Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

541 omdömen
Utmärkt
 
200
Väldigt bra
 
183
Bra
 
92
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2020-02-14

av Frisklufthof

Vestlia Geilo

mysigt om man vill ha otroligt lugna kvällar UTAN underhållning, levande brasa, och afterski. Vestlia för 10 år sen va allt detta, känns som hjärtat har försvunnit....nu har det blivit ett hotell som nu mera satsar på konferenser och företags event. abonnerade tillställningar m.m.

 
2019-06-24

av 219anki Söderhamn, Sverige

Fantastiskt!

Vi stannade en natt på genomresa och fick en mycket trevlig vistelse. Maten i restaurangen på kvällen var mycket god (vi åt getkorv respektive öring), rummet var rymligt och fräscht, frukostbuffén var rejäl och framförallt så var personalen genomgående mycket trevliga. Återvänder gärna!

 
2019-02-16

av 519patrikw

Skön känsla

Ett hotell med skön naturlig robust känsla men väldigt rent och fräscht. Läget är mycket bra och vi behövde inte röra bilen på hela veckan. Maten i restaurangen var över förväntan och all personal vi träffade på var mycket professionell. Rekommenderas!

 
2019-01-08

av Eemigal Göteborg, Sverige

Skidsemester

Bra hotel, inget lyx men helt ok. Fin SPA. Bra frukostbuffé och fin middag på kvällarna. Nära till liften och bussen till andra skidområden. Ingen underhållning på kvällarna. Tysta och rena rum, men te så stora, räcker för två personer.

 
2018-11-18

av Jimmytoothpick Oslo, Norge

Helt enkelt magiskt

Allt från receptionen till servicen i baren och restauranten håller opåklaglig standard. Norges bästa resort på alla sätt. Tack till speciellt Milaim för gjestfriheten och servicen. Får en att känna sig som hemma.