Kundomdömen om Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

47% av resenärerna rekommenderar

279 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
103
Bra
 
88
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2019-08-07

av Trail443181

Toppen!

Jättesköna sängar! Fantastisk service att få middag trots att vi var sena efter en lång tur över Besseggen. Vi tackar så mycket för det! Fin utsikt mot fjällen från rummet. God middagsbuffé och frukost. Fint att kunna ta med matpakke på turen över Besseggen. Rekommenderar att boka Besseggenpakke. Mycket rimligt pris! Tack för oss!

 
2018-07-27

av Anton L Mölndal, Sverige

Bra utsikt men med klorlukt

Småsaker som söndrigt duschreglage, dålig fönsterhasp och varmt rum skulle kunna förlåtas om det ändå inte hade varit klorlukt och känsla av badhus. Det kändes därmed inte som de levde upp till standarden. I övrigt så var det rymligt rum och bra frukost.

 
2017-08-03

av andr_ak2014 Göteborg, Sverige

Trevligt hotell

Rummet vi bodde i var fint och nyrenoverat och betydligt finare än vad utsidan av hotellet visar. De allmänna ytorna är dock ganska slitna och skulle behöva renoveras. Vi var här på sommaren men kunde ju se att liften låg utanför dörren. Fin utsikt över dalen. Både middags- och frukostbuffén var toppen och det fanns mycket att välja på.

 
2017-08-02

av Tozzi_Beamish Tjörn Sverige

Bra hotell

Bra hotell, trevlig personal. Bra läge och gratis parkering. Nära till utflyktsmål på fjället. Frukosten bra men kunde finnas lite större urval. Vacker miljö. Nära till olika rstauranter för att på kvällstid

 
2017-01-12

av Rehnen Mölndal, Sverige

Perfekt läge

Beläget alldeles vid foten av liftarna. Bra skidförråd med låsbara skåp (25:-/dag). Hotellet utseende påminner om något från Östtyskland, invändigt är det typiskt norskt fjällhotell, dvs öppen spis, äkta mattor, gamla slitna skinnsoffor, heltäckningsmattor. Mysigt om man är van vid denna stil. Vi fick rum på plan 3 som var nyrenoverat. Ljusgrått laminatgolv och ljusgrått klinker. Fräscht utan att vara något speciellt. TV med ett smalt utbud av norska, danska och svenska kanaler. Bra wifi på rummet. Gick fint att streama film. Vi fick utsikt mot väster och den vackra fjällkedjan. Sköna, medelhårda sängar. Bra frukost utan att vara speciell. 3-rätters middagar där maten var mycket bra tillagad ! Beröm till kocken ! Vi njöt av samtliga förrätter, huvudrätter och efterrätter ! Mycket trevlig personal på hotellet. Simmade varje kväll i poolen, som låg ihop med gymmet. Något kallt i poolen som inte är nyrenoverad och går i äldre stil.