1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Playitas Annexe

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 353 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Niklas,
Härnösand

+
-
Det enda jag kan klaga på var att strumporna blev svart under när man gick på golvet (en ordentlig våtmoppning 1 ggr/vecka skulle fixa det) och att det hade varit bra med eluttag på båda sidor sängarna så att man kan ha sänglampa, ladda mobil mm. Kan avhjälpas med en skarvsladd.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Carina,
Stockholm

+
All fantastisk träning!
-
Annexet! Kolsvart utanför rummet. Alltså inte upplyst. Gick inte att ha dörren till uteplatsen öppen så rummet gick aldrig under 30 grader. Även under natten. Stora kackerlackor inne i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2019-08-20


6 av 10

Ann-Marie,
Stockholm

+
Gott om utrymme
-
Sanera bättre för kackerlackor. Tyvärr hade jag många kackerlackor i lägenheten fast jag sprayade och höll väldigt rent

Bekräftad gäst: 2019-08-06


8 av 10

Susanne ,
Stockholm

+
Helheten av resortet
-
Längre öppettider i restaurangen på kvällarna. Personalen känns stressade och på sin semester vill man kunna sitta och njuta utan att personalen runt en stressar och vill stänga. Sen måste jag säga att det blivit sämre med att barn skriker och leker överallt. Tidigare var hotellets pool silent pool, det borde det vara nu också!

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Aktiviteterna, maten och området
-
Sänglampor i varje rum på annexet

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Erik,
Vaxholm

+
-
vi beställde ett extra rum helt i onödan.beskrivningen behöver förtydligas. Nu står det 2 st rum/lägenhet... är det två rum man får eller 2 lägenheter?? Nu var det det senare, och en lägenhet användes inte. Lite synd

Bekräftad gäst: 2019-07-16


6 av 10

,

+
-
Air condition på annexet

Bekräftad gäst: 2019-07-02


8 av 10

Ulrika,
Stockholm

+
Två sovrum
-
AC eller fläkt i båda rummen, bättre wi-fi,

Bekräftad gäst: 2019-07-02


10 av 10

Dennis,
Billesholm

+
Allting var bra Det bästa var att det var vamt och soligt alla dagar. Det var det vi eftersrrävade
-
Aircondition hade varit bra. Bodde i annexet

Bekräftad gäst: 2019-06-26


5 av 10

Wilfredo,
Malmö

+
-
Att ha mer utrusning i köket. Det är svårt att laga mat där.

Bekräftad gäst: 2019-06-26


Something went wrong when loading reviews.