Vestlia Resort

Vestlia Resort i norska Geilo passar för skidåkare på vintrarna och cyklister, vandrare och alla som bara vill njuta av vackra omgivningar och härlig miljö sommartid. Hotellet och omgivningarna lockar med spännande aktiviteter och äventyr. Och som skön avkoppling efter det rekommenderar vi ett besök i hotellets spa.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn. Familjerum juniorsviter för3-6 personer, varav 2 barn. Tvårumssvit för2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 539 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vestlia Resort är ett hotell i lodgestil i Geilo där hela familjen kommer att trivas. Hotellet är inrett av den kända inredningsarkitekten Helene Hennie, och har en skön avslappnad atmosfär.

På Vestlia Resort finns ett äventyrsbad med två pooler, en separat barnpool, bubbelbad och en lång vattenrutschbana som går från fjärde våningen hela vägen ner i poolen. Det är gratis för hotellets gäster att besöka badet.

Hotellet erbjuder goda möjligheter till träning med ett välutrustat gym, ett crossfit-sal och en spinningsal. Träning ingår för hotellets gäster. Vill du ha hjälp och vägledning i din träning kan du boka in dig hos den personliga tränaren mot avgift. Alla gäster över 16 år är välkomna i gymmet. På hotellet finns också ett fint spa med inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu och möjlighet til en rad olika behandlingar mot avgift.

Det finns massor av andra roliga saker att aktivera sig med på hotellet. För banfamiljerna finns ett helt lekland (mot avgift) med allt vad det innebär av bollhav, rutschbanor och klätterställningar. För lite äldre barn finns ett spelrum med airhockey, foosball, bordtennis och biljard, många spel är mot avgift. Det finns till och med bowlingbanor och shuffleboard att roa sig på hotellet.

För aktiviteter utomhus faller valet lätt på vandring eller cykling. I området runt hotellet finns olika vandringsleder och cykelleder. För cykel kan du välja turer i terrängen och utför. Det finns olika typer av leder från ganska krävande, avancerade leder till mer lättillgängliga, familjevänliga alternativ. Det finns också cykeluthyrning i närheten. I närheten finns även en 9-hålsgolfbana, liksom möjlighet att testa någon av varianterna fotbollsgolf eller frisbeegolf.

Inför en dag av äventyr och utmaningar är det viktigt att börja med en bra frukost. Frukostbuffén serveras i hotellets restaurang och bjuder bland annat på nybakt bröd, ett stort utbud av pålägg och färsk frukt. Lunchen serveras i loungen från kl. 12.00 varje dag och när vädret tillåter kan du välja att sitta i solen på terrassen. Här serveras mat av lokala råvaror, eller vad sägs om till exempel älgburgare? Även middagen tillagas av norska, helst lokalproducerade, råvaror. Med lite kreativitet och finess lockar kockarna fram det bästa smakerna. Efter dagens aktiviteter kan det vara skönt att sjunka ner i den härliga avslappnade loungen med en kaffe eller kanske din favoritcocktail.

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis parkering. Ca 2 km till Geilo Summer park och dryga 10 kilometer till Hallingskarvet nationalpark. Ca 23 mil från Oslo och ca 25 mil från Bergen.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost och middag) finns mot tillägg.