Resor till Penang

  • Strandliv, kultur och historia
  • Street food-mecka
  • Äkta regnskog och nationalparker

Penang är ett Asien i miniatyr. Här finns mycket att upptäcka och se på en relativt liten yta, både i form av naturupplevelser och livligt stadsliv. Gå på upptäcktsfärd i regnskogar, klättra på skyskrapor och käka fantastisk street food, känd över hela världen. Boka resa till Penang med Apollo!Fakta om Penang

Tidsskillnad

Svensk tid +7 timmar (vintertid).

Valuta

Ringgit (MYR).

Stränder

Malaysia sägs ha några av världens finaste stränder. De mest populära stränderna ligger på Langkawi, Penang och Perhantian Island.

Mer fakta

Väder

jan 31°c
feb 33°c
mar 34°c
apr 34°c
maj 34°c
jun 33°c
jul 33°c
aug 33°c
sep 33°c
okt 30°c
nov 30°c
dec 30°c

Alla resmål Malaysia

Langkawi

Res till Langkawi och upptäck paradiset! På Langkawi i Malaysia låter man sig lätt förföras av grönskande regnskog, vackra risodlingar, härliga stränder och en gästfrihet utöver det vanliga. Med Apollo kan du boka en resa till Langkawi och bestämma reslängd, flyg och hotell själv.

Kuala Lumpur

Huvudstad och metropol – Malaysias Kuala Lumpur är ett reseäventyr som heter duga. Här samsas mäktiga skyskrapor med moskéer och kyrkor, lyxiga hotell med restauranger som dyker upp som hål i väggen. I Kuala Lumpur lever du billigt men gott, i ett behagligt klimat året om. Boka flyg och hotell till Kuala Lumpur med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.