Dubbelrum

Fina dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Fransk balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Fina enkelrum med en säng och tv med satellitkanaler. Liten soffa eller fåtölj. Gratis wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Fransk balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 15 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person

Familjerum

De fina familjerummen har en dubbelsäng och en våningssäng. Liten sittgrupp och tv med satellitkanaler. Vattenkokare och kylskåp. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 3-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum, juniorsvit

Rymliga familjerum, juniorsviter med två separata sovrum och ett vardagsrum med minikök. I ett av sovrummen finns en dubbelsäng och ett en våningssäng. I vardagsrummet finns en sittgrupp med bäddsoffa (som kan användas som extrabädd för barn) och fåtöljer sam en matplats. Tv med satellitkanaler. Miniköket är välutrustat med spis och ugn,mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 3-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumssvit

Fina tvårumssviter med ett separat sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med minikök. I vardagsrummet finns en sittgrupp med bäddsoffa (som kan användas som extrabädd för barn) och fåtöljer sam en matplats. Tv med satellitkanaler. Miniköket är välutrustat med spis och ugn,mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.