Resor till Budva

Res till Budva och upplev det bästa Budvanska rivieran har att erbjuda. Här väntar en spännande ort där vacker natur och turkosskimrande vatten blandas med anrika byggnader och god mat. Dagarna flyter förbi med skön avkoppling på stranden, och på kvällarna lockar nattlivet och dans till in på småtimmarna! Paketera resan själv och bestäm på egen hand hur länge du vill vara borta.Fakta om Budva

Transfer

Från Tivats flygplats till hotellen i Budva tar det ca 30 minuter. Du ordnar transfer på egen hand.

Stränder

I Budva finns Slovenskastranden, Richards Beach och Mogren strand 1 & 2. Stränderna består av småsten. Det finns solstolar och parasoller mot avgift.

Mer fakta

Väder

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
dec 8°c

Alla orter Budvanska rivieran

Becici

Din resa till Becici bjuder på en fantastisk upplevelse. Här kan du spendera lata dagar på en av landets längsta stränder, bjuda smaklökarna på en trevlig upplevelse och dansa loss på nattklubbarna i närliggande Budva. Boka flyg och hotell med Apollo och bestäm själv hur länge du vill vara borta. Välkommen till Becici!

Petrovac

Den lilla byn Petrovac är ett populärt resmål, och lockar med en härlig strand i vackra omgivningar. Här är det lite lugnare än i närliggande Budva och avkoppling står högst upp på agendan för dagen. Paketera resan själv med Apollo.