Resor till Norefjell

Norefjell är en familjevänlig semesterort inte långt från Oslo. Här finns aktiviteter för hela familjen och vandringsleder för såväl kortare, som längre turer. Bada i sjön, hyr en kanot eller bestig det 1459 meter höga berget Høgevard. Spelar du golf finns även en 18-håls skogsbana i Norefjell.

Populära hotell – Norefjell


7,5 av 10 Norefjell
Våra gästers betyg, baserat på 2 omdömen

Alla resmål Norge

Oslo

Upptäck Norges huvudstad Oslo i sommar, och besök staden som är en riktig metropol med ett överflöd av arkitektur, museer, restauranger och shopping. Staden växer snabbt med allt från nya stadsdelar och nytänkande mat, till mode- och konstscener. Besök sevärdheter som Operahuset, Astrup Fearnley Museet och Barcode-projektet, ät gott på Aker Brygge eller ta ett dopp i närmaste fjord!

Bergen

Upptäck Bergen med Apollo i sommar, och besök staden som även kallas ”Fjordarnas hjärta”. Bergen är Norges näst största stad, men bjuder trots detta på en härlig småstadscharm. Här upplever du miljöer som tagna ur ett vykort, med magiska fjordar, bergstoppar, utströsslade hus längs bergssluttningarna och smala kullerstensgränder som kantas av små lokala butiker och caféer.

Tromsø

Arktiska äventyr, midnattssol, livligt stadsliv och en stor restaurangscen – res till Tromsø med Apollo i sommar och upptäck Norges nordligaste stad! Månader av midnattssol gör att Tromsø badar i ljus och det är enkelt att ta vara på dygnets alla timmar. Testa lokala delikatesser på restaurangerna, besök landmärket Ishavskatedralen och ta linbanan upp till Storsteinen och spana ut över några av Norges vackraste landskap.

Geilo

Mitt emellan Oslo och Bergen ligger Geilo, en av Norges hållbarhetsmärkta destinationer. Orten förknippas kanske främst med skidåkning, men det betyder inte att det inte händer grejer där när snön försvinner. Det här är är en destination som gjord för aktiva par, kompisgäng och familjer som älskar frisluftsliv, oavsett säsong.

Beitostølen

Välkommen till fjällbyn Beitostølen precis vid foten av Jotunheimen. Vid Beitostølen är det nära till skidspår, backar och vandringsleder och det stora utbudet av restauranger, barer och butiker ligger bara en kort promenad bort. Beitostølen är en av Norges bästa skiddestinationer för både längdskidåkning och alpint. Under sommaren lockar den vackra naturen med allt från vandringsleder till rafting.