Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa är ett fint hotell beläget i de norska fjällen. Hotellet har utnämnts till Norges främsta spahotell flera gånger. Här finns aktiviteter året om och en restaurang med en makalös utsikt över bergen.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer. Fyrarumslägenheter för 4-8 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,5 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1212 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Norefjell Ski & Spa är en spännande anläggning som har allt du behöver för en skön semester året om. Hotellet är omgivet av vacker natur som bara vänta på att utforskas. Här finns vandringsleder för såväl nybörjare som den vane fjällvandraren och intill stugbyn finns även en sjö, perfekt för bad och vattenlek. Inne på hotellet finns en 16-meters klättervägg som sträcker sig över hotellets alla våningar. Har du klätterkort kan du klättra på egen hand alla dagar i veckan. Övriga är välkomna under helgen när klätterväggen är bemannad. I din klätterbiljett, som köps direkt från hotellet, ingår klättertid, utrustning och instruktör. Under vinterhalvåret är står givetvis slalom och längdskidåkning på agendan för de flesta som besöker Norefjell.

Prisbelönt spa
Hotellets Spa har utnämnts till Norges bästa kurort 2020. Njut av behandlingar inspirerade av den rena nordiska naturen och med norska eteriska oljor. Välj mellan ett brett utbud av behandlingar mot avgift. Det erbjuds bland annat massage, kroppsskrubb, lavastenbehandlingar samt hud- och ansiktsbehandlingar.Spaet har 18 års gräns och entre betalas på plats. Det finns flera olika bastur, en inomhuspool och en uppvärmd utomhuspool. Det finns också en liten bar som serverar förfriskningar som kan avnjutas i en skön solstol. Hotellet har även ett gym.

Mat & dryck
Restaurang Matbaren på våning 1 har öppet för frukost och middag. Här finns även en bar. På våning 4 finns restaurang 815, öppen onsdag-lördag, som erbjuder rätter á la carte.

Övrigt
Gratis parkering. Det finns 19 elstolpar från Kople på parkeringen. Wifi kan användas kostnadsfritt.