Hilton Salalah Resort

 • Vid den kilometerlånga sandstranden
 • Rymliga rum

På fyrsoliga Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukosten? Under dagen kan du sedan svalka dig i poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1366 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hilton Salalah Resort ligger precis vid stranden i utkanten av Salalah. På hotellet finns ett stort och fint poolområde som kantas av höga palmer. Titta ut mot den kritvita stranden och låt dagarna gå långsamt. Solstolar och parasoller finns att låna.

Hotellet har flera restauranger och du kan välja mellan arabiska och internationella rätter. På Al Maha, med terrass och utsikt över poolen, serveras frukostbuffé varje morgon men även lunch- och middagsbuffé. I trädgården finns á la carte restaurangen Sheba's som serverar både arabinspirerade och internationella rätter. På á la carte restaurangen Palm Grove serveras fisk- och skaldjur med asiatiska och arabiska smaker till en läcker havsutsikt. Samtliga á la carte restauranger är mot reservation och avgift. På puben Mayfair visas fotboll på tv och på Sunset Lounge kan du välja mellan olika enklare rätter. Nattklubb flera kvällar i veckan, mot avgift. Vårdad klädsel - långbyxor för män - krävs i restaurangerna vid middagen.

Wifi (långsamt) ingår. Litet gym. Tennis mot avgift. Dykning och windsurfing mot avgift. Internationell barnklubb med engelsktalande personal i hotellets regi. Ca 12 kilometer från Salalah Garden Mall, galleria med shopping, caféer och restauranger.

Måltider

Ingår:

 • Frukostbuffé
 • Julmiddag 24/12 och nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
 • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé)
 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé på restaurang Al Maha, kl. 07.00-10.00.
 • Lunchbuffé på restaurang Al Maha, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé på restaurang Al Maha, kl. 19.00-22.00.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, lördag-torsdag kl. 12.00-15.00 och 18.00-01.00 samt fredagar från kl. 14.00-01.00.

Vårdad klädsel krävs för frukost och lunch (shorts, t-shirt och sandaler). För middag krävs byxor som minst är i trekvartslängd, tröja och bättre skor.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive börjar gälla från 14.00 på ankomstdagen och gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

 • Enligt omansk lag är det endast tillåtet att servera alkohol söndag-torsdag kl 12.00-15.00 & 18.00-01.00, samt fredag och lördag kl. 14.00-01.00.

Alla hotell, Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotell Crowne Plaza Resort i Salalah sträcker sig poolområdet mellan palmer och gröna områden från hotellbyggnaden ända ner till den fantastiska privata stranden. Det finns massor att aktivera sig med på hotellet. kanske testa tennisbanorna, gymmet eller gå en golfrunda på hotellets 9-håls bana.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läget direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med härliga salta bad i havet.