Senglea på Malta

Hotell på Malta

Letar du efter boende på Malta till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell på Malta. Fundera på vilket område på Malta som lockar mest och använd sökboxen för att hitta ditt hotell.

Vilken stad på Malta passar dig?

Valletta

Valletta, Maltas huvudstad, är det perfekta resmålet för en weekend. Staden har en 1500-tals elegans och är känd som en av världens mest historiska platser. Här väntar restauranger, shopping, sevärdheter och en djupdykning ner i Maltas historia. 

St. Pauls Bay

Är du ute efter sol och bad är St. Pauls Bay ett härligt alternativ, en by på norra Malta. Med sitt kristallklara vatten och härliga utbud av restauranger och, shopping och nöjen har St. Pauls Bay blivit särskilt populärt. Byn är turligt nog även lite lugnare än sina grannar Bugibba och Qawra. 

St. Julian och Sliema

Söker du ett rikt restaurang- och krogliv ska du besöka orterna St. Julian och Sliema som växt ihop och tillsammans bildar Maltas största stad. Härifrån är det även nära till huvudstaden Valletta vilket ger det bästa av två världar. 

Mellieha

Mellieha är särskilt omtyckt av barnfamiljer och bjuder på Maltas längsta sandstrand och klart vatten. Byn ligger på en höjd med utsikt över havet och här finns ett trevligt utbud av restauranger och butiker. 

Mdina

Vill du ha nära till kultur och sevärdheter ska du bo i Mdina, Maltas gamla huvudstad med en över 4000 år gammal historia.