Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa är ett fint hotell beläget i de norska fjällen. Hotellet har utnämnts till Norges främsta spahotell flera gånger. Här finns aktiviteter året om och en restaurang med en makalös utsikt över bergen.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer. Fyrarumslägenheter för 4-8 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1203 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 12 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Norefjell Ski & Spa är en spännande anläggning som har allt du behöver för en skön semester året om. Hotellet är omgivet av vacker natur som bara vänta på att utforskas. Här finns vandringsleder för såväl nybörjare som den vane fjällvandraren och intill stugbyn finns även en sjö, perfekt för bad och vattenlek. Inne på hotellet finns en 16-meters klättervägg som sträcker sig över hotellets alla våningar. Har du klätterkort kan du klättra på egen hand alla dagar i veckan. Övriga är välkomna under helgen när klätterväggen är bemannad. I din klätterbiljett, som köps direkt från hotellet, ingår klättertid, utrustning och instruktör. Under vinterhalvåret är står givetvis slalom och längdskidåkning på agendan för de flesta som besöker Norefjell.

Prisbelönt spa
Hotellets Spa har utnämnts till Norges bästa kurort 2020. Njut av behandlingar inspirerade av den rena nordiska naturen och med norska eteriska oljor. Välj mellan ett brett utbud av behandlingar mot avgift. Det erbjuds bland annat massage, kroppsskrubb, lavastenbehandlingar samt hud- och ansiktsbehandlingar.Spaet har 18 års gräns och entre betalas på plats. Det finns flera olika bastur, en inomhuspool och en uppvärmd utomhuspool. Det finns också en liten bar som serverar förfriskningar som kan avnjutas i en skön solstol. Hotellet har även ett gym.

Mat & dryck
Frukostbuffén serveras i Restaurant Fjellet och Bøseter Kongresshall. I lobbyn finns en bar/ kafé som serverar enkla rätter och drycker från kl. 12.00 varje dag. Hotellet har också en à la carte-restaurang på 4: e våningen, bordsbokningar krävs eftersom utrymmet är begränsat. I huvudrestaurangen Fjellet serveras en trerättersmeny varje kväll för dem som lägger till halvpension. I restaurangen Bøsetersalen serveras en buffé varje fredag och lördag. Dessutom finns det en pizzeria på hotellområdet som erbjuder allt från pizza och sallad till pasta. Ät på pizzerian eller ta med som take away. Sportbaren B52 har en stor skärm där sportsändningar visas.

Övrigt
Gratis parkering. Wifi kan användas kostnadsfritt.