräng

+
50-metersbassängen.
-
Kunnigheten hos personalen i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-12-02


9 av 10

Anders Nils Erik,
Limhamn

+
Sängarna, städning, rymligt, mat, personalen, bra viner i olika prislägen.
-
Lunchen kunde varit på aparthotellet där vi bodde. Rummet vette mot taket på restaurangen som hade fläktaggregat som susade.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

520 omdömen
Utmärkt
 
233
Väldigt bra
 
224
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-11-17

Inlägg av charlottaf20

Mycket välfungerande anläggning

För andra gången här, förra gången 2016. Playitas är verkligen ett mycket välfungerande träningsmaskineri. Därtill trevlig personal vart man än vänder sig; servitörer, poolnissar, städare, butiksfolk, reception osv. Vi hade inga småbarn med oss, men vad vi kunde se verkade de många barnfamiljerna också komma väl tillrätta med faciliteterna. Maten - halvpension - utmärkt. Inte gourmet, såklart, men god variation och alltid fräscht.

 
2019-11-10

Inlägg av ernaalkic

Mångsidig semester, nått till alla

Detta var fjärde året i rad vi var på Playitas resort på Fuerteventura, utan att det blir tråkigt eller känns som en upprepning. Varit där under olika månader sep-nov och alltid varit lika nöjd. Mat och logi håller samma höga nivån, frukost och middagsbuffe håller lika hög nivå varje gång och täcker allas behov och smaker. Blev impneradn av deras miljöarbete med egen trädgård, gemensam plantering, återanvändbara plastmuggar osv. Träningsvariation och utbud för allas smaker, vacker natur, super trevlig personal oavsett vad man behöver hjälp med, inspirerande instruktörer. Nära till en lite större by,Grand Tarajal med massor med mysiga restauranger. En självklar semester om 10månader för mig igen👍

 
2019-11-10

Inlägg av Anders B Stockholm, Sverige

Superbra

Vi var där höstlovsveckan. Kanonbra träningsmöjligheter för allt ifrån simning via fotboll till en massa lärarleddapass, fin pool, bra boende (inget lyx men rent och fräscht) och bra och varierad buffé. Inget partyställe men det är nog inte därför man ska åka dit.

 
2019-11-04

Inlägg av Aurora566

Super bra

Super bra hotell fräscha rum och lokaler. Super bra träning, bra instruktörer. Trevliga personer som jobbar i receptionen. Bra mat och matsal. Fräscha poller. Super bra för barn familjer, finns poller och spelrum och nära till havet. Finns även barnklubb.

 
2019-11-04

Inlägg av Zandra F

FANTASTISK UPPLEVELSE!!

Fantastisk upplevels! Hjälpsam, trevlig och glad personal. Grymma träningsmöjligheter, fantastisk miljö och god och hälsosam mat. Buffén passar alla! Köttätare, Veganer, tonåringar och även de allra minsta barnen. Finns något för alla och även lite extra godsaker för de som önskar det till desserten đŸ€Ș Rent och fräscht överallt. Ett tips! En promenad upp till bergets topp och kolla på solnedgången är ett måste! Ett extra plus för oss som älskar djur är de fina "katt-tälten" som finns utställda med vatten och mat. Älskar när människor tar hand om djuren.