Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen är ett vackert högfjällshotell med ett mycket centralt läge i centrum, precis vid foten av skidcentret och sommarparken vid Beitostølen.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

5 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 287 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Med Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen som bas har du alla möjligheter att vara aktiv under dagen. Oavsett om du vill spendera tid i backarna eller längdåkningsspåren, kan du njuta av hotellets restauranger, barer eller butiker inom gångavstånd.

I hotellets egen fitnessavdelning finns en fullständig 25-meterspool, barnpool, squashbana och ett välutrustat styrketräningsrum.

På morgonen serveras en utsökt frukostbuffé och på kvällen är det trevligt att njuta av god mat med norsk karaktär i hotellets klassiska högfjällsrestaurang efter en lång dag med aktiviteter. Förutom restaurangen finns en lobbybar och dansbar med afterski och kvällsunderhållning för dem som vill ha lite mer av dagen.

Kostnadsfritt wifi på hela hotellet. Hotellets 24-timmarsreception kan hjälpa till med förslag på aktiviteter eller information. Lekrum, lobbybar och dansbar, restaurang och konferensmöjligheter för upp till 650 personer. Hotellet erbjuder laddning av elbil och skidstall.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

  • För att begränsa smittspridningen är hotellets pool och gym stängt tills vidare.
  • Sommaren 2021 är det endast möjligt att boka dubbelrum, för 1-3 personer varav 1 barn.

Alla hotell, Beitostølen

Gjestegaarden Beitostølen

Välkommen till mysiga Gjestegaarden på Beitostølen. Här bor du mitt i smeten med allt som semestern i detta familjeparadis har att erbjuda precis runt hörnet.