Resor till Beitostølen

Välkommen till Beitostølen precis vid foten av Jotunheimen i Norska fjällvärlden. Vid Beitostølen är det nära till vandringsleder, skidspår och backar, och det stora utbudet av restauranger, barer och butiker ligger bara en kort promenad bort. Beitostølen är en av Norges bästa skiddestinationer för både längdskidåkning och alpint. Under sommaren lockar den vackra naturen med allt från vandringsleder till rafting.



Fakta om Beitostølen

Transfer

Så här kommer du hit: Beitostølen ligger i Valdres, 3 timmars resa med bil eller buss från Oslo.

Från Oslo: Om du kommer från Oslo flygplats kan du ta buss eller tåg till Oslos centralstation. Här hittar du Valdresekspressen, expressbussen som tar dig till Beitostølen. Om du vill hyra en bil kan du köra till Beitostølen på cirka 3,5 timmar.

Mer fakta

Väder

jan -7°c
feb -6°c
mar -2°c
apr 2°c
maj 8°c
jun 12°c
jul 14°c
aug 13°c
sep 8°c
okt 3°c
nov -3°c
dec -7°c
6,8 av 10 Beitostølen
Våra gästers betyg, baserat på 4 omdömen

Alla resmål Norge

Oslo

Upptäck Norges huvudstad Oslo i sommar, och besök staden som är en riktig metropol med ett överflöd av arkitektur, museer, restauranger och shopping. Staden växer snabbt med allt från nya stadsdelar och nytänkande mat, till mode- och konstscener. Besök sevärdheter som Operahuset, Astrup Fearnley Museet och Barcode-projektet, ät gott på Aker Brygge eller ta ett dopp i närmaste fjord!