Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Yoga Liveaboard - Kroatien

Häng med på Liveaboard Yoga Kroatien, en yogabåt i Kroatiens skärgård boende på båt. Vi färdas på vattnet och stannar till i vikar och på öar för att yoga tillsammans på land.

Under veckan får du ta del av inspirerande yogapass, djupgående meditation och workshops inom yoga. Detta är resan för dig som vill prova något nytt, söker ett nytt äventyr och ett annorlunda sätt att resa på (båt)  tillsammans med en liten exklusiv grupp i en fantastisk miljö.

Under en vecka till havs i Kroatiens skärgård yogar och tränar vi tillsammans, mest på land och vissa tillfällen på båt. Med på båten har vi en utmärkt kock som lagar god mat som vi avnjuter blickandes ut mot horisonten. Varje dag går vi iland på en ny ö eller hamn för att yoga, florera eller ta del av den kroatiska kulturen. Vi väcker kroppen med yoga medan solen går upp och dess strålar värmer din kropp omgiven av klarblått vatten.

Mitt på dagen finns möjlighet att delta i funktionella pass där både styrka, rörlighet, balans och koordination utmanas. Vi mediterar i rörelse såväl som i stillhet. 

Nyhet för i år är att det finns möjlighet att testa SUP (stand up paddle board). SUP är en fantastisk träningsform där vi arbetar med balans och koordination. Ta möjligheten att utforska de magiska vikarna på brädan eller testa att utmana dig själv genom lek och träning.  

När sedan solen går ned varvar vi ned med antingen Hatha eller Yin yoga som tillåter dig att slappna av.

Vem kan delta?

Den här veckan är till för alla. Inga förkunskaper krävs. Du bör inte lida av sjösjuka.

Utrustning för deltagare

Upplägget är enkelt. Tag med en yogamatta, kläder för väder och vind, ett gott humör och öppet sinne.

  • Träningskläder för utomhusbruk
  • Yogamatta
  • En komplett packningslista kommer innan avresa

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan:

”Ifrån en mycket berest gäst ”Det här är en av mina bästa resor som jag någonsin åkt på”

”Det här är verkligen ett vinnande koncept! Vilken resa! Kroatien är fantastiskt ställe att se genom en båtresa, super fint upplägg med att åka från ö till ö. Yogan passar alldeles utmärkt in med både meditation på båten och yoga på land.”

”Dynamiken i gruppen var helt underbar, alla tog hand om varandra, så mycket kärlek bland oss alla! Den här resan får högsta betyg.”

"Det här vill jag göra igen”

”Det här överträffade mina förväntningar något enormt”

”Vi har skrattat så tårarna rann”

”Det här kommer jag aldrig glömma”

Pris från 14 498:-

Datum: 26 sep - 3 okt 2020 

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Flyg tur /retur Split från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.
  • Transfer
  • Del i dubbelhytt inkl. wc och dusch
  • Flygplatsskatter och hamnavgifter.
  • Helpension fram till frukost dag 8.
  • ​Träning enligt program

Bra att veta om Apollos gruppresorInställd, hitta en annan träningsresa

Boka din privata charter Liveaboard-resa

Är ni ett gäng på 8-12 personer som vill åka iväg på en egen Liveaboard? Då kan ni boka privat chartrad båt. Pris och tillgänglighet anges ovan. Skicka en förfrågan för privat Liveaboard till oss så hjälper vi er hela vägen till surfparadiset. 

Skicka förfrågan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Vi följer med på resan

Sara och Sofie är fantastiska både som medmänniskor och ledare. De är organiserade, omtänksamma och talangfulla och mycket omtyckta av våra tidigare gäster och personal.

Sara Eriksson

Sara Eriksson, har, sedan hennes första yoga-kurs, fascinerats av vilka effekter yoga haft på hennes kropp och sinne. Efter ena klassen kan kroppen vara helt slut medan sinnet är påfyllt med energi. Och nästa gång kan det vara tvärtom. Allt är i ständig förändring, vilket är en utmaning att förhålla sig till, minst sagt. Sara studerade Idrottsvetenskap på universitetet för att lära sig mer om människokroppen. Därefter reste hon till Indien för att fördjupa sina kunskaper om yoga genom Sivanandas yogalärarutbildning. Sara lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut.

Sofie Simonsson

Sofie Simonsson,  när Sofie reste runt i världen fann hon intresset för yogan och surfet. Idag är det hennes stora passioner. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.


Vad är yoga?

Yoga är ett mer än 5000 år gammalt träningssystem och ett redskap för att lära känna sig själv bättre. Yoga förenar och skapar balans i kropp och själ. Att utöva yoga 20 minuter om dagen har många fördelar - du tränar dina muskler, får en ökad smidighet, bättre kroppsuppfattning, löser spänningar och motverkar stress.

Hatha yoga är grundläggande för alla yogaställningar. En hatha klass består både av kraftfulla och stärkande övningar. Här ligger fokus på klassiska yogaövningar, meditation och andningsövningar som utförs i ett lugnt tempo. Ha betyder 'sol' och tha betyder 'måne'. Hatha representerar motsatsparen i livet - yin och yang, maskulint och feminint, mörkt och ljust. Hatha Yoga försöker att balansera dessa motsättningar.

Vinyasa flow yoga är en dynamisk form av yoga där yogaställningarna sätts samman i kortare eller längre sekvenser som länkas samman genom andning. Övergångarna är lika viktiga som de enskilda yogaställningarna, därav flow. 

I Yin yoga sträcker du ut kroppens vävnader, då du under en längre tid är stilla i en position. Utmaningen ligger i att kunna slappna av och jobba med kroppen, inte mot den. Yin yoga är en varsam yogaform som passar extra bra att avrunda dagen med.

Bra att veta

En Liveaboard är en upplevelse i sig. Båten är vårt hem under hela vecka, vi äter, sover och umgås, men framförallt tränar vi i mängder. Vi tar dig till platser som bara kan nås med båt, äter hemlagad lokal mat och njuter av de pittoreska vikarna, naturen och överdos av träning. Mellan träningspassen finns goda möjligheter till återhämtning och total avkoppling. Vi utlovar shoppingfria områden och lugna kvällar. Läsa, snorkla, fiska eller bara vila är några av de långsamma aktiviteterna som erbjuds på båten. Sällskapsspel, rövarhistorier, pill med utrustning är andra aktiviteter att roa sig med. Allt om Liveaboard finner du här

Läs mer om vad som ingår och vad som är bra att veta här

Om båten

Vår båt Novi Dan är en tvåmastat båt som är 27 meter långt och 7 meter brett. Båten har 15 hytter. Alla hytter är utrustade med 220 volts eluttag, badrum med dusch och wc. Ombord finns soldäck och bar. I baren serveras alla tänkbara drycker och drinkar (ingår ej). Handdukar finns i badrummet, badhanddukar medtages. Extra handdukar finns att hyra för 3 euro/handduk. Cash is king! Wifi finns. Besättningen består av fem man: kapten, kock, styrman och två matroser. Vänligen meddela eventuella allergier i god tid. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet och båtens rutt. Säkerhet under resan är a och o!

  Dagsprogram

   En dag kan se ut såhär (med reservation för ändringar):

   08.00 Meditation och/eller morgonyoga medan solen går upp  

   09.00 Frukost 

   11:00 Glädjefyllt träningspass 

   Lunch och tid att bara vara 

   15.00 Upptäcka dagens Ö 

   17.00 Vinyasa eller Yin yoga 

   19.00 Middag