1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Aparthotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Trevlig personal, rent och snyggt och en fantastisk trädgård.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-14


10 av 10

Thomas ,
Norrtälje

+
Man har det mesta som man kan önska sig av ett stänings hotell
-
Mera skandinaviska tv kanaler

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

,

+
Bemötandet av hotellpersonal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

Ingrid,
Lomma

+
Alla möjligheter till sportaktiviteter. Nära havet med vackra omgivningar. Bra städning, rent och fint. Balkong med utsikt över havet. Lätt att hyra bil.
-
Apollopersonalen på plats lite ”virriga” och lämnade olika besked om tider för utflykter som inte stämde med tider i Apollo-appen. För få beräknade platser i bussen både vid resa till hotellet och avresa från hotellet, vilket gjorde att vi fick vänta vid avfärd från hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

Marie,
Stockholm

+
Fantastiskt ställe
-
Paddel banor istället för så mycket tennis Färskpressad apelsinjuice maskin på frukosten

Bekräftad gäst: 2019-05-14


10 av 10

Inger,
Järfälla

+
Fint poolområde.
-
Saknade frukt och grönsaker i den lilla butiken inom området.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


10 av 10

Sandra,
Stockholm

+
Aktivitet blandat med vackra miljöer, rent och avkoppling! Fanns något för alla. Fantastiskt poolområde.
-
Skugga över ngn del av barnpoolen (antingen den vid rutschkanan alt lilla plaskdammen.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


7 av 10

Jenni,
Lidingö

+
Låg bra till vilket gjorde det enkelt att gå upp till rummet mellanbträbingspass om man behövde. All personal mycket trevlig o engagerad.
-
Något slitet rum, behöver renoveras inom snar framtid.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


8 av 10

Therese,
Finspång

+
Lugnt och avkopplande. Träningsmöjligheterna och utsikten från det närliggande berget!
-
Gärna mer alternativ på gratispassen, när vi var nere var det ganska många som var återkommande.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


10 av 10

Niclas,
Åstorp

+
Ett fantastiskt ställe för en aktiv semester...
-
Utbudet i matbutiken är för dåligt: En hel vägg med solkräm, en vägg med läsk... Men mycket magert utbud för den som vill laga mat i eget kök...

Bekräftad gäst: 2019-05-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

473 omdömen
Utmärkt
 
202
Väldigt bra
 
211
Bra
 
40
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-07

Inlägg av Anna R

Något för alla

Detta var första gången för vår familj. En mycket bra upplevelse. Roliga saker att göra för alla när man är en familj som gillar att träna allt från styrketräning till innebandy. Fanns också tid till återhämtning vid poolen.

 
2019-05-03

Inlägg av X2165TRsandraw Stockholm, Sverige

Mysigt och roliga aktiviteter

Vi va endast här för att vi tog ospecificerat med sista minuten på Apollo och hamnade här. Men det är vi superglada för eftersom det va bra rum och härlig stor pool där vi hängde hela veckan. Vi va t om med på nåt pass vattengympa. Däremot kunde områdets supermarket vara lite bättre påser mesta. Då det är en bit att ta sig för ett större. Det ligger en aning isolerat från andra byar. Kan starkt rekommendera aparthotellets egen middagsbuffe som är både nyttig och god med mycket att välja mellan.

 
2019-04-26

Inlägg av 8004hannae

Den bästa träningsresan

Enkel men trevlig lägenhet, med det mesta man kan behöva. Här finns alla möjligheter till träning med ett brett utbud av olika träningsformer med fantastiskt inspirerande instruktörer. Maten är god men inte så varierande, lite smaklöst. Trevlig personal i restaurangen och i barerna, städerskan som hade hand om vår lägenhet var mindre trevlig, det var mycket suck och stön när hon städade vår lägenhet. Det är ett lugnt hotell, så är man ute efter underhållning kvällstid så skulle jag inte välja detta hotell, men jag och min vän var här för träningen, så det passade oss perfekt.

 
2019-04-18

Inlägg av annapH5659PI Taby, Sverige

Träning och aktiviteter för alla

Besöker Playitas för andra gången under påsken. Vädret är toppen, soligt och lagom med värme och vind. Här finns träning för alla: vuxna, barn, atleter, motionärer, elit och livsnjutare. Det finns offroadvägar för löpning och vandring i bergen, ”röda vägen” för cykling och löpning, möjlighet till simning i öppet vatten eller i den olympiska poolen som kan bokas. Många träningspass som ingår, vissa kan bokas mot en kostnad. Mini-triathlontävling för barnen och aquathlon för vuxna bland annat. På spa kan man få bra behandlingar, exempelvis sportmassage. Maten är helt ok, bäst är frukosten. Rummen är fräscha och städningen bra. Inte så mycket till nattliv, klientelet är här främst för träningen. Vi kommer tillbaka igen!

 
2019-04-14

Inlägg av Frank E

Träning

Mycket bra ställe för träning och avkoppling. Bor man på apart hotel så har man nära till allt. Restaurangen på apart hotel serverar god, vällagad och varierande mat både till frukost och middag. Rummen är fina och väl tilltagna. Köket har det som behövs. Första gången men inte sista!