Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia, Oslo reser sig 22 våningar över marken och bjuder på storslagna vyer över stan och Oslofjorden. Hotellet är en bekväm utgångspunkt för den som vill upptäcka sevärdheter, restauranger och nöjen till fots, då Oslos höjdpunkter ligger inom promenadavstånd. I restaurangen serveras kreativa rätter av lokala ingredienser och det moderna fitnesscentret erbjuder både gym, pool och bastu.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 483 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vill du bo mitt i händelsernas centrum i Oslo med magiska vyer över staden är Radisson Blu Scandinavia Oslo helt rätt. Här bor du precis vid huvudgatan Karl Johans gate, och på hotellet finns restaurang, bar, gym och inomhuspool.

Mat och dryck
Hotellets restaurang 26 North Restaurant & Social Club erbjuder kreativa rätter tillagade med färska, lokala ingredienser. Restaurangen strävar efter att servera Nordens bästa smaker i kombination med svårslagen utsikt över Oslo. För de små finns en barnmeny. I Summit Bar kan du koppla av efter en lång dag av sightseeing och strosande. Här serveras cocktails, öl och vin i en chic atmosfär. Hotellets brasserie ligger på marknivå och serverar hotellets kända frukostbuffé. Välj mellan ett urval av varma och kalla rätter som ger en bra start på dagen.

Träning och avkoppling
I fitnesscentret Lagoon finns ett gym med modern träningsutrustning, inomhuspool och bastu.

Övrigt om hotellet
Wifi erbjuds utan kostnad. Upptäcker du Oslo med bil finns en inomhusparkering i Slottsparkens parkeringshus med direkt förbindelse till hotellet.

Upptäck området
På Radisson Blu Scandinavia bor du med en bekvämt läge i Oslo och du tar dig enkelt och lätt till alla höjdpunkter. En kort promenad från hotellet ligger Oslos huvudgata Karl Johans gate, Kungliga slottet, Nationalgalleriet och Operahuset. I närheten finns det även gott om restauranger och butiker för shopping. Söker du naturupplevelser ska du ge dig ut på tur på den glittrande Oslofjorden eller besöka Vigeland Park med sina berömda skulpturer.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Halvpension och middagspaket kan köpas till. Halvpension = frukost + lunch.
Middagspaket = frukost + middag.

Säsongsinformation

  • På grund av rådande omständigheter håller hotellets restauranger stängt.
  • Frukosten serveras fortfarande, men inte som buffé.